Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όντως,αυτό που κάνει η Microsoft είναι συνωμοσία,στην οποία είσαι απλώς άλλο ένα κορόιδο γι' αυτούς κι απ' ότι βλέπω το χαίρεσαι.

Μερικές φορές δεν πρέπει να κατηγορούμε τη Microsoft για τις άθλιες τακτικές με τις οποίες πλασάρει τα προϊόντα της,αλλά τα άτομα τα οποία φανατίζονται με αυτήν και νομίζουν ότι έχουν βρει την εταιρία "μαμά" τους.

άτοπο...δεν υφήστατε..τι λες;; ποιές τακτικές; ΅Της επί windows 95 λες;

Επειδή ο πατέρας σου πουλάει ας πούμε Χαρτικά και τον προτειμά ο κόσμος αλλά ο γείτονας τα δίνει τσάμπα αλλά ο κόσμος δεν τον προτειμάει αυτό τον πατέρα σου αυτό τον κάνει άθλιο;

Μου το πουλάει μου αρέσει, δεν έχω πρόβλημα να το δοκιμάσω γιατί ενδεχομένος το έχω βολεύτη από παλαιότερες εκδόσεις κ το αγοράζω ή το "αγοράζω" απλά πράγματα. Εμπόριο είναι κάτι μου λέει ότι οι λινουξάδες όταν γίνει πρώτη εταιρία η apple (πάλι καλά που δεν βγαίνουν κ Mp3 με λίνουξ ) θα την κατηγόρουν επειδή τολμάει να πουλάει τα προιόντα της πάρα να τα δίνει τσάμπα..ήμαρτον έτσι :)

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Για το Linux δεν μπορεί ο καθένας ακριβώς για τον λόγο που είπες.Για το Mac,δεν νομίζω ότι είναι εύκολο για τον καθένα να δώσει κι άλλα λεφτά,ενώ πιθανώς να έχει ήδη υπολογιστή,για να πάρει ένα Mac.

έχεις δίκιο, κι εγώ θα ήθελα να είχα λεφτά για imac τώρα αλλάδεν έχω, είμαι stuck με 2 pc. Όταν είπα "εύκολο" εννούσα καθαρά χρηστικά, όχι πρακτικά (λεφτά κλπ), πράγμα που αφορά αυτούς που έτσι κι αλλιώς θα πάρουν ή θα αλλάξουν μηχάνημα, και ειδικά αυτούς που θα το πάρουν με 500Ε έκπτωση!

Δημοσ.
ΔΕν ξέρω ρε παιδιά τι λέτε αλλά εμάς τους ΙΤ μας έχουν κάνει τα βιστα τι ζωή μας μπάχαλο .

Πως μπάχαλο; Γιατί από τότε που βγήκε το SP1 ίσα ίσα που είμαι ποιο χαλαρός σε πελάτες που τρέχαμε και δεν φτάναμε: )

Δημοσ.
άτοπο...δεν υφήστατε..τι λες;; ποιές τακτικές; ΅Της επί windows 95 λες;

Επειδή ο πατέρας σου πουλάει ας πούμε Χαρτικά και τον προτειμά ο κόσμος αλλά ο γείτονας τα δίνει τσάμπα αλλά ο κόσμος δεν τον προτειμάει αυτό τον πατέρα σου αυτό τον κάνει άθλιο;

Μου το πουλάει μου αρέσει, δεν έχω πρόβλημα να το δοκιμάσω γιατί ενδεχομένος το έχω βολεύτη από παλαιότερες εκδόσεις κ το αγοράζω ή το "αγοράζω" απλά πράγματα. Εμπόριο είναι κάτι μου λέει ότι οι λινουξάδες όταν γίνει πρώτη εταιρία η apple (πάλι καλά που δεν βγαίνουν κ Mp3 με λίνουξ ) θα την κατηγόρουν επειδή τολμάει να πουλάει τα προιόντα της πάρα να τα δίνει τσάμπα..ήμαρτον έτσι :)

Μακάρι να ήταν έτσι απλά τα πράγματα.Μου φαίνεται ότι δεν ξέρεις τι "παίζει".Η Microsoft σε υποχρεώνει να πάρεις το λειτουργικό της θες-δε θες.Αν πας και πάρεις ένα laptop,υποχρεωτικά θα πάρεις και τα Vista κι ας μην τα χρησιμοποιήσεις,τα Vista θα τα πάρεις.Σε αυτήν την περίπτωση η Microsoft σου στερεί την επιλογή.Έτσι η Microsoft πουλάει "τρελά" το προϊόν της.

Όσο για τα Linux,δεν είναι μόνο το ότι είναι δωρεάν το πλεονέκτημά τους.Νομίζεις ότι οι Linuxάδες υποστηρίζουν το Linux επειδή είναι δωρεάν (δεν μιλάω για το open source);

Δημοσ.

Τι παίζει και πως παίζει ξέρω.

+ ότι αυτό που λες γίνεται μόνο στην Ελλάδα όχι στο εξωτερικό..οπότε δεν είναι θέμα MS αλλά του κράτους/προμηθευτή κλπ.

Το ότι ψωνίζεις ένα λαπτοπ κ μπορείς να το δουλέψεις από τα πρώτα 10 λεπτά είναι πλεονέκτημα κ όχι μειονέκτημα. Αν ψωνίζατε άδεια λαπτοπ θα υπήρχε παράπονο του "τράβα κάνε download το λειτουργικό τώρα"..

Δημοσ.
Εγώ πάλι πιστεύω πως όσοι προσπαθούν να υπερασπιστούν το Λίνουξ,το κάνουν μόνο και μόνο επειδή έφαγαν τα νιάτα τους και διάβασαν 5 τόμους οδηγίες για να δουν ταινία με υπότιτλους ή πως να εγκαταστήσουν modem ή να δουλέψουν όλα τα features επιτέλους χωρίς bug.Τα μισά προγράμματα είναι τίγκα στα bugs αλλά όλοι χαίρονται γιατί η επόμενη έκδοση θα έχει καινούρια.

Εδώ φαίνεται ότι δεν έχετε ιδέα από Linux, αυτά γινόντουσαν πριν από 17 χρόνια όταν είχε πρωτοεμφανισθεί το Linux. Σήμερα όλα είναι πολύ απλοποιημένα αλλά ίσως καποιοι να μην το καταλαβαίνουν γιατί απλά δεν μπορούν να το καταλάβουν.

Δημοσ.

Μπα, δεν είναι πάντα έτσι. Εγώ έφαγα μια βδομάδα (και άπειρο διάβασμα στα ubuntu forums) για να καταφέρω να γυρίσω σε WPA authentication ένα Netgear usb wifi adapter που είχα. Πράγμα που... αλλού γίνεται με 2 κλικ. Τελικά βέβαια δεν έβγαλα άκρη και το πρόβλημα λύθηκε από μόνο του, μόνο όταν βγήκε το v7.10.

Το ότι για πολλά (αλλά όχι φυσικά για όλα, ίσως ούτε καν για τα περισσότερα) πράγματα θα πρέπει να πέσει άφθονο διάβασμα/ψάξιμο/πειραματισμός είναι μάλλον ο κανόνας στο Linux. Αυτό άλλους τους εξιτάρει, επειδή στην πορεία μαθαίνουν και πέντε πράγματα, ενώ άλλους τους απωθεί, γιατί δεν έχουν καμία όρεξη να ψάχνουν συνέχεια γιατί δεν δουλεύουν οι οδηγοί της ATI, γιατί δεν κρατάει κάποιες ρυθμίσεις το Compiz-Fusion κλπ.

Γούστα είναι αυτά.

Δημοσ.
Το ότι για πολλά (αλλά όχι φυσικά για όλα, ίσως ούτε καν για τα περισσότερα) πράγματα θα πρέπει να πέσει άφθονο διάβασμα/ψάξιμο/πειραματισμός είναι μάλλον ο κανόνας στο Linux. Αυτό άλλους τους εξιτάρει, επειδή στην πορεία μαθαίνουν και πέντε πράγματα, ενώ άλλους τους απωθεί, γιατί δεν έχουν καμία όρεξη να ψάχνουν συνέχεια γιατί δεν δουλεύουν οι οδηγοί της ATI, γιατί δεν κρατάει κάποιες ρυθμίσεις το Compiz-Fusion κλπ.

Σωστά τα λες.

Δημοσ.
Εγώ νομίζω πως όσοι προσπαθούν να υπερασπιστούν τα Vista,το κάνουν μόνο και μόνο επειδή πλήρωσαν για αυτό το λειτουργικό και θέλουν να έχουν την ψευδαίσθηση πως έκαναν την καλύτερη κίνηση.Δεν νομίζω τα Vista να είναι το υπέρτατο (όπως υποστηρίζουν κάποιοι) ή τουλάχιστον ένα καλό λειτουργικό και να έχει φάει τέτοια αμφισβήτηση από τον κόσμο.Αν σκεφτείτε ακόμα ότι η Microsoft ψάχνει από τώρα το διάδοχό της,καταλαβαίνετε πως και η ίδια κατάλαβε ότι τα έκανε μπάχαλο.

Δεν λέω,τα Windows μπορούν να ικανοποιήσουν ένα ποσοστό απλών χρηστών.Δεν μπορεί ο καθένας να ασχοληθεί με Linux ή να μεταβεί σε Mac.Όμως μην βγάλουμε τα Windows και ειδικά τα Vista το καλύτερο λειτουργικό που υπάρχει...

Τα vista δεν είναι μόνο ένα λειτουργικό, είναι ο ορισμός του άχρηστου λειτουργικού. Στη ζωή μου όπως και άλλοι χρήστες, έχω βάλει dos 4, dos 5, windows 3, windows nt, windows 95, windows 98, windows me, windows 2000, windows xp, και όλα μου άρεσαν. Ε.. όταν έβαλα τα vista, με το ίδιο πάθος, τα έβγαλα ΑΜΕΣΩΣ.

Σίγουρα κρίνωντας από το παρελθόν μου, δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι είμαι κολλημένος!!!

Δημοσ.

Εγώ πάλι πιστεύω πως όσοι προσπαθούν να υπερασπιστούν το Λίνουξ,το κάνουν μόνο και μόνο επειδή έφαγαν τα νιάτα τους και διάβασαν 5 τόμους οδηγίες για να δουν ταινία με υπότιτλους ή πως να εγκαταστήσουν modem ή να δουλέψουν όλα τα features επιτέλους χωρίς bug.Τα μισά προγράμματα είναι τίγκα στα bugs αλλά όλοι χαίρονται γιατί η επόμενη έκδοση θα έχει καινούρια.

Ναι , αλλά όταν το 2020 ο υπολογιστής σου θα σου μαγειρέυει, αυτοί θα ξέρουν από υπολογιστές και θα μαμάνε τα καλύτερα νιαμου!!

Εσύ θα τρως τα μάτια σου και θα αναρωτιέσαι πως βγήκες ο αγράμματος του 2020!!

Στην εποχή μας πιο πολύ πληκτρολογούμε παρά γράφουμε με στυλό. Την σήμερον ημέρα, αν δε ξέρεις από υπολογιστές, δηλαδή να κάνεις 5 πράγματα, install uninstall software, τότε είσαι αγράμματος. Ξέρετε πόσοι είναι αγράμματοι σήμερα??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...