DragonlordP Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Λειτουργικο για noobs εχουμε ηδη ενα και λεγεται windows.Δεν θελουμε και αλλο.Αν θελετε να υπερασπιστείτε το linux μην χρησιμοποιειτε την σαβουρα ολων των διανομων ως βαση.Γιατι οι περισσοτεροι βαζουν u-k-xbuntu και μετα το παιζουν μαγγες σε αυτους που τρεχουν windows οτι εχουν πιο ασφαλες και γρηγορο και καλυτερο και δεν ξερω και γω τι αλλο λειτουργικο,και στην ουσια δεν ξερουν καν πως δουλευει το linux. windows=GUI linux=terminal Εγώ που θέλω την ευκολία των windows και του GUI αλλά πιστεύω ταυτόχρονα ότι το λειτουργικό είναι τεράστιας σημασίας να είναι ανοιχτού κώδικα (και δουλεύω μια χαρά εδώ και σχεδόν ένα χρόνο αποκλειστικά -όχι dual boot- πρώτα ubuntu και πλέον debian χωρίς να ξέρω καλά καλά ούτε δέκα εντολές - και δεν το έχω σκοπό να μάθω εδώ που τα λέμε) έχω κάποιο πρόβλημα; Είμαι ένα λάθος της φύσης; Πείτε μου γιατρέ!
alexzzz Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 και μετα το παιζουν μαγγες σε αυτους που τρεχουν windows ρε τι μου θυμίζει... ρε τι μου θυμίζει...
status Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 jimara μάλλον δεν κατάλαβες ότι η απάντησή μου ήταν σαρκαστική και αναφέρεται σε όσα απαξιωτικά (κατά τη γνώμη μου) έγραψε ο C++. H αλήθεια είναι ότι όντως έχουν πιο ασφαλές και ελαφρύ OS και ας μην ξέρουν πώς δουλεύει. Δε νομίζω ότι είναι υποχρεωτικό να ξέρεις πώς δουλεύει. Όσο και αν δεν σου αρέσει αυτό είναι μια αλήθεια. Εκτός και αν θεωρείς ότι αν βρούμε δειγματολειπτικά 100 χρήστες Linux και 100 win, οι δεύτεροι δε θα είναι στη συντριπτική πλειοψηφία τους άσχετοι. +10000 Αλλά επειδή δουλεύουν windows δεν σημαίνει ότι είναι κ ηλίθιοι αλλά ούτε το ότι αγόρασαν μία άδεια χρήσης για windows (κ το autocad κ το photoshop επί πληρωμή είναι δεν είδα κανενά να κράζει την autodesk ή την adobe για της "μονοπωλιακές" τακτικές τους). Επειδή ο Χ χρήστης έχει δοκιμάσει τα windows κ τον βολεύουν για να κάνει την οποιαδήποτε δουλειά του και θέλει να τα αγοράσει αυτό δεν τον κάνει πρόβατο του καπιταλισμού Αν ήταν έτσι εγώ προτιμούσα να μείνω στο workbench της amiga:) ρε τι μου θυμίζει... ρε τι μου θυμίζει... Πολυπαιγμένο σενάριο επιστημονικής φαντασίας ίσως με διαφορετικούς πρωταγωνηστές κάθε φορά ίσως; :Ρ
tritonas00 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Πολυπαιγμένο σενάριο επιστημονικής φαντασίας ίσως με διαφορετικούς πρωταγωνηστές κάθε φορά ίσως; :Ρ Καλα καλα,μεινετε εσεις στο λειτουργικο σας που το μονο που κανει καλα ειναι server σε μηχανημα 15 ετιας και αφηστε μας εμας στα κακα windows να κανουμε audio production και video editing εκμεταλλευομενοι στο επακρο το hardware μας που εγκαθιστουμε με 2 click και εχουμε πληρης και σωστους drivers και οχι προχειροδουλειες που τρεχουν μεσα στον πυρηνα και αν θελουμε να επεμβουμε πρεπει να κανουμε recompile τον πυρηνα ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ.Πραγματικα το linux εχει μεινει στην 15 ετια. Δεν λεω υπαρχουν πραγματα που κανει πολυ καλυτερα απ'τα windows και το χρησιμοποιω σε ενα παναρχαιο laptop(γιατι μονο για εκει κανει).Υπομονη να βγουν και τα win 7 να δουμε μετα τι θα λετε,περιεργεια εχω. Anyway ας μην ξεκινησουμε OS war.Οσο για το αρχικο post καλα κανει η microsoft με τα διαφημιστικα γιατι η apple την εχει δει πολυ "ο *αμαω και δερνω" των λειτουργικων.Δεν λεω ,το λειτουργικο της ειναι παρα πολυ καλο αλλα οσο υπαρχει η microsoft θα ειναι παντα δευτερη(και το linux παντα τριτο σαν το KKE ενα πραμα lol).H microsoft πολεμαει την apple με τα ιδια της τα οπλα και παρα πολυ καλα κανει.
status Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Χιούμορ μόουντ ον Όχι απαραίτητα video editing και τα σχετικά..εντάξει αν θες τη συνείδηση σου ήσυχη τότε αγόρασε το red hat τουλάχιστον θα έχεις έναν επιπλέον λόγο να το υπερασπίζεσαι :Ρ χιουμοράκι Χιούμορ μόουντ οφφ Δε είπε κανείς ότι είναι άσχημο το λίνουξ προς θεού, (πλάκα πλάκα ότι είναι τζάμπα κάτι από ΚΚΕ μου θυμίζει;ρ) Πολλοί windows users δουλεύουν λίνουξ, απλά τα windows τους βόλεψαν περισσότερο (Γούστο το λένε!) με εννοείς; Ο φανατισμός δεν ωφελεί κανένα κ καμία κοινότητα. τι δουλειά μας να κάνουμε βρε παιδιά κ από λειτουργικά να φάνε κ οι πιγκουίνοι.
tritonas00 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 +1.Ετσι ακριβως.ο καθενας κανει την δουλεια του οπως μπορει καλυτερα και τον βολευει αρκει να μην επιβαλλεται στους υπολοιπους. Offtopic ρε λετε η canonical να εχει υπογραψει καμμια συμβαση με την Παπαρηγα? lol A και δεν εχω αγορασει κανενα λετουργικο ως τωρα....ειμαι κακο παιδι!!
status Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 offtopic ον χααχχααχχαχαχαχα καλόοοοοοοο :ΡΡ A και δεν εχω αγορασει κανενα λετουργικο ως τωρα.... Τσιγγκούνη :Ρ offtopic off
million_voices Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 καλα για τα windows 7 κρατατε μικρο καλαθι, ασε που windows που δεν θα εχουν πληθωρα software και θα τρεχουν με emulation τα προγραμματα των παλιοτερων εκδοσεων win (σιγουρα οχι ολα και οχι χωρις προβληματα) δεν θα ειναι windows οπως εχετε συνηθισει και βολευτει Υγ γεια σου status
Red_Phantom Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 jimarass -> select = system call για Non Blocking I/O (Απλά μου είχε κάνει πολύ εντύπωση ) gdp77-> Προφανώς δεν καταλαβαίνεις τπτ απο όσα γράφω. Γι'αυτό το ρίχνεις σε φθηνή ειρωνία του τύπου "o C++" . Επιχειρήματα 0. Το linux απορρίπτεται απο εμένα γιατί θέλω κάποια πράγματα να δουλεύουν out of the box. Το ubuntu είναι μια καλή προσπάθεια ( είχαμε μια συζήτηση για το πόσες διανομές πρέπει να υπάρχουν στο linux subforum) για να γίνει η 99% χρησιμοποιούμενη διανομή. Κοίτα ένα απλό παράδειγμα: CSOAP: http://csoap.sourceforge.net/ Χτες κατέβασα το lib, το εγκατέστησα και ύστερα προσπάθησα να τρέξω ένα παράδειγμα. Τα header files ήταν αντι για /usr/include/ κάπου στο /usr/local/include και το gcc δεν τα έβρισκε. Τεσπα το φτιάχνω και αυτό. Μετά κάνω compile ένα παράδειγμα για SOAP server που είχε. Omg πετάει σφάλματα . Διορθώνω το source ώστε να μην έχει συντακτικά σφάλματα. Ωραία μένει ένα warning: test.c:31: warning: assignment makes pointer from integer without a cast Ωραία λέω το έχω το segmentation fault. To τρέχω και μπαμ segmentation fault. Έχω χάσει 1ώρα για κάτι που θα έπρεπε να δούλευε εξ αρχής και έχασα την ουσία gt δεν έκανα αυτό που ήθελα. gdp -> 1cpu cli gdp() . . . Αντε ρε κάνε κανα sti .... (Καλο ε?)
Mercyful_Fate Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Καλα καλα,μεινετε εσεις στο λειτουργικο σας που το μονο που κανει καλα ειναι server σε μηχανημα 15 ετιας και αφηστε μας εμας στα κακα windows να κανουμε audio production και video editing εκμεταλλευομενοι στο επακρο το hardware μας που εγκαθιστουμε με 2 click και εχουμε πληρης και σωστους drivers και οχι προχειροδουλειες που τρεχουν μεσα στον πυρηνα και αν θελουμε να επεμβουμε πρεπει να κανουμε recompile τον πυρηνα ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ.Πραγματικα το linux εχει μεινει στην 15 ετια. Ρε φίλε, λες όλα αυτά που λες και βάζεις το Debian ως άβαταρ? Λίγο αντιφατικό δεν είναι? Δεν λεω υπαρχουν πραγματα που κανει πολυ καλυτερα απ'τα windows και το χρησιμοποιω σε ενα παναρχαιο laptop(γιατι μονο για εκει κανει).Υπομονη να βγουν και τα win 7 να δουμε μετα τι θα λετε,περιεργεια εχω. Εσύ τα windows 7 τα έχεις δει και κόβεις το... χέρι σου τόσο εύκολα? Anyway ας μην ξεκινησουμε OS war.Οσο για το αρχικο post καλα κανει η microsoft με τα διαφημιστικα γιατι η apple την εχει δει πολυ "ο *αμαω και δερνω" των λειτουργικων.Δεν λεω ,το λειτουργικο της ειναι παρα πολυ καλο αλλα οσο υπαρχει η microsoft θα ειναι παντα δευτερη(και το linux παντα τριτο σαν το KKE ενα πραμα lol).H microsoft πολεμαει την apple με τα ιδια της τα οπλα και παρα πολυ καλα κανει. Έτσι έτσι. Πάμε όλοι: Microsoft ολέεεε, δε σταματώ να τραγουδώ ποτέ!! Ακούς εκεί "όσο υπάρχει η Microsoft...".
tritonas00 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Ρε φίλε, λες όλα αυτά που λες και βάζεις το Debian ως άβαταρ? Λίγο αντιφατικό δεν είναι? Το Debian το τρεχω για να περναει η ωρα στο laptop της υπογραφης μου και μου αρεσει πολυ Εσύ τα windows 7 τα έχεις δει και κόβεις το... χέρι σου τόσο εύκολα? Οχι δεν τα εχω δει αλλα ενημερώνομαι απτο blog τους συνεχως και βλεπω την πορεια τους Αυτα.
nzeppos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Περισσότερο με τη λογική "ότι εμείς ξέρουμε καλύτερα από γκομπιούτερ και οι υπόλοιποι μάλλον είναι κριάρια που άγονται και φέρονται".[/quote']Όσο και αν δεν σου αρέσει αυτό είναι μια αλήθεια. Εκτός και αν θεωρείς ότι αν βρούμε δειγματολειπτικά 100 χρήστες Linux και 100 win, οι δεύτεροι δε θα είναι στη συντριπτική πλειοψηφία τους άσχετοι. Βρε σωστό είναι αυτό, δεν είπα τίποτα εγώ. Αλλά το θέμα είναι ότι δεν είναι και ιδιαίτερος λόγος να καυχιέται κάποιος γι' αυτό και να θεωρεί τους άλλους ανίδεους. Αλλιώς να αρχίσω κι εγώ να λέω δεξιά κι αριστερά ότι μιλάω 3 γλώσσες παραπάνω, ότι αλλάζω τα μπουζί στο αμάξι πιο γρήγορα, φτιάχνω την καλύτερη αγγουροσαλάτα και ξέρω τα πάντα περί κόκκινων κρασιών. Ε και τι έγινε? Κι άλλοι που δεν τα ξέρουν αυτά, αγράμματοι είναι? (που δεν ισχύει τίποτα απ' τα παραπάνω αλλά τέλοσπαντων!)
gdp77 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Offtopic ρε λετε η canonical να εχει υπογραψει καμμια συμβαση με την Παπαρηγα? lol Πλάκα πλάκα όταν η κυβέρνηση είχε ανακοινώσει συνεργασία με την M$, το ΚΚΕ στις ανακοινώσεις του μιλούσε για (κλασικά) ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και για το ελεύθερο λογισμικό. Ρε μπας και είμαι αριστερός και δεν το ήξερα;
tritonas00 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Πλάκα πλάκα όταν η κυβέρνηση είχε ανακοινώσει συνεργασία με την M$, το ΚΚΕ στις ανακοινώσεις του μιλούσε για (κλασικά) ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και για το ελεύθερο λογισμικό. Ρε μπας και είμαι αριστερός και δεν το ήξερα; Δηλαδη καταληγουμε οτι η Παπαρηγα προωθει το ubuntu? LOL
DragonlordP Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Πλάκα πλάκα όταν η κυβέρνηση είχε ανακοινώσει συνεργασία με την M$, το ΚΚΕ στις ανακοινώσεις του μιλούσε για (κλασικά) ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και για το ελεύθερο λογισμικό. Ρε μπας και είμαι αριστερός και δεν το ήξερα; Μόνο το ΛΑΟΣ (δυστυχώς) είχε μιλήσει από όσο θυμάμαι για το ανοιχτό λογισμικό. Πλιζ μην παραλληλίζετε το λίνουξ με το ΚΚΕ, πληγώνομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα