katerina_a_86 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Χρησιμοποιώ το samurize για την προβολή των θερμοκρασιών του συστήματός μου στο desktop.Το samurize παίρνει πληροφορίες από το speedfan ή το mbm για να τις προβάλει. Το speedfan δείχνει όλες τις θερμοκρασίες μου εκτός από την gpu και έτσι αναγκάζομαι να τρέχω συνέχεια και τα mbm και atitool και να μου βαραίνουν το σύστημα. Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω το speedfan να δείχνει την gpu temp. Η κάρτα γραφικών μου είναι η ati radeon 9600 Στην επισυναπτόμενη εικόνα οι θερμοκρασίες είναι με την σειρά : - 34 m/b - 44 cpu -65 άγνωστο και σταθερό, πάντως δεν είναι η gpu γιατί την σύγκρινα με το pc wizaed - 33 hard disk 1 - 33 hard disk 2 Επίσης θα ήθελα να μάθω γιατί εμφανίζεται αυτό το 65.
xania4ever Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 65 πρέπει να είναι η gpu.Γιατί δεν βάζεις everest?
katerina_a_86 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 65 πρέπει να είναι η gpu.Γιατί δεν βάζεις everest? 1.Η gpu δεν ειναι 65 γιατί την σύγκρινα με την gpu που δείχνει το pc wizard, όπως προανέφερα. 2.Δεν βάζω everest γιατί το speedfan συνεργάζεται με το samurize, όπως προανέφερα... Λοιπον?Καμια ιδέα?
parsifal Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Οι Radeon 9600 δεν είχαν temperature sensor, ούτε οι απλές ούτε οι Pro. Τα προγράμματα από πού βλέπουν και αναφέρουν θερμοκρασία... ;
katerina_a_86 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Οι Radeon 9600 δεν είχαν temperature sensor, ούτε οι απλές ούτε οι Pro. Τα προγράμματα από πού βλέπουν και αναφέρουν θερμοκρασία... ; Εντυπωσιάζομαι με αυτό που λες. Τo atitool δίνει θερμοκρασία όπως επίσης και το pc wizard (εικόνα). Μάλιστα το atitool δίνει 2 θερμοκρασίες,μια πάνω στην κάρτα και μια στο περιβάλλον της. Κάρτα γραφικών : ATI Technologies Inc Radeon 9600 XT (V350)
parsifal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Στο αρχικό μήνυμα δεν έγραψες ότι έχεις XT. Αυτές είχαν όντως σένσορα...
katerina_a_86 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Στο αρχικό μήνυμα δεν έγραψες ότι έχεις XT. Αυτές είχαν όντως σένσορα... α οκ sorry. και τι λες να κάνω για να μου την βγάλει το speedfan?
parsifal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.almico.com/forumbuses.php Δε βλέπω να υποστηρίζει ATI (εκτός από την 9100IGP). Sorry...
katerina_a_86 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν γίνεται τίποτα δηλαδή ε? Κριμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.