Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ξεχνάς τους dual boot (Vista, XP) που θέλουν τα Vista για DX10...

Για αυτό είπα :

Δεν ξέρω ούτε ένα σοβαρό χρήστη που όταν υπήρχαν τα win98 να ήταν 18 χρονών και πάνω, που να έχει σήμερα βάλει windows vista για κύριο λειτουργικό.

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επίσης δεν ξέρεις:

Έναν σοβαρό χρήστη που όταν υπήρχαν τα Win95 να ήταν 15 χρονών και πάνω, που να έχει σήμερα βάλει windows vista για κύριο λειτουργικό.

Έναν σοβαρό χρήστη που όταν υπήρχαν τα Win2000 να ήταν 20 χρονών και πάνω, που να έχει σήμερα βάλει windows vista για κύριο λειτουργικό.

Έναν σοβαρό χρήστη που όταν υπήρχαν τα WinXP να ήταν 22 χρονών και πάνω, που να έχει σήμερα βάλει windows vista για κύριο λειτουργικό.

Τελικά πολλούς δεν ξέρεις

Σωστά!!! Μάλλον έπρεπε να πω για dos 4 και να είναι 11-12 χρονών!!

ΜΑ το να ασχολείσαι σήμερα με vista είναι τουλάχιστον υποτιμητικό. Εδώ ο κόσμος γυρνάει σε mac λόγω των(ή του) vista.

Δημοσ.

Τι είναι το Λίνουξ μωρέ και μας έχετε φάει τα αυτιά;Λοιπόν εγώ θέλω να καταστραφεί όλο το project του Linux,να καούν όλα τα αρχεία και να σβηστεί απο όλα τα βιβλία ότι έστω υπήρχε ένα 0,0000000001% χρηστών που χρησιμοποιούσε αυτό το λειτουργικό (τιμητικά και μόνο ο τίτλος "λειτουργικό" γιατί θα έπρεπε να λειτουργεί για να λέγεται έτσι αλλά δεν) αλλά ταυτόχρονα είμαι υπέρ του Solaris,FreeBSD,Open BSD,ReactOS κ.α.

Πες τώρα doc έχω οικονομικά συμφέροντα ή είμαι μη σκεπτόμενος;

Μάλλον θα σας χαλάει να το ακούτε αλλά το Linux δεν είναι ούτε ο μπροστάρης του τζάμπα και του open source ούτε το μοναδικό τέτοιο project ,και να ψοφήσει το εγχείρημα κάποιο άλλο θα αναπληρώσει.

Αρχικα ενα θερμο ευχαριστω για την διαφημιση που προσφερεις στο linux!:-D

Kαι βεβαια επειδη ο μεγαλος ερωτας κρυβεται πισω απο το μεγαλο μισος καλως ηρθες στο linux!:mrgreen:

Δημοσ.
Εδώ ο κόσμος γυρνάει σε mac λόγω των(ή του) vista.

Αυτό είναι σίγουρο, και σίγουρα είναι και καλό. Η ύπαρξη επιλογών δεν ήταν ποτέ κακή ιδέα, και μόνο τώρα έχει αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα. Και στην τελική, αν τα Vista δεν κρασάρουν με το "καλημέρα" όπως τα XP στα πολύ νιάτα τους, πιστεύω ότι είναι για τον ίδιο ακριβώς λόγο που ανέφερα και πριν: καθαρά λόγω της ύπαρξης ιδιαίτερα αυξημένου ανταγωνισμού (με την προέλαση των Mac και του Linux) κούνησε η MS λίγο το κεφάλι της και έφταξε ένα κάπως καλύτερο προϊον, έστω και πάνω στον ίδιο (ψιλοσκ*τένιο, να λέμε την αλήθεια) πυρήνα. Άμα πουλάς έτσι κι αλλιώς ποιός χέστηκε για βελτίωση, άμα όμως δεν πουλάς, τρως το τσιβί και στρώνεσαι στη δουλειά. Νόμος της αγοράς...

Δημοσ.
Τι είναι το Λίνουξ μωρέ και μας έχετε φάει τα αυτιά;Λοιπόν εγώ θέλω να καταστραφεί όλο το project του Linux,να καούν όλα τα αρχεία και να σβηστεί απο όλα τα βιβλία ότι έστω υπήρχε ένα 0,0000000001% χρηστών που χρησιμοποιούσε αυτό το λειτουργικό (τιμητικά και μόνο ο τίτλος "λειτουργικό" γιατί θα έπρεπε να λειτουργεί για να λέγεται έτσι αλλά δεν) αλλά ταυτόχρονα είμαι υπέρ του Solaris,FreeBSD,Open BSD,ReactOS κ.α.

Πες τώρα doc έχω οικονομικά συμφέροντα ή είμαι μη σκεπτόμενος;

Μάλλον θα σας χαλάει να το ακούτε αλλά το Linux δεν είναι ούτε ο μπροστάρης του τζάμπα και του open source ούτε το μοναδικό τέτοιο project ,και να ψοφήσει το εγχείρημα κάποιο άλλο θα αναπληρώσει.

Λοιπόν, επειδή ο φίλος παραπάνω μου φαίνεται ότι είναι ένας απλός χρήστης υπολογιστών και δεν έχει ιδέα τι εστί Linux ας του δώσω μερικές πληροφορίες με το τι γίνεται.

Η ανάπτυξη του Linux οφείλεται σε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ από όλο τον κόσμο! Επίσης υπάρχουν αμέτρητες διανομές άρα σκέψου πόσα εκκατομμυρια είναι αυτοί που ασχολούνται πραγματικά με το Linux.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν κρίβονται συμφέροντα και πολλά εκκατομύρια και δις Ευρώ ή $$$$$ που πληρώνει η Micro$oft για να ταιριάζουν όλα τα Hardware σε Windows και όχι σε Linux. Όπως συμβαίνει και με τους υπολογιστές που όλοι έχουν προεγκατεστημενα τα Window$. Γι' αυτό και ο κόσμος δεν ξέρει για το Linux.

Όποιος έχει ασχοληθεί έστω και επιφανειακά με το Linux σίγουρα ξέρει τι θα πει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΑΣΦΑΛΕΙΑ,ΑΠΛΟΤΗΤΑ,ΕΥΧΡΗΣΤΙΑ και σιγουρα θα έχει ξεχάσει τι θα πει ΙΟΣ,FORMAT,ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΔΙΣΚΩΝ,ANTISPAM,ANTIVIRUS,TROJAN,WORMS,ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ.

Επίσης στο Linux δεν υπάρχει πειρίπτωση να σου κολλήσει το pc όπως συμβαίνει πολύ συχνά στα Windows και το μέθεθος των προγραμμάτων δεν συγκρίνεται καν!!

Και κάτι άλλο στον φίλο μας....Για προσπάθησε να περάσεις τα Vista σε ένα παλιό pc.Ούτε να bootαρει δεν θα μπορέσει. Εκτός ότι τα Vista έχουν παταγώδη αποτυχία!

Όποιος θέλει να ανοίξει ένα μαγαζί ή μία επιχείρηση θα πρέπει πρώτα απ' όλα να πληρώσει για το λειτουργικό το οποίο κοστίζει τόσο όπως και για το Office που όλοι χρησιμοποιούνε και κυμαίνεται από ?579,99 έως και ?974,99 εκτός από τα υπόλοιπα προγράμματα που θα χρειαστεί και θα πρέπει να είναι γνήσια άρα και άλλα κόστος. Και βέβαια χωρίς anti-virus,antispam,anti-trojan,firewall κανένας δεν μπορεί να δουλέψει και αυτά επίσης πρέπει να είναι γνήσια, σκεφτείται πόσες χιλιάδες Ευρώ θα χρειαστούν για να ανοίξετε μία επιχείρηση και με έναν ΜΟΝΟ υπολογιστή. Αν όλα αυτά που προανέφερα είναι "σπασμένα" η παράνομα με έναν απλό έλεγχο θα πληρώσετε πολλές χιλιάδες Ευρώ ΠΡΟΣΤΙΜΟ!!

Όλα αυτά στο Linux έιναι ΔΩΡΕΑΝ!!! Άρα μηδενικό κόστος και εννοείται ότι anti-virus,anti-spam και άλλα τέτοια ΔΕΝ χρειάζονται.

Γι' αυτό φίλε μου, ρώτα, ψάξε, μάθε, άσε τα συμφέροντα στην άκρη και μετά πες μας για το πόσοι, ποιοι και γιατί χρησιμοποιούν LINUX

Δημοσ.

Επίσης στο Linux δεν υπάρχει πειρίπτωση να σου κολλήσει το pc όπως συμβαίνει πολύ συχνά στα Windows

Σε ότι είπες +1000 αλλά για αυτό το συγκεκριμένο εεε μην δίνεις κ όρκο :)

+ ότι όλα τα λειτουργικά έχουν προβλήματα..απλά μαθαίνουμε να ζούμε με αυτά..

Δημοσ.

Εγώ νομίζω πως όσοι προσπαθούν να υπερασπιστούν τα Vista,το κάνουν μόνο και μόνο επειδή πλήρωσαν για αυτό το λειτουργικό και θέλουν να έχουν την ψευδαίσθηση πως έκαναν την καλύτερη κίνηση.Δεν νομίζω τα Vista να είναι το υπέρτατο (όπως υποστηρίζουν κάποιοι) ή τουλάχιστον ένα καλό λειτουργικό και να έχει φάει τέτοια αμφισβήτηση από τον κόσμο.Αν σκεφτείτε ακόμα ότι η Microsoft ψάχνει από τώρα το διάδοχό της,καταλαβαίνετε πως και η ίδια κατάλαβε ότι τα έκανε μπάχαλο.

Δεν λέω,τα Windows μπορούν να ικανοποιήσουν ένα ποσοστό απλών χρηστών.Δεν μπορεί ο καθένας να ασχοληθεί με Linux ή να μεταβεί σε Mac.Όμως μην βγάλουμε τα Windows και ειδικά τα Vista το καλύτερο λειτουργικό που υπάρχει...

Δημοσ.

Τόσο γέλιο ποτέ ξανά.

Ρε παλήκαρε δίνεις link για τις τιμές των Windows με ημερομηνία 16-1-2007;;;

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν κρίβονται συμφέροντα και πολλά εκκατομύρια και δις Ευρώ ή $$$$$ που πληρώνει η Micro$oft για να ταιριάζουν όλα τα Hardware σε Windows και όχι σε Linux. Όπως συμβαίνει και με τους υπολογιστές που όλοι έχουν προεγκατεστημενα τα Window$. Γι' αυτό και ο κόσμος δεν ξέρει για το Linux

Είπαμε είναι μια παγκόσμια συνωμοσία οργανωμένη απο τους Νεφελίμ κατά του Λίνουξ.

Όποιος θέλει να ανοίξει ένα μαγαζί ή μία επιχείρηση θα πρέπει πρώτα απ' όλα να πληρώσει για το λειτουργικό το οποίο κοστίζει τόσο όπως και για το Office που όλοι χρησιμοποιούνε και κυμαίνεται από ?579,99 έως και ?974,99 εκτός από τα υπόλοιπα προγράμματα που θα χρειαστεί και θα πρέπει να είναι γνήσια άρα και άλλα κόστος. Και βέβαια χωρίς anti-virus,antispam,anti-trojan,firewall κανένας δεν μπορεί να δουλέψει και αυτά επίσης πρέπει να είναι γνήσια, σκεφτείται πόσες χιλιάδες Ευρώ θα χρειαστούν για να ανοίξετε μία επιχείρηση και με έναν ΜΟΝΟ υπολογιστή.

Με προεδρικό διάταγμα απαγορεύεται η εγκατάσταση Open Office σε Windows,η ποινή είναι 5 χρόνια να δουλεύεις με κοσνόλα.

Επίσης απαγορεύεται η εγκατάσταση free antivirus και free firewall.

Επίσης είναι υποχρεωτικό αλλιώς πληρώνεις πρόστιμο να βάλεις τα νέα Windows και τα νέα Office την πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους.Είναι παράνομο να περιμένεις ένα χρόνο ή εξάμηνο ή έστω 1 εβδομάδα να πέσει η τιμή.

Εγώ νομίζω πως όσοι προσπαθούν να υπερασπιστούν τα Vista,το κάνουν μόνο και μόνο επειδή πλήρωσαν για αυτό το λειτουργικό και θέλουν να έχουν την ψευδαίσθηση πως έκαναν την καλύτερη κίνηση.

Εγώ πάλι πιστεύω πως όσοι προσπαθούν να υπερασπιστούν το Λίνουξ,το κάνουν μόνο και μόνο επειδή έφαγαν τα νιάτα τους και διάβασαν 5 τόμους οδηγίες για να δουν ταινία με υπότιτλους ή πως να εγκαταστήσουν modem ή να δουλέψουν όλα τα features επιτέλους χωρίς bug.Τα μισά προγράμματα είναι τίγκα στα bugs αλλά όλοι χαίρονται γιατί η επόμενη έκδοση θα έχει καινούρια.

Δημοσ.
Δεν μπορεί ο καθένας να ασχοληθεί με Linux ή να μεταβεί σε Mac

Κι όμως μπορεί, ειδικά για τα mac (οκ το Linux ίσως θέλει να τρίψεις λίγο τον κ*λο του τζην σου στην καρέκλα). Άλλο δεν μπορώ άλλο δεν θέλω. Και φυσικά δεν φταίνε τα παιδιά (18+) που όταν μπαινω για μάθημα και τους λέω "όσοι πάρετε την επιδότηση για ΗΥ δείτε και τα Mac" και μου απαντάνε "τι είναι αυτό". It's all about marketing.

Δημοσ.
Κι όμως μπορεί, ειδικά για τα mac (οκ το Linux ίσως θέλει να τρίψεις λίγο τον κ*λο του τζην σου στην καρέκλα). Άλλο δεν μπορώ άλλο δεν θέλω. Και φυσικά δεν φταίνε τα παιδιά (18+) που όταν μπαινω για μάθημα και τους λέω "όσοι πάρετε την επιδότηση για ΗΥ δείτε και τα Mac" και μου απαντάνε "τι είναι αυτό". It's all about marketing.

That's exactly my point on linux:)

Narrow headed "programmers" = bad publicity :) but we are offtopic..3 pages now and more..!:)

Aλλά μιλάμε για την διαφημιση της MS σε απάντηση της apple κ όχι για τον παραγκωνησμό του λίνουξ σε σχέση με τα εμπορικά λειτουργικα..:)

Δημοσ.
That's exactly my point on linux:)

Narrow headed "programmers" = bad publicity :) but we are offtopic..3 pages now and more..!:)

Aλλά μιλάμε για την διαφημιση της MS σε απάντηση της apple κ όχι για τον παραγκωνησμό του λίνουξ σε σχέση με τα εμπορικά λειτουργικα..:)

Καλά, κι εγώ το linux το ανέφερα επειδή μπήκε από την αρχή σχεδόν στην κουβέντα. My point είναι αυτό που είπα για τα mac...αν η ίδια η Apple δεν ενδιαφέρεται να τα διαφημίσει στην Ελλάδα, ως τώρα ίσως, ε δεν θα μας φέρει και η καλή νεράιδα στην πόρτα μας το iMac αν δεν ψάξουμε λίγο μόνοι τις εναλλακτικές μας. Είδα διαφήμιση iPhone και χάρηκα (αν και μάλλον η Voda την προώθησε, OK) όχι για το Mac OSX καθαυτό αλλά γιατί η ποικιλία είναι καλή για την τσέπη μας.

Δημοσ.

arxaggelos: Τιμή είναι αυτή για το iphone ή κλεψεία για victimia.. :P

Πάντως καιρός ήταν να κάνει διαφημηστική καμπάνια η MS.

Δημοσ.
Είπαμε είναι μια παγκόσμια συνωμοσία οργανωμένη απο τους Νεφελίμ κατά του Λίνουξ.

Όντως,αυτό που κάνει η Microsoft είναι συνωμοσία,στην οποία είσαι απλώς άλλο ένα κορόιδο γι' αυτούς κι απ' ότι βλέπω το χαίρεσαι.

Μερικές φορές δεν πρέπει να κατηγορούμε τη Microsoft για τις άθλιες τακτικές με τις οποίες πλασάρει τα προϊόντα της,αλλά τα άτομα τα οποία φανατίζονται με αυτήν και νομίζουν ότι έχουν βρει την εταιρία "μαμά" τους.

Εγώ πάλι πιστεύω πως όσοι προσπαθούν να υπερασπιστούν το Λίνουξ,το κάνουν μόνο και μόνο επειδή έφαγαν τα νιάτα τους και διάβασαν 5 τόμους οδηγίες για να δουν ταινία με υπότιτλους ή πως να εγκαταστήσουν modem ή να δουλέψουν όλα τα features επιτέλους χωρίς bug.Τα μισά προγράμματα είναι τίγκα στα bugs αλλά όλοι χαίρονται γιατί η επόμενη έκδοση θα έχει καινούρια.

Εγώ δεν έχω περάσει τίποτα από αυτά που αναφέρεις κι όμως υποστηρίζω το Linux.Μάλλον η θεωρία σου δεν είναι σωστή...

Για το Linux δεν μπορεί ο καθένας ακριβώς για τον λόγο που είπες.Για το Mac,δεν νομίζω ότι είναι εύκολο για τον καθένα να δώσει κι άλλα λεφτά,ενώ πιθανώς να έχει ήδη υπολογιστή,για να πάρει ένα Mac.

Δημοσ.
arxaggelos: Τιμή είναι αυτή για το iphone ή κλεψεία για victimia.. :P

άσε...είχε δεν είχε μας ξέσκισε, και "άδειασε" και τον Steve που έλεγε 150$ worldwide. Τεσπα, αυτό είναι offtopic, θα μας σβήσει και ο mod

Πάντως καιρός ήταν να κάνει διαφημηστική καμπάνια η MS.

φυσικά...έτσι είναι οι υγιείς αγορές, σου δείχνω τι έχω και αν σου κάνει το παίρνεις (το OS) σε αντίθεση με τα μονοπώλια, σου δείχνω τι έχω αφού το έχεις πάρει (τον π*ύλο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...