OROKUSAKI Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!! Εχω να σας κανω μια πολυ σημαντικη ανακοινωση!!!:lol: Το παιχνδι ΚΥΚΛΦΟΦΟΡΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ!! Μην χανετε χρονο!! Αγοραστε το τωρα!! Εγω το περιμενω σε 2 μερες περιπου..αργει πολυ ο θειος....:mad:
liopyr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!! Εχω να σας κανω μια πολυ σημαντικη ανακοινωση!!!:lol: Το παιχνδι ΚΥΚΛΦΟΦΟΡΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ!! Μην χανετε χρονο!! Αγοραστε το τωρα!! Εγω το περιμενω σε 2 μερες περιπου..αργει πολυ ο θειος....:mad: Συγκίνηση.
pappous_soulis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!! Εχω να σας κανω μια πολυ σημαντικη ανακοινωση!!!:lol: Το παιχνδι ΚΥΚΛΦΟΦΟΡΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ!! Μην χανετε χρονο!! Αγοραστε το τωρα!! Εγω το περιμενω σε 2 μερες περιπου..αργει πολυ ο θειος....:mad: Φτου σου βρωμήλε. Αντί να πα να τ'αγοράσεις και να στηρίξεις τα PC exclusives μας παραπονιέσαι που αργεί να στο στείλει ο θείος. Άμα πεθάνει το PC gaming να ξέρεις πως θα φέρεις ένα τεράστιο μέρος ευθύνης.
OROKUSAKI Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Φτου σου βρωμήλε.Αντί να πα να τ'αγοράσεις και να στηρίξεις τα PC exclusives μας παραπονιέσαι που αργεί να στο στείλει ο θείος. Άμα πεθάνει το PC gaming να ξέρεις πως θα φέρεις ένα τεράστιο μέρος ευθύνης. θα το αγορασω οπωσδηποτε. Απλα περιμενω μεχρι να το φερουν τα καταστηματα γιατι ακομα δεν το εχει φερει κανενα. Μολις το φερουν θα το αγορασω αμεσως!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 θα θέλα να δω photo με όλα τα μουφόgames που λες ότι αγοράζεις πάνω σε ένα τραπέζι...
polonos1313 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 θα θέλα να δω photo με όλα τα μουφόgames που λες ότι αγοράζεις πάνω σε ένα τραπέζι... Χαχαχαχαχα :lol::lol: !!!!!! Me too !!!!! Βασικά πρόσεξα πως δεν έχει καν ανεβάσει photos στο Insomniac's Desks Pictures thread .Δεν γίνεται να λείπει το desk των foot ninja !!!!
pscrazy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 οrokusaki με αηδιαζεις!!!! Σταματα ολο αυτο το θεατρο του παραλογου. Βαλε επιτελους ενα τελος στο θεατρο σκιων που καθε τοσο μας παρουσιαζεις, βαλε ενα τελος στις παραστασεις του τσιρκου σου. Φιλικες συμβουλες παντα!
liopyr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 οrokusaki με αηδιαζεις!!!! Σταματα ολο αυτο το θεατρο του παραλογου. Βαλε επιτελους ενα τελος στο θεατρο σκιων που καθε τοσο μας παρουσιαζεις, βαλε ενα τελος στις παραστασεις του τσιρκου σου. Φιλικες συμβουλες παντα! E. Αστο παιδι να εκφραστει. Μην εισαι τοσο αποτομος.
polonos1313 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 οrokusaki με αηδιαζεις!!!! Σταματα ολο αυτο το θεατρο του παραλογου. Βαλε επιτελους ενα τελος στο θεατρο σκιων που καθε τοσο μας παρουσιαζεις, βαλε ενα τελος στις παραστασεις του τσιρκου σου. Φιλικες συμβουλες παντα! Leave Orokusaki alone !!!!! :-D:-D:-D Χωρίς αυτόν τι θα κάναμε ???? Οκ κάτι φορές ξεφεύγει λίγο από τα όρια αλλά........είναι Orokusaki !! :-D:-D:-D:-D
pscrazy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 To αστειο της υποθεσης ειναι οτι το παιχνιδι μου το εφερε και εμενα ο θειος, αλλα ειμαι και εγω καλος λακαμας αφου την πατησα για δευτερη φορα απο τον orokusaki , δεν μου εφτανε η πρωτη φολα με την necrosavoura ηθελα να δω και αυτο το game και το κατα ποσο ισχυουν αυτα που λεει για μια ακομη φορα ο orokusakis ! Το παιχνιδι ειναι πιο νεκρο και απο το necrovision! gameplay = 0!
ilos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2009 Και εμένα προσωπικά μου έχει γλιτώσει πολύ bandwidth ο πανίσχυρος μέγιστάνας των foot ninja. Λιβ χιμ δε φουκ ελόουν πλιζ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.