Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τι λεξη ανθυποβολη την ξερεις? word of mouth σου λεει κατι?

καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα?

σκεψου αυτα τα 3 και θα διαπιστωσεις ποσοι πραγματικα εχουν προβληματα με τα vista ;)

Τη λέξη αυθυποβολή (και όχι ανθυποβολή :P) την ξέρω πολύ καλά. Επίσης ξέρω πολύ καλά το τι έχω δει με τα μάτια μου στο θέμα επιδόσεων σε συγκεκριμένα laptop που φέρανε vista και το τι είδα μετά που φέρανε xp. Δε θα μπω στο τρυπακι να συζητήσουμε πάλι ποια windows είναι καλύτερα.

Πάντως όπως είπες κι εσύ το ότι είναι μερικοί αυτοί που έχουν πρόβλημα με τα Vista και όχι όλοι είναι αλήθεια. Ο χρήστης που θέλει internet,office,movies,mp3 δεν έχει λόγο να μην του αρέσουν. Οι υπόλοιποι όμως που κάνουν επαγγελματική χρήση στους υπολογιστές τους και δε θέλουν να σπαταλάνε resources για βλακείες (κατά τη γνώμη μου), έχουν κάθε λόγο να παραμείνουν στα Xp. Υπάρχει και η λύση να πετάξεις τα λεφτά και να αγοράσεις τα Vista βέβαια για να τα κάνεις τελικά να φαίνονται σαν xp και να μην τρώνε πόρους. Αλλά γιατί? :confused:

• Απαντ. 410
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μα αυτο γινετε παρακουλουθησε τον τομεα Linux του insomnia θα διαπιστωσης μεγαλη εισροη χρηστων στο linux .

Kαλως ηρθες στο insomnia:-)

Καλώς σας βρήκα.

Μεγάλη εισροή υπάρχει, δεν υπάρχει όμως η ανάλογη διαφήμιση με Apple και MS.

Δημοσ.
εγω δεν ενιωσα κατι επιπονο στη μεταβαση απο τα 98 στα XP. Ισα ισα ηταν πολυ πιο απλα τα πραγματα ειδικα σε θεματα plug n play. Εδω καλα καλα δεν ηταν επιπονη η μεταβαση απο xp σε vista. Μονο προβλημα που ηταν εκνευριστικο ηταν η μη λειτουργια δικτυου στην αρχη με τα xp(το οποιο εφτιαξε πλεον πριν το SP1)

Εσύ δεν ένιωσες. Για ρώτα και του υπόλοιπους όμως. Σίγουρα υπάρχει ένα μεμονωμένο πλήθος ατόμων που δεν ενοχλούνται από τις αλλαγές. Ο μέσος όρος όμως ενοχλείται μιας και κολλάει με τα λειτουργικά. Είναι θέμα συνήθειου.

Ούτε εγώ ένοιωσα την αλλαγή από 98 σε xp αν αφαιρέσω ότι αυξήθηκε ο χρόνος εκκίνησης του υπολογιστή μου κατά 1 λεπτό.

Δημοσ.
Καλώς σας βρήκα.

Μεγάλη εισροή υπάρχει, δεν υπάρχει όμως η ανάλογη διαφήμιση με Apple και MS.

Ναι γιατί η MS ή M$ δε φτιάχνει το λειτουργικό για τι ψυχή της μάνας της. Αλλά για πελάτες. Το λίνουξ δεν έχει πελάτες έχει χρήστες κ πολύ κλειστόμυαλους μάλιστα :)

Καλώς μας ήρθες :)

Δε φτάνει που πληρώνεις τα vista θες δε θες (σε συγκεκριμένες περιπτώσεις), καταλαβαίνεις πόσο πατάτα είναι και μετά ανακαλύπτεις ότι μέρος των χρημάτων σου πάνε σε υπέρογκα διαφημιστικά ποσά και σε εκβιαστικές πολιτικές πωλήσεων της Μ$ για να προωθηθεί αυτή η πατάτα.

Αν το καλοσκεφτείς, πρόκειται για ένα φαύλο κύκλο από τον οποίο είναι θεωρητικά ΑΔΥΝΑΤΟ να ξεφύγεις.

Μιλάω με πολύ κόσμο καθημερινά. Από noobs μέχρι έμπειρους χρήστες. Θα έλεγα ότι το 90% από αυτούς μου αναφέρουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και υπαρκτά προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το χαζολειτουργικό.

Χμ τι κρίμα οι κακοί της MS έκαναν σύμβαση με της κατασκευάστριες εταιρίες υπολογιστών σύμβαση αφού έχουν κοινό συμφέρον και βγήκαν κ παραπονιούνται κιόλλας...καλά κάνεις και δεν σου αρέσουν τα windows. δικαιωμά σου φυσικά αλλά δεν φταίει ο κατασκευαστής που έχει έτοιμο πληροφοριακό σύστημα (ναι ναι laptop/desktop με λειτουργικό (ναι για τα βίστα λέω) ) και μπορεί ο πελάτης να έχει έτοιμο υπολογιστή για χρήση μέσα σε 10 λεπτά.Σε παλαιότερες εποχές είχες η/υ αλλά δεν είχες λειτουργικό..τώρα έχει λειτουργικό αλλά γιατί να το πληρώσεις..πόσοι από τους παλιούς αγόρασαν το DOS και δεν παραπονέθηκαν;

Αλλά εσύ κατα 90% δεν τα έχεις δουλέψει τα βίστα :)

Φιλικά πάντα έτσι. :)

Δημοσ.
. Το λίνουξ δεν έχει πελάτες έχει χρήστες κ πολύ κλειστόμυαλους μάλιστα :)

.

Ευχαριστουμε καλο απογευμα!:mrgreen:

Δημοσ.

Απλά τα πράγματα...θέλω ένα λειτουργικό:

-χωρίς να μου αφήνει τρελή σαβούρα πίσω όταν απεγκαθιστώ ένα πρόγραμμα,

-να μην βγάζει fatal errors και σε απλές εφαρμογές επειδή "κάτι δεν φόρτωσε σωστά στην εκκίνηση",

-να μην κολλάει κάθε είδους ιό κλπ αν δεν προστατεύεται ακόμη και εκτός ίντερνετ (βλέπε από φλασάκια πριν καν προλάβω να "σκανάρω" με αντι-ιικό κλπ),

-να μην θέλει καθάρισμα registry κλπ συχνά γιατί "μπουκώνει",

-να μη βρίσκω ξαφνικά αρχεία με "εξωτικά" extensions από το πουθενά μέσα στον C,

-να έχει την καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση της επεξεργαστικής ισχύος του,

-να μη θέλει 2g ram μόνο για να ανοιγοκλείνουν τα παράθυρα σωστά,

-να δουλεύει και σήμερα σωστά το software που δούλευε εχθές, και που δεν πείραξα

-να μην κάνει ΤΙΠΟΤΕ χωρίς την συγκατάθεση μου,

-να μη χρειάζεται 7 χρόνια, 3 Service packs, χιλιάδες hotfix & bugfix για να δουλεύει αξιοπρεπώς, και μόλις γίνουν όλα αυτά να αντικαθίσταται από άλλο με προβλήματα συμβατότητας και ξανά μανά

-να μη θέλει 20 ώρες εκκίνηση χωρίς να το έχω στουμπώσει με software,

-να μη θέλει φορμάτ μόνο και μόνο επειδή "δεν το'χω κάνει έξι μήνες, μάλλον θα θέλει ένα για να στρώσει"

-να μην ψάχνω συνεχώς codecs

-να μην πιάνει όλο το δωμάτιο

-να....

-να....

-να....

στην τελική δεν με νοιάζουν συμμαχίες, διαφημίσεις, κλπ, θέλω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάτι να δουλεύει.

Ποιό να πάρω παιδιά????:-D:-D:-D

Δημοσ.

Τελικά πρέπει να είμαι τρελό ταλέντο και φοβερός κομπιουτεράκιας που ενώ έχω vista και γενικότερα windows δεν έχω όοοοοοολα αυτά τα προβλήματα που αναφέρεται.

Θα αφήσω το τηλ μου για την Nasa αν με ψάξει να ξέρει που να με βρει.

Δημοσ.

σορρυ δεν έχω Vista (δεν τρελάθηκα ακόμη), με XP και linux είμαι. Απλώς εγω ΔΕΝ είμαι τρελός χρήστης, ΔΕΝ ξέρω προγραμματισμό, ΔΕΝ πειραματίζομαι, και μονίμως "κατι" δεν πάει καλά. Και PC να ξαναπάρω, θα το πάρω BTO για να βάλω XP ή Linux.

Ναι ρε συ, καλή ιδέα, κανε το κινητό σου sticky να σε παίρνουμε όταν έχουμε πρόβλημα με τα Win. Μάλλον δεν θα προλάβεις να ξανακοιμηθεις ποτέ, αλλά αξίζει αν είναι να προωθήσουμε το "σουπερ" λειτουργικό.

Δημοσ.
σορρυ δεν έχω Vista (δεν τρελάθηκα ακόμη), με XP και linux είμαι. Απλώς εγω ΔΕΝ είμαι τρελός χρήστης, ΔΕΝ ξέρω προγραμματισμό, ΔΕΝ πειραματίζομαι, και μονίμως "κατι" δεν πάει καλά. Και PC να ξαναπάρω, θα το πάρω BTO για να βάλω XP ή Linux.

Ναι ρε συ, καλή ιδέα, κανε το κινητό σου sticky να σε παίρνουμε όταν έχουμε πρόβλημα με τα Win. Μάλλον δεν θα προλάβεις να ξανακοιμηθεις ποτέ, αλλά αξίζει αν είναι να προωθήσουμε το "σουπερ" λειτουργικό.

Το να ασχοληθείς με την ξυλογλυπτική το έχεις σκεφτεί ποτέ;

Αφού και με windows και με linux μονίμως κάτι δεν πάει καλά...

Δημοσ.

Ρε alexzzz μην λες τίποτα για το λίνουξ θα αρχίσουν να φωνάζουν κ ποιος τους ακούει :Ρ

Ωραίο είναι το λίνουξ εγώ το παω πολύ, αλλά ακόμα ανακαλύπτουν τον τροχό (upnp)

Kαι τώρα είναι που πέφτει φωτιά να με κάψει... :Ρ

Δημοσ.
Το να ασχοληθείς με την ξυλογλυπτική το έχεις σκεφτεί ποτέ;

Αφού και με windows και με linux μονίμως κάτι δεν πάει καλά...

αν αυτό ήταν ό,τι καλύτερο σκέφτηκες και μάλιστα χωρίς να καταλάβεις τί ήθελα να πω στο πρώτο μου post, χάρηκα που τα είπαμε. καλό απόγευμα και καλό debugging.

Δημοσ.
αν αυτό ήταν ό,τι καλύτερο σκέφτηκες και μάλιστα χωρίς να καταλάβεις τί ήθελα να πω στο πρώτο μου post, χάρηκα που τα είπαμε. καλό απόγευμα και καλό debugging.

Έγινε... χάρηκα που τα είπαμε... εγώ θα μείνω εδώ να κάνω λίγο μουχαμπέτι με τα παιδιά.

Δημοσ.
Ναι γιατί η MS ή M$ δε φτιάχνει το λειτουργικό για τι ψυχή της μάνας της. Αλλά για πελάτες. Το λίνουξ δεν έχει πελάτες έχει χρήστες κ πολύ κλειστόμυαλους μάλιστα :)

Καλώς μας ήρθες :)

:)

Δεν θα έλεγα τα άτομα που μπορούν να παίζουν με shell 'κλειστόμυαλους ', αντιθέτως έχουν ανοιχτό μυαλό και μπορούν να χρησιμοποιούν γρήγορα και εύκολα κάτι τέτοιο!

Δημοσ.

να κανω μια ερωτηση (χωρις να θελω να δημιουργισω αντιπαραθεση )

ολοι οι χρηστες που πιστευω ξερουν απο υπολογιστες και ψαχνουν τα λειτουργικα

πριν κατηγορισετε τα widows vista εχετε ασχολιθει με το λειτουργικο παραπανω απο μηνα ? ξερετε τι τεχνολογιες κριβονται "under the hood"

εγω το χρισημοποιω σε λαπτοπ με 2gb ram (windows vista home premium 32 bit) και σε σταθερο της υπογραφης μου και το μονο προβλιμα που ειχα στην αρχη ηταν να μην παιζει τα divx τωρα ολα με κ-lite codec pack παιζουν κανονικοτατα

ειμαι ο μοναδικος που τρεχουν καλα τα vista ????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...