disqualified Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 τοτε να φτιαξουμε συλλογο φιλων vista που ομως λειτουργουν linux
arxaggelos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Γενικα πιστευω πως αυτη η αποσχιση χρηστων απο την ms στην apple και linux ειναι και καλη και υγιης. +1 πάντα ο ανταγωνισμός είναι σε όφελος του καταναλωτή. Επιτέλους η Apple θυμήθηκε να κάνει πιό προσβάσιμα στον πολύ λαό τα προϊόντα της, μειώνοντας τις τιμές της και "ανοίγοντας" τα συστήματά της, και επιτέλους σφίχτηκε ο κ*λος της MS να θέλει προσφέρει ένα καλύτερο προϊόν (αυτό μένει να το δούμε βέβαια όταν μετο καλό έρθουν τα 7) και μάλιστα σε λιγότερο χρόνο γιατί χάνει πελάτες.
tritonas00 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Τα apple μια χαρα λειτουργικα ειναι . TA APPLE! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.Ειναι λειτουργικα ΤΑ apple και το MAC OS X η κασκευαστρια?Ποσα απο ΤΑ Apple εχεις δοκιμασει και θες να εκφερεις και γνωμη για λειτουργικα? ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ Ακους εκει ΤΑ Apple!! Anyway....(δεν κρατηθηκα....) Ποτε δεν ειχα ΚΑΝΕΝΑ προβλημα με Vista μα κανενα ομως και οχι σε καινουργιο μηχανηνα αλλα σε 1gb ram, pentum 4 στα 3.6 ghz και nvidia 6800 ultra
Voodooman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ έχω ένα πρόβλημα, δεν βρίσκω drivers για το 3 χρόνων scanner και εκτυπωτή μου. Και όσο δεν βρίσκω, δεν τα βάζω.
gdp77 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Η κλασική απάντηση όταν θάβεις τα vista είναι ότι "δεν τα έχεις δουλέψει". Όχι σε ένα, αλλά σε δεκάδες συστήματα και αρκετές εκατοντάδες ώρες είναι η απάντηση σε όσους με ρώτησαν. Δε μπορω να καταλαβω αυτη τη ευθιξια χρηστων που δουλευουν vista. Προκύπτει από το γεγονός ότι πλήρωσαν για το χαζολειτουργικό κυρίως. Κάποιοι νομίζουν ότι επειδή δεν τους "πετάει μπλε οθόνες" ή επειδή δεν έχουν κάνει format, είναι και απροβλημάτιστο το λειτουργικό. Λάθος! Η ευχρηστία, ταχύτητα, η ασφάλεια κτλ είναι κριτήρια για την ποιότητα ενός λειτουργικού και εκεί το χαζολειτουργικό υστερεί. Γελάω με τους "υπέρμαχους" όταν με ρωτούν ειρωνικά αν "τα έχω δουλέψει" ή "τι δουλειά κάνω", φανερώνοντας την έλλειψή τους σε συγκριτικά δεδομένα. Φαίνεται τους ικανοποιεί το UAC, το DRM, το WGA και δεκάδες άλλες μπούρδες της M$, για τα οποία έχουν πληρώσει αδρά, ώστε να μπορεί άνετα η M$ να ξοδεύει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για την προώθησή της κάθε φούσκας που κυκλοφορεί. Όταν κάποιος δηλώνει "ικανοποιημένος" από το χαζολειτουργικό, δε σημαίνει τίποτα άλλο παρά μόνο ότι οι προσδοκίες του από κάτι το οποίο πληρώνει είναι ΠΟΛΥ χαμηλές.
Red_Phantom Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Λάθος! Η ευχρηστία, ταχύτητα, η ασφάλεια κτλ είναι κριτήρια για την ποιότητα ενός λειτουργικού και εκεί το χαζολειτουργικό υστερεί. Βαριέμαι να σου κάνω link post τύπου "Δεν έχω ελληνικά στο Mplayer", "Γιατι κάθε φορά που βάζουμε καινούριο hw στο linux φτύνουμε αίμα" που για εσένα έχουν λυθεί προ πολλού. Γελάω με τους "υπέρμαχους" όταν με ρωτούν ειρωνικά αν "τα έχω δουλέψει" ή "τι δουλειά κάνω", φανερώνοντας την έλλειψή τους σε συγκριτικά δεδομένα. Τα δικά σου συγκριτικά δεδομένα ποια είναι? Απλά γυρνάς γύρω γύρω με συνθήματα τύπου "χαζολειτουργικό", "bill has u" και νομίζεις ότι μπορείς να πείσεις κάποιον.
lef50 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 τοτε να φτιαξουμε συλλογο φιλων vista που ομως λειτουργουν linux Καλημερα αν κανετε κατι τετοιο μαλλον πρεπει να το βαλετε και εδω //www.guinnessworldrecords.com/2009/default.aspx
vrethan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Κατ'αρχήν καλημέρα!!! Διάβασα, σχεδόν, προσεκτικά όλα τα σχόλια του παρόντος θέματος και έχω την αίσθηση ότι οι περισσότεροι από τους γράφοντες προσπαθούν να επιβληθούν ή να ειρωνευτούν σε κάποιους άλλους χρήστες που για κάποιους λόγους δεν θέλουν τα Vista και άρα τείνω να συμφωνήσω, τελικά, με την άποψη του Darkus. Πράγματι, γιατί να τρωγόμαστε για το εάν τα Vista (ή sVista, αν θέλετε) είναι καλύτερα από τα XP ή από οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό; Είναι, πιστεύω, καλό να υπάρχει ελευθερία επιλογών. Για παράδειγμα, σε ό,τι με αφορά, από τον Φλεβάρη του 2007 έχω μεταπηδήσει στην Apple ή, πιο σωστά, στο MacOSX, όχι γιατί είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τα παραθύρια αλλά γιατί ήθελα να γνωρίσω εκείνο το λειτουργικό καθώς και το hardware τους, που τόσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν. Ομολογώ πως είμαι, σήμερα, ένας από τους πλέον ευτυχείς χρήστες τόσο του προηγούμενου Tiger όσο και του τωρινού Leopard καθώς και του hardware τους. Παρ'όλ'αυτά εξακολουθώ να έχω pc με XP, παρότι σπανίως το χρησιμοποιώ, αλλά λειτουργεί μία χαρά, διότι απλούστατα το προσέχω Όσον αφορά δε για τα Vista δε μπορώ να έχω άποψη διότι απλούστατα ... δε μου κάνει κέφι και ούτε θέλω να "φύγω" από το Leopard:-)
gdp77 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Βαριέμαι να σου κάνω link post τύπου "Δεν έχω ελληνικά στο Mplayer", "Γιατι κάθε φορά που βάζουμε καινούριο hw στο linux φτύνουμε αίμα" που για εσένα έχουν λυθεί προ πολλού. Τα δικά σου συγκριτικά δεδομένα ποια είναι? Απλά γυρνάς γύρω γύρω με συνθήματα τύπου "χαζολειτουργικό", "bill has u" και νομίζεις ότι μπορείς να πείσεις κάποιον. Ξέχασες να quote-άρεις το τελευταίο μέρος του μηνύματός μου. Ναι, αυτό που θες επιχειρήματα για να αντικρούσεις.... Στο επίπεδό σου δεν πέφτω. ignored...
lef50 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Κατ'αρχήν καλημέρα!!! Διάβασα, σχεδόν, προσεκτικά όλα τα σχόλια του παρόντος θέματος και έχω την αίσθηση ότι οι περισσότεροι από τους γράφοντες προσπαθούν να επιβληθούν ή να ειρωνευτούν σε κάποιους άλλους χρήστες που για κάποιους λόγους δεν θέλουν τα Vista Παρεξηγησες οπως ειπε και ο alexzzz μουχαμπέτι κανουμε . Ο καθενας εχει δικαιωμα να χρησιμοποιη οτι και οσα λειτουργικα θελει εγω αυτο πιστευω.
vrethan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Εντάξει, κάνετε φάση (ή όπως έγραψες, μουχαμπέτι), δεν θα διαφωνήσω μαζί σου. Ωστόσο, έγραψα "αίσθηση" κι όχι "πίστη" που είναι τελείως διαφορετική έννοια. Κάποιος, δηλαδή, που δεν ασχολείται εκτενώς με το αντικείμενο, όπως για παράδειγμα ο γράφων, αποκτά αυτή την εντύπωση όταν διαβάζει τα διάφορα σχόλια που έχουν αναφερθεί στο παρόν θέμα. Βέβαια, ίσως να παίζει ρόλο και η ηλικία μου, που όσο μεγαλώνω τόσο γίνομαι ... "στενόμυαλος"
Red_Phantom Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Ξέχασες να quote-άρεις το τελευταίο μέρος του μηνύματός μου. Ναι, αυτό που θες επιχειρήματα για να αντικρούσεις.... Στο επίπεδό σου δεν πέφτω. ignored... Βέβαια πού να πέσεις στο επίπεδο μου. Είσαι o imba linuxas. Oo ignored? Αντε για ύπνο τωρα ...
De@th L0rd Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Ωραίο τόπικ.Και πρωτότυπες απόψεις.Πραγματικά.
dkoum Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 τελικα αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι οι χρηστες των windows εχουν χωριστει σε στρατοπεδα σε αυτους που τρεχουν vista ,σε αυτους που τρεχουν xp ,To αστειο ειναι οτι τα λεφτα της η microsoft τα παιρνει ,το hardware βελτιωνεται και τα vista θα τρεχουν ολο και καλητερα θελω να κλεισω με την εξης προσωπικη γνωμη ο καθε χρηστης βαζει ενα λειτουργικο με το οποιο μπορει να κανει την δουλεια του γρηγορα ,ανετα και να τεριαζει στο configuration του υπολογιστη του μπορει να ειναι ειτε xp ,vista ,linux , ή σε apple (mac os x) οι εταιριες τα χρηματα τους τα περνουν ειτε τσακωνομαστε μεταξυ μας ειτε οχι φιλικα Δημητρης
elven Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Πως ένα θέμα που αφορά τις νέες διαφημίσεις της Microsoft που κατά κύριο λόγο είναι απάντηση σε αυτές τις Apple, εξελίχθηκε στο ότι το Linux είναι το καλύτερο OS του γαλαξία και τα vista svista,μόνο ο Πούτιν ξέρει. Αυτό που μ΄ αρέσει είναι ότι οι φανατικότεροι των φανατικότερων Λινουξάδων είναι με dual-boot με τα κακά Windows της κακιάς Microsoft,αλλά σε κάθε post τους κράζουν την Μ$. Και για να είμαι εντός θέματος,εντελώς αποτυχία η διαφήμιση. PS:Μην πετάτε τις @@ριες σας για το Linux σε συζήτηση Microsoft Vs Apple,,μιλάνε για 2 εταιρίες που έχουν μερίδιο αγοράς 99% και πετάγεται σαν φούτσα το 0,00000000000000000001% των πεφωτισμένων χρηστών που ανακάλυψαν την Αλήθεια,χρησιμοποιούν το OS που είχε και ο ET όταν κατέβηκε και προσπαθούν να μεταδώσουν την γνώση στο απλό και αμαθή χρήστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα