michael92 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 να κανω μια ερωτηση (χωρις να θελω να δημιουργισω αντιπαραθεση ) ολοι οι χρηστες που πιστευω ξερουν απο υπολογιστες και ψαχνουν τα λειτουργικα πριν κατηγορισετε τα widows vista εχετε ασχολιθει με το λειτουργικο παραπανω απο μηνα ? ξερετε τι τεχνολογιες κριβονται "under the hood" εγω το χρισημοποιω σε λαπτοπ με 2gb ram (windows vista home premium 32 bit) και σε σταθερο της υπογραφης μου και το μονο προβλιμα που ειχα στην αρχη ηταν να μην παιζει τα divx τωρα ολα με κ-lite codec pack παιζουν κανονικοτατα ειμαι ο μοναδικος που τρεχουν καλα τα vista ???? Make us 3 Από εποχή RC1 Αύγουστος 2006 Και εδώ και ένα χρόνο έχω βγάλει τελείως τα XP Όλα δουλεύουν ρολόι, όλα είναι θέμα Marketing
alexzzz Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 4, γιατί τα είχα πει εγώ στην προηγούμενη σελίδα
21century Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Εφόσον έχουν χρήματα για να σπαταλήσουν ας το πράξουν για να διαφημίσουν και να τα οικονομήσουν ορισμένοι, προφανώς η εικόνα δεν αναστρέφεται εφόσον δεν κάνουν διορθωτικές κινήσεις στο ίδιο το λειτουργικό.
lef50 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 ειμαι ο μοναδικος που τρεχουν καλα τα vista ???? Όχι δεν είσαι ο μόνος είμαι κ εγώ.! Make us 3 Από εποχή RC1 Αύγουστος 2006 Και εδώ και ένα χρόνο έχω βγάλει τελείως τα XP Όλα δουλεύουν ρολόι, όλα είναι θέμα Marketing 4, γιατί τα είχα πει εγώ στην προηγούμενη σελίδα Καμμια δεκαρια πρεπει ναστε στο insomnia:-D:-D:-D
alexzzz Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Καμμια δεκαρια πρεπει ναστε στο insomnia:-D:-D:-D Ενωμένοι δυνατοί όμως !!!
disqualified Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Ενωμένοι δυνατοί όμως !!! αν και παιζω και με Linux και σε μενα τρεχουν απροβληματιστα τα vista εδω και ενα χρονο χωρις format και μαλιστα σε laptop
tempes Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Παρεπίπτοντος και σε μένα εδώ και 2 χρόνια απροβλημάτιστα , γρήγορα σταθερότατα. Βρίσκουν μόνα τους drivers για παλιές συσκευές οι οποίες και δουλεύουν κανονικά και δουλεύει ασταμάτητα εδώ και 15 μέρες χωρίς ούτε ένα κόλλημα και ούτε ένα restart. Με έχουν βολέψει απίστευτα και δεν έχω αντιμετωπίσει ασυμβατότητες ούτε με παλιά προγράμματα που χρειάστηκα να δουλέψω. Βέβαια έχω και dual boot με ubuntu το οποίο μου άρεσε πάρα πολύ αλλά θέλει ψάξιμο
nektarios1973 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 ρε παιδιά και εγώ ένα χρόνο τώρα με vista μια χαρά είμαι χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς κανένα format, βέβαια με νέο μηχάνημα τα πήρα (4 giga μνήμη) 11 πρέπει να είμαστε τώρα?
arxaggelos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Οκ ρε παιδιά, αν δουλεύουν τόσο καλά γιατί τα Windows 7 θα είναι ριζικά αλλαγμένα και δεν θα έχουν καμία σχέση με ό,τι ξέρουμε, και μάλιστα θα τα βγάλουν και 2 ώρες αρχύτερα? Πρόκειται για γνήσια απορία, δεν είναι σαρκασμός, όποιος ξέρει απαντάει. Όπως είπα και πολύ πριν, το μόνο που με νοιάζει είναι κάτι να δουλεύει επιτέλους. Αν αυτό είναι τελικά τα Win7 δεν τραβάω κανένα απολύτως ζόρι.
darkus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Ειχα την ατυχια να δοκιμασω vista τους πρωτους μηνες κυκλοφοριας.Ομολογουμενως δεν μου αρεσαν καθολου.Τα ειδα ομως σε 2 μηχανηματα με rc1 και πηγαιναν πολυ καλα.Το προβλημα που αντιμετωπιζει η ms ειναι προβλημα ταυτοτητας.Προσφερει ενα νεο λειτουργικο που δινει λιγα πραγματα επιπλεον απο το λειτουργικο που παει να αντικαταστησει.Λογικο ειναι λοιπον μεγαλη μεριδα των χρηστων να μη δεχονται τα vista.Βαλε και τα ουτως η αλλως αναμενομενα bugs που εχει ενα λειτουργικο στη νιοτη του και τις υψηλες απαιτησεις σε hardware και εδεσε και το γλυκο.Η apple οπως καθε εταιρεια εκμεταλευτηκε την ευκαιρεια και γιατι οχι.Ουτως η αλλως η Ms μονο αγια δεν ειναι.Απλα την πολεμανε με τα ιδια της τα οπλα.Υπαρχει λογος που δε θα πληρωνα ποτε τα vista.Δεν εχω βρει ακομα προγραμμα που να δουλευει μονο σε vista.Ακομα και αν βρεθει θα βρω κατι αναλογο σε linux.Αν μου κοστιζε 30 euro το λειτουργικο της Μs θα το θεωρουσα πολυ πιο τιμιο το αντιτιμο.Γενικα πιστευω πως αυτη η αποσχιση χρηστων απο την ms στην apple και linux ειναι και καλη και υγιης.Τοσα χρονια ζουσαμε υποτελεις της Ms Κακο ειναι να υπαρχει πληθωρα επιλογων? Τα apple μια χαρα λειτουργικα ειναι , οπως και τα xp οπως και τα vista, οπως και τα linux.Ο καθενας μας ειναι ελευθερος να βρει αυτο που του ταιριαζει περισσοτερο. Τι καθεστε και τσακωνεστε για την ms? Δε μπορω να καταλαβω αυτη τη ευθιξια χρηστων που δουλευουν vista.Σιγουρα ειναι ενα καλο λειτουργικο αλλα υπαρχει πλεον ανταγωνισμος και εσωτερικος(xp) και εξωτερικος .Επισης οι παλιοι hardcore linuxades ηταν λιγο στενομυαλοι αλλα οχι και ολη η κοινοτητα.Τι γενικοποιηση ειναι αυτη?Αν ειναι δυνατο να λεμε τους χρηστες και προγραμματιστες linux στενομυαλους που προσφερουν μια τεραστια ποικιλια δυνατοτητων και ιδεων και μαλιστα free.Δηλαδη οι χρηστες windows τι ειναι τοτε?Τα Windows φυσικα ειναι και χρηστικα και φιλικα, τα δουλευω και δεν εχω προβλημα, γνωριζω και τα + και τα - τους και αναλογα τα χρησιμοποιω.Η ερωτηση παει σε αυτον που την εκανε και οχι σε ολο το forum.
disqualified Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Όπως είπα και πολύ πριν, το μόνο που με νοιάζει είναι κάτι να δουλεύει επιτέλους. μα δουλευει, τα windows7 ισως βγουν οπως λενε νωριτερα, ειτε για λογους marketing στο οποιο τα vista μπορει να απετυχαν, ειτε για την εναρξη μιας νεας προσπαθειας στην πορεια της Microsoft να φτιαχτει ενα πιο βελτιωμενο και πιο ελαφρυ λειτουργικο συστημα απαλλαγμενο απο πολλα ασχημα του παρελθοντος τα οποια προεκυψαν απο την αναγκη για συμβατοτητες με πληθωρα hardware και software μιας και εχουν το μεγαλο μερος της πιτας ή το οτι θελουν να το κανουν πιο ανοιχτο και παραμετροποιησημο ή οτιδηποτε αλλο το οποιο δυστηχως δεν μπορω να το ξερω. Αυτα τωρα ειναι δικες μου ικασιες το τι ισχυει στην πραγματικοτητα το ξερουν εκει στη γειτονια τους
dkoum Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 @arxagellos παντα υπαρχουν τομεις για βελτιωση οπως εχουμε καθε χρονο ταχυτερους επεξεργαστες ,καρτες γραφικων κλπ ετσι και στον τομεα του λογισμικου υπαρχουν τομεις που μπορουν να βελτιωθουν
disqualified Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δε μπορω να καταλαβω αυτη τη ευθιξια χρηστων που δουλευουν vista δεν ειναι ευθυξια, απλα οταν εχεις ενα λειτουργικο που σου δουλευει μια χαρα οπως δουλευαν και τα xp λες την αποψη σου μιας και εχεις την αναλογη εμπειρια. Αλλοι διαμαρτυρονται οτι ειναι αργα και το ενα και το αλλο, προσωπικα επειδη χρησιμοποιω και ubuntu τα tabs στον firefox μου αλλαζουν σαφως πιο γρηγορα στα vista, το λογο δεν το ξερω αλλα μου αρεσει να σουλευω και σε vista και σε ubuntu και θα θελα να εχω και εναν mac επισης.
status Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 .Επισης οι παλιοι hardcore linuxades ηταν λιγο στενομυαλοι αλλα οχι και ολη η κοινοτητα.Τι γενικοποιηση ειναι αυτη?Αν ειναι δυνατο να λεμε τους χρηστες και προγραμματιστες linux στενομυαλους που προσφερουν μια τεραστια ποικιλια δυνατοτητων και ιδεων και μαλιστα free.Δηλαδη οι χρηστες windows τι ειναι τοτε?Τα Windows φυσικα ειναι και χρηστικα και φιλικα, τα δουλευω και δεν εχω προβλημα, γνωριζω και τα + και τα - τους και αναλογα τα χρησιμοποιω.Η ερωτηση παει σε αυτον που την εκανε και οχι σε ολο το forum. Δεν είπαμε ότι ΌΛΟΙ είναι στενόμυαλοι...είπαμε ότι μερικοί είναι Δεν το γενίκευσαμε. Κ προσωπικά είπα ότι μου αρέσει το λίνουξ όπως επίσης έχω ξαναπεί ότι το λίνουξ πάσχη από μάρκετινκ, αλλά αύτο είναι άλλο θέμα Οι χρήστες των windows έχουν ένα κοινό με τους λινουξάδες, τους βολεύη αυτό που δουλεύουν όπως δουλεύουν. Θες έτσι έμαθαν και δεν θέλουν να αλλάξουν κλπ. Είπαμε σεβαστή η γνώμη του κάθε ενός lef50:Καμμια δεκαρια πρεπει ναστε στο insomnia Εμείς και το ΚΚΕ στης εκλογές...:Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα