dimitris2006 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Εξαρτάται σε τι κοινό τα παρουσίασαν. Κι αν έχουν δει αντίστοιχους υπολογιστές να τρέχουν Xp για να συγκρίνουν το ένα με το άλλο. Η επίδειξη έγινε στο San Francisco και διοργανώθηκε από την ίδια την Microsoft. Το ακροατήριο αποτελείτο από χρήστες των Win XP οι οποίοι σύμφωνα με τις απαντήσεις τους σε σχετική έρευνα, εμφανίζονταν δυσαρεστημένοι από τα Windows Vista. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=266038
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Όχι για αυτό μόνο. Για μια σειρά από διαφημιστικά που θα κάνει. Πρώτη προσπάθεια πάντως πλήρης αποτυχία γιατί αποτυχία? εγώ θα τα αγόραζα τα παπούτσια...
alexzzz Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Πάντως αν είναι να κάνουν υπεροπτικές και κακόγουστες διαφημίσεις όπως των mac καλύτερα να αποτύχουν και να τις σταματήσουν.
Mercyful_Fate Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Ναι, οι διαφημίσεις της Apple φταίνε... Πάντως αν είναι να κάνουν υπεροπτικές και κακόγουστες διαφημίσεις όπως των mac καλύτερα να αποτύχουν και να τις σταματήσουν. Υπεροπτικές ίσως, αλλά κακόγουστες σε καμιά περίπτωση...
alexzzz Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Υπεροπτικές ίσως, αλλά κακόγουστες σε καμιά περίπτωση... Καλόγουστες είναι οι παρωδίες των διαφημίσεων που έκαναν για το linux
Kouniados Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Κατά την γνώμη μου δεν είναι τυχαίο το ότι τα xp κρατάν ακόμα (μετά από 7 χρόνια) την τιμή τους και μερικές εκδόσεις είναι ακριβότερες από τα vista. Από εκεί και πέρα πρέπει να θυμηθήτε τι συναίβει όταν πρωτοβγήκαν τα xp. Το μεταβατικό στάδιο από 98 ή millenium σε xp ήταν αρκετά επίπονο για όλους. Απλά με τον καιρό το δεχτήκαμε και κολλήσαμε. Το καταναλωτικό κοινό έχει παγώσει στα xp. Απλά τυχαίνει σαν πρώτη επαφή τα vista να μην είναι τόσο stable και ελαφρά για τα μηχανήματα όσο τα xp. Σε ένα χρόνο περίπου το ίδιο πρόβλημα θα παρουσιαστεί και με την νέα έκδοση των 7. Το κοινό την MS θα είναι σε μέσες γραμμές ως εξής : 45% Xp, 35% Vista και το υπόλοιπο με τα βίας 20% θα αντιστοιχεί στο αναλώσιμο κοινό που θα δοκιμάζει την νέα έκδοση των windows 7. Όσον αφορά τις 180 εκατομμύρια πωλήσεις που έχει κάνει η MS με τα vista, ας μην γελιόμαστε τα 65% των πωλήσεων πλασαρίστηκε από αγορές computer 'σαν δωρεά-προσφορά ως τον καταναλωτή'. Οι περισσότεροι έχουμε official vista dvd στο σπίτι μας το οποίο η MS το λαμβάνει υπόψη της σαν πώληση, ενώ εμείς γίναμε κάτοχοί του χωρίς να το ζητήσουμε. Αντίστοιχα στα xp δεν έγινα τόσες 'δωρεές'. Ότι official έχω σπίτι μου σε xp είναι trial! Η MS αρχίζει και χάνει το μονοπώλιο όχι από τα vista αλλά από την πάροδο των χρόνον. Καιρός ήτανε. Πλέον οι καταναλωτές μπορούν να στραφούν εύκολα και σε Mac.Μακάρι κάποια μέρα να επιτευχθεί κάτι παρόμοιο και με έκδοση Linux μιας και είναι από τα πιο αξιόπιστα λειτουργικά!
Peavy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Όσον αφορά τις 180 εκατομμύρια πωλήσεις που έχει κάνει η MS με τα vista, ας μην γελιόμαστε τα 65% των πωλήσεων πλασαρίστηκε από αγορές computer 'σαν δωρεά-προσφορά ως τον καταναλωτή'. Οι περισσότεροι έχουμε official vista dvd στο σπίτι μας το οποίο η MS το λαμβάνει υπόψη της σαν πώληση, ενώ εμείς γίναμε κάτοχοί του χωρίς να το ζητήσουμε. Θα ήθελα να προσθέσω επίσης ότι με το που βγήκαν τα VISTA τα μόνο license που μπορείς να πάρεις είναι για VISTA αλλά μπορείς να βάλεις και XP ,δηλαδή αν κάποιος π.χ. στη δουλειά του θέλει να βάλει XP θα πληρώσει license για VISTA έτσι και αλλιώς.
lef50 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 ..Μακάρι κάποια μέρα να επιτευχθεί κάτι παρόμοιο και με έκδοση Linux μιας και είναι από τα πιο αξιόπιστα λειτουργικά! Μα αυτο γινετε παρακουλουθησε τον τομεα Linux του insomnia θα διαπιστωσης μεγαλη εισροη χρηστων στο linux . Kαλως ηρθες στο insomnia:-)
firewalker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά και το Leopard δεν είναι ότι καλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα OS της Apple.
afentiko7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 HTPC φτιάχνεις μόνο σε vista (evr renderer, dxva), βέβαια έχω πολλάκις τονίσει ότι για τον μέσο χρήστη (μπαίνω internet, ακούω mp3, γράφω στο word) είναι μονόδρομος.
disqualified Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Κατά την γνώμη μου δεν είναι τυχαίο το ότι τα xp κρατάν ακόμα (μετά από 7 χρόνια) την τιμή τους και μερικές εκδόσεις είναι ακριβότερες από τα vista.Από εκεί και πέρα πρέπει να θυμηθήτε τι συναίβει όταν πρωτοβγήκαν τα xp. Το μεταβατικό στάδιο από 98 ή millenium σε xp ήταν αρκετά επίπονο για όλους. Απλά με τον καιρό το δεχτήκαμε και κολλήσαμε. Το καταναλωτικό κοινό έχει παγώσει στα xp. Απλά τυχαίνει σαν πρώτη επαφή τα vista να μην είναι τόσο stable και ελαφρά για τα μηχανήματα όσο τα xp. Σε ένα χρόνο περίπου το ίδιο πρόβλημα θα παρουσιαστεί και με την νέα έκδοση των 7. Το κοινό την MS θα είναι σε μέσες γραμμές ως εξής : 45% Xp, 35% Vista και το υπόλοιπο με τα βίας 20% θα αντιστοιχεί στο αναλώσιμο κοινό που θα δοκιμάζει την νέα έκδοση των windows 7. Όσον αφορά τις 180 εκατομμύρια πωλήσεις που έχει κάνει η MS με τα vista, ας μην γελιόμαστε τα 65% των πωλήσεων πλασαρίστηκε από αγορές computer 'σαν δωρεά-προσφορά ως τον καταναλωτή'. Οι περισσότεροι έχουμε official vista dvd στο σπίτι μας το οποίο η MS το λαμβάνει υπόψη της σαν πώληση, ενώ εμείς γίναμε κάτοχοί του χωρίς να το ζητήσουμε. Αντίστοιχα στα xp δεν έγινα τόσες 'δωρεές'. Ότι official έχω σπίτι μου σε xp είναι trial! Η MS αρχίζει και χάνει το μονοπώλιο όχι από τα vista αλλά από την πάροδο των χρόνον. Καιρός ήτανε. Πλέον οι καταναλωτές μπορούν να στραφούν εύκολα και σε Mac.Μακάρι κάποια μέρα να επιτευχθεί κάτι παρόμοιο και με έκδοση Linux μιας και είναι από τα πιο αξιόπιστα λειτουργικά! εγω δεν ενιωσα κατι επιπονο στη μεταβαση απο τα 98 στα XP. Ισα ισα ηταν πολυ πιο απλα τα πραγματα ειδικα σε θεματα plug n play. Εδω καλα καλα δεν ηταν επιπονη η μεταβαση απο xp σε vista. Μονο προβλημα που ηταν εκνευριστικο ηταν η μη λειτουργια δικτυου στην αρχη με τα xp(το οποιο εφτιαξε πλεον πριν το SP1)
FarCry Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Εξαρτάται σε τι κοινό τα παρουσίασαν. Κι αν έχουν δει αντίστοιχους υπολογιστές να τρέχουν Xp για να συγκρίνουν το ένα με το άλλο. τι λεξη ανθυποβολη την ξερεις? word of mouth σου λεει κατι? καλυτερα να σου βγει το ματι παρα το ονομα? σκεψου αυτα τα 3 και θα διαπιστωσεις ποσοι πραγματικα εχουν προβληματα με τα vista
gdp77 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δε φτάνει που πληρώνεις τα vista θες δε θες (σε συγκεκριμένες περιπτώσεις), καταλαβαίνεις πόσο πατάτα είναι και μετά ανακαλύπτεις ότι μέρος των χρημάτων σου πάνε σε υπέρογκα διαφημιστικά ποσά και σε εκβιαστικές πολιτικές πωλήσεων της Μ$ για να προωθηθεί αυτή η πατάτα. Αν το καλοσκεφτείς, πρόκειται για ένα φαύλο κύκλο από τον οποίο είναι θεωρητικά ΑΔΥΝΑΤΟ να ξεφύγεις. σκεψου αυτα τα 3 και θα διαπιστωσεις ποσοι πραγματικα εχουν προβληματα με τα vista Μιλάω με πολύ κόσμο καθημερινά. Από noobs μέχρι έμπειρους χρήστες. Θα έλεγα ότι το 90% από αυτούς μου αναφέρουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και υπαρκτά προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το χαζολειτουργικό.
Mercyful_Fate Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Καλά και το Leopard δεν είναι ότι καλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα OS της Apple. Ποιος το λέει αυτό? Μια χαρά είναι το Leopard, και φυσικα ανώτερο από τις προηγούμενες εκδόσεις των λειτουργικών της Apple.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα