Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δηλαδη καταληγουμε οτι η Παπαρηγα προωθει το ubuntu? LOL

To red hat... (Αν με εννοείς;) ) αλλά της παλαιότερες εκδόσεις που ήταν από τον λαό για τον λαό :Ρ

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
To red hat... (Αν με εννοείς;) ) αλλά της παλαιότερες εκδόσεις που ήταν από τον λαό για τον λαό :Ρ

αχαχαχααχαχαχαχαχαχ.ΚΑλο!!!

Δημοσ.
Μόνο το ΛΑΟΣ (δυστυχώς) είχε μιλήσει από όσο θυμάμαι για το ανοιχτό λογισμικό. Πλιζ μην παραλληλίζετε το λίνουξ με το ΚΚΕ, πληγώνομαι.

δλδ καλιτερα να το συνδεουμε με τους ακροδεξιους?? λολζ:cry::cry:

παντως παλι τζουτζουμπρουτζου το κανατε(καναμε) το τοπικ!

edit να πω και εγω την π@π@ρι@ μου

το τζαμπα εχει αλλη γευση!!!

edit 2 τωρα ειδα το δυστυχως(στραβομαρα)

Δημοσ.
(...)

το τζαμπα εχει αλλη γευση!!!

(...)

Σε λάθος τόπικ τα λέμε βέβαια κ θα μπει ο paredwse κ θα μας dwsei το thread στο χέρι.!:)

Επί σχεδόννννννννν αυτού που λές...έχει πληρώσει κανείς σκληροπυρινικός λινουξας νομίζεις το red hat?:P

Δημοσ.
Σε λάθος τόπικ τα λέμε βέβαια κ θα μπει ο paredwse κ θα μας dwsei το thread στο χέρι.!:)

Επί σχεδόννννννννν αυτού που λές...έχει πληρώσει κανείς σκληροπυρινικός λινουξας νομίζεις το red hat?:P

Στο Red-hat πληρώνεις την υποστήριξη, οπότε γιατί να το κάνει κάποιος αυτό;

Πάντως εγώ ξέρω πολλούς σκληροπυρηνικούς, όπως τους λές, να έχουν αγοράσει διανομές τότε που δεν υπήρχε το ιντερνετ. Κουτάκι με το cd του, το manual του κτλπ.

Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω με τί έχει να κάνει αυτό!

Εννοείται πως το τζάμπα έχει άλλη γεύση! :-P

[/off-topic mode]

Δημοσ.

1)Καλα καλα,μεινετε εσεις στο λειτουργικο σας που το μονο που κανει καλα ειναι server σε μηχανημα 15 ετιας και αφηστε μας εμας στα κακα windows να κανουμε audio production και video editing εκμεταλλευομενοι στο επακρο το hardware μας που εγκαθιστουμε με 2 click και εχουμε πληρης και σωστους drivers και οχι προχειροδουλειες που τρεχουν μεσα στον πυρηνα και αν θελουμε να επεμβουμε πρεπει να κανουμε recompile τον πυρηνα ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ.Πραγματικα το linux εχει μεινει στην 15 ετια.

2)Δεν λεω ,το λειτουργικο της ειναι παρα πολυ καλο αλλα οσο υπαρχει η microso

ft θα ειναι παντα δευτερη(και το linux παντα τριτο σαν το KKE ενα πραμα lol).

1) Αυτό που λες είναι τουλάχιστον άδικο για τα άτομα που έφτιαξαν αυτό το λειτουργικό, το οποίο αν αύριο σβήσει, θα πληρώνεις svista και Leopardali χρυσάφι. Μιλάμε δηλαδή για ένα άχρηστο λειτουργικό που προωθεί πωλήσεις hardware και ένα λειτουργικό που ακόμα δεν έχει δοκιμαστεί στην ανοιχτή αγορά, δηλαδή με άπειρους συνδυασμούς hardware/software.Αλλά τόσο μας κόβει τόσα λέμε.

2)Το mac θα γίνει πρώτο με αλλαγή νοοτροπίας εταιρίας. Το Linux με αλλαγή νοοτροπίας του χρήστη, όπως το ΚΚΕ όπως εύστοχα είπες. Με τη μόνη διαφορά ότι αν αυτό γίνει θα είναι καλό για όλους, σε αντίθεση με το ΚΚΕ!!

Δημοσ.
Λοιπόν, επειδή ο φίλος παραπάνω μου φαίνεται ότι είναι ένας απλός χρήστης υπολογιστών και δεν έχει ιδέα τι εστί Linux ας του δώσω μερικές πληροφορίες με το τι γίνεται.

Η ανάπτυξη του Linux οφείλεται σε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ από όλο τον κόσμο! Επίσης υπάρχουν αμέτρητες διανομές άρα σκέψου πόσα εκκατομμυρια είναι αυτοί που ασχολούνται πραγματικά με το Linux.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν κρίβονται συμφέροντα και πολλά εκκατομύρια και δις Ευρώ ή $$$$$ που πληρώνει η Micro$oft για να ταιριάζουν όλα τα Hardware σε Windows και όχι σε Linux. Όπως συμβαίνει και με τους υπολογιστές που όλοι έχουν προεγκατεστημενα τα Window$. Γι' αυτό και ο κόσμος δεν ξέρει για το Linux.

Όποιος έχει ασχοληθεί έστω και επιφανειακά με το Linux σίγουρα ξέρει τι θα πει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΑΠΛΟΤΗΤΑ,ΕΥΧΡΗΣΤΙΑ και σιγουρα θα έχει ξεχάσει τι θα πει ΙΟΣ,FORMAT,ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΙΣΚΩΝ,ANTISPAM,ANTIVIRUS,TROJAN,WORMS,ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ.

Επίσης στο Linux δεν υπάρχει πειρίπτωση να σου κολλήσει το pc όπως συμβαίνει πολύ συχνά στα Windows και το μέθεθος των προγραμμάτων δεν συγκρίνεται καν!!

Και κάτι άλλο στον φίλο μας....Για προσπάθησε να περάσεις τα Vista σε ένα παλιό pc.Ούτε να bootαρει δεν θα μπορέσει. Εκτός ότι τα Vista έχουν παταγώδη αποτυχία!

Όποιος θέλει να ανοίξει ένα μαγαζί ή μία επιχείρηση θα πρέπει πρώτα απ' όλα να πληρώσει για το λειτουργικό το οποίο κοστίζει τόσο όπως και για το Office που όλοι χρησιμοποιούνε και κυμαίνεται από 579,99 έως και 974,99 εκτός από τα υπόλοιπα προγράμματα που θα χρειαστεί και θα πρέπει να είναι γνήσια άρα και άλλα κόστος. Και βέβαια χωρίς anti-virus,antispam,anti-trojan,firewall κανένας δεν μπορεί να δουλέψει και αυτά επίσης πρέπει να είναι γνήσια, σκεφτείται πόσες χιλιάδες Ευρώ θα χρειαστούν για να ανοίξετε μία επιχείρηση και με έναν ΜΟΝΟ υπολογιστή. Αν όλα αυτά που προανέφερα είναι "σπασμένα" η παράνομα με έναν απλό έλεγχο θα πληρώσετε πολλές χιλιάδες Ευρώ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!!

Όλα αυτά στο Linux έιναι ΔΩΡΕΑΝ!!! Άρα μηδενικό κόστος και εννοείται ότι anti-virus,anti-spam και άλλα τέτοια ΔΕΝ χρειάζονται.

Γι' αυτό φίλε μου, ρώτα, ψάξε, μάθε, άσε τα συμφέροντα στην άκρη και μετά πες μας για το πόσοι, ποιοι και γιατί χρησιμοποιούν LINUX

Επειδή λοιπόν και εσύ μάλλον δεν έχεις ενημερωθεί, ψάξε για το metasploit να δεις πόσες τρύπες ασφάλειας υπάρχουν για Linux και όχι μόνο. Remote execution shell να δει το μάτι σου... Αυτή η καραμέλα της ασφάλειας είναι πια αστεία. Καλό το τζάμπα, αλλά στον κόσμο μας σήμερα τα περισσότερα προϊόντα τα πληρώνουμε. Antispam δεν χρειάζεται? Γιατί όμως? Το e-mail πριν φτάσει σε εσένα που έχεις Linux φοβάται και δεν φτάνει?

Δεν σας αρέσουν τα Vista? 'Έχει παίξει κανένας εδώ με Windows Server 2008 σε laptop για να πάθει πλάκα?

Όταν ανοίξεις εσύ επιχείρηση, βάλε την γραμματέα να δουλέψει σε linux και παρατήρησε τις αντιδράσεις της. Η επιτυχία των Windows είναι βασισμένη στην ευχρηστία τους.

Και για να σας βάλω και άλλα φυτίλια, όσο μαλώνετε για τα λειτουργικά, στην ελληνική αγορά εργασίας της πληροφορικής οι ανεκπαίδευτοι αποτελούν την πλειοψηφία. Ορδές ανεκπαίδευτου προσωπικού. ΙΤ Administrators με γνώσεις Windows 95, με μηδαμινές γνώσεις δικτύων και TCP/IP. Τάχα μάθαμε τον Windows Server 2003 επειδή κάναμε ένα ntdsutil μια φορά....

Δημοσ.
1) Αυτό που λες είναι τουλάχιστον άδικο για τα άτομα που έφτιαξαν αυτό το λειτουργικό, το οποίο αν αύριο σβήσει, θα πληρώνεις svista και Leopardali χρυσάφι. Μιλάμε δηλαδή για ένα άχρηστο λειτουργικό που προωθεί πωλήσεις hardware και ένα λειτουργικό που ακόμα δεν έχει δοκιμαστεί στην ανοιχτή αγορά, δηλαδή με άπειρους συνδυασμούς hardware/software.Αλλά τόσο μας κόβει τόσα λέμε.

To ξερω οτι ειναι αδικο αλλα ειναι η αληθεια.Την υποστηριξη που εχουν τα windows απο κατασκευαστες hardware δεν προκειται να την δει το linux ποτε.Για αυτο και τα windows δουλευουν σε ενα εκατομμυριο συνδυασμους συνθεσεων.Και το linux δουλευει αλλα οχι με drivers της προκοπης αλλα με general support.Ενας driver για ολες τις nvidia π.χ καρτες?αχαχαχαχαχαχαχ.Και η επαγγελματικη μου καρτα ηχου m-audio?Την βρισκει σαν generic usb audio device.Αυτο φιλε μου δεν λεγεται hardware support.Λεγεται ΚΑΛΑΜΠΟΡΤΖΑ!Αλλα τοσα ξερουμε τοσα λεμε.Ειπαμε..για να περναει η ωρα καλο ειναι το linux αλλα οχι για δουλεια.

1)2)Το mac θα γίνει πρώτο με αλλαγή νοοτροπίας εταιρίας.

Συμφωνω..!

Δημοσ.

Όταν ανοίξεις εσύ επιχείρηση, βάλε την γραμματέα να δουλέψει σε linux και παρατήρησε τις αντιδράσεις της. Η επιτυχία των Windows είναι βασισμένη στην ευχρηστία τους.

Πολυ σωστος....

Δημοσ.
To ξερω οτι ειναι αδικο αλλα ειναι η αληθεια.Την υποστηριξη που εχουν τα windows απο κατασκευαστες hardware δεν προκειται να την δει το linux ποτε.Για αυτο και τα windows δουλευουν σε ενα εκατομμυριο συνδυασμους συνθεσεων.Και το linux δουλευει αλλα οχι με drivers της προκοπης αλλα με general support.Ενας driver για ολες τις nvidia π.χ καρτες?αχαχαχαχαχαχαχ.Και η επαγγελματικη μου καρτα ηχου m-audio?Την βρισκει σαν generic usb audio device.Αυτο φιλε μου δεν λεγεται hardware support.Λεγεται ΚΑΛΑΜΠΟΡΤΖΑ!Αλλα τοσα ξερουμε τοσα λεμε.Ειπαμε..για να περναει η ωρα καλο ειναι το linux αλλα οχι για δουλεια.

Από το linux δεν απαιτείς, ζητάς και λες ευχαριστώ, όπωςόταν κάποιος σου προσφέρει ένα μήλο. Απαιτείς από εκεί που πληρώνεις!!

Τώρα για τους drivers, όταν η εξάπλωση του linux γίνει ευρύτερη, τότε θα έρθει και αυτό. Σωστά λες τώρα δεν είναι για πολύπλοκα πράγματα, αλλά πόσοι κάνουν τέτοια? Άνετα το 50% των χρηστών, μπορούν να παίξουν με linux, αφού οι περισσότεροι χρήστες κάνουν browsing, ακούνε μουσική και παίζουν παιχνίδια.

Και να πούμε και το άλλο: Ποιος ο ρυθμός ανάπτυξης του windows και ποιος του Linux τα τελευταία 7 χρόνια???? Αν πάμε έτσι σε λίγο το linux θα είναι πιο user friendly από το linux!!

H γραμματέας, είτε με Linux, είτε με windows, μόνο ένα πράγμα θα κάνει καλά : πεπις!!

Μάθανε τώρα τα windows και οι γραμματείς!!!

Δημοσ.
4, γιατί τα είχα πει εγώ στην προηγούμενη σελίδα

αντε , να γίνουμε πολλοί , και εγω απο RC1 , ΚΑΝΈΝΑ ΠΡΌΒΛΗΜΑ.

και κάτι άσχετο , θέλω πολύ να ασχοληθώ με linux , αλλά όλο βρίσκω μπροστά μου ...βουνά. και όσο ποιο πολύ διαβάζω topics με προβλήματα , τόσο πιο πολύ κολώνω..

Δημοσ.
Από το linux δεν απαιτείς, ζητάς και λες ευχαριστώ, όπωςόταν κάποιος σου προσφέρει ένα μήλο. Απαιτείς από εκεί που πληρώνεις!!

Τώρα για τους drivers, όταν η εξάπλωση του linux γίνει ευρύτερη, τότε θα έρθει και αυτό. Σωστά λες τώρα δεν είναι για πολύπλοκα πράγματα, αλλά πόσοι κάνουν τέτοια? Άνετα το 50% των χρηστών, μπορούν να παίξουν με linux, αφού οι περισσότεροι χρήστες κάνουν browsing, ακούνε μουσική και παίζουν παιχνίδια.

Και να πούμε και το άλλο: Ποιος ο ρυθμός ανάπτυξης του windows και ποιος του Linux τα τελευταία 7 χρόνια???? Αν πάμε έτσι σε λίγο το linux θα είναι πιο user friendly από το linux!!

Το ευχομαι παντως ολοψυχα να εξαπλωθει αν και δεν το βλεπω...

Τωρα το παιζουν παιχνιδια τι το ηθελες?Μηπως να συκγρινουμε τους τιτλους για linux και για windows?Δεν νομιζω...γιατι οσο υπαρχει το directX οι gamers δεν προκειται να πανε σε linux.Kαι οι gamers ειναι πολυ παραπανω απο το 50% που προανεφερες...

Δημοσ.
Το ευχομαι παντως ολοψυχα να εξαπλωθει αν και δεν το βλεπω...

Τωρα το παιζουν παιχνιδια τι το ηθελες?Μηπως να συκγρινουμε τους τιτλους για linux και για windows?Δεν νομιζω...γιατι οσο υπαρχει το directX οι gamers δεν προκειται να πανε σε linux.Kαι οι gamers ειναι πολυ παραπανω απο το 50% που προανεφερες...

Oups, λάθος έκανα. Εννούσα βίντεο. Αν το linux αρχίσει ναπαίζει και παιχνίδια, τότε άντε γεια....

Δημοσ.

Έχω βάλει Ubuntu σε laptop Α-Σ-Χ-Ε-Τ-Ω-Ν και μια χαρά άνετα έκαναν browsing και έγραφαν στο writer. Και χωρίς να πρέπει να ασχοληθούν με antivirus, warnings κτλ που δεν καταλαβαίνουν. out-of-the-box, αρκετές διανομές linux είναι πιο εύχρηστες από win.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...