Προς το περιεχόμενο

Κυκλοφορία του Death Track Ressurection Demo

OROKUSAKI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το λεει και στο readme οτι το demo δεν ειναι ολοκληρωμενο . Death Track: Resurrection Demo

Version v1.2 Demo

Attention! Demo version of "Death Track: Resurrection" is not the final version. There might be some unfinished visual elements and gameplay, different to the final variant.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μάλλον ψάχνει στον γούγλη με string "Crappy games" ή "New games for old spec pc":lol:

Kαλά σου λέει ωρέ, ολόκληρα 100Mhz overclock, δεν τα βλέπεις? :P

• Super Moderators
Δημοσ.
Attention! Demo version of "Death Track: Resurrection" is not the final version. There might be some unfinished visual elements and gameplay, different to the final variant.

αυτό το λένε όλα τα Demos...

και πάλι τρελή μούφα θα είναι το game...

Δημοσ.

Επειδή μου άρεσε η αντίδραση του OROKUSAKI θα τον τσιγκλίσω λίγο ακόμα :lol:

Το pc σου είναι old spec.Ακόμα και η κάρτα γραφικών σου είναι old spec (με τα δεδομένα του marketing).

Πάμε λοιπόν:

Cpu=AthlonX2=3 χρόνια/3 γενιές πίσω (πάνω-κάτω)

Ram=DDR400=5χρόνια πίσω τουλάχιστον

VGA=Ηταν must η 8800Gt...κάποτε.Έχουν βγεί και 9800 και GTX280,άρα είσαι 2 γενιές πίσω.(Παροξυσμός OROKUSAKI: Ουυυυ :cry:αναβάθμιση,πάλι αναβάθμιση!Θα τους λιντσάρω:mad:)

Motherboard=Τουλάχιστον 2,5 χρόνια πίσω,socket 939 (το οποίο έχει αντικατασταθεί απο το ΑM2)

Τώρα αν θές να μιλήσουμε για pc,θα χρησιμοποιήσω για παράδειγμα αυτά του liopyr (all rights reserved)

C2D E6400 [email protected] / Asrock4Coredual-VSTA / Kingston 2 x 1Gb DDr2 667mhz / Ati 3850@ core:710 mem: 940 <==Αυτό είναι ένα μέτριο pc (δικό μου btw)

C2D E4300 1.8Ghz @3.0Ghz / Gigabyte GA-EP35-DS4 (rev. 2.1) / Cellshock 2x1Gb (1000Mhz CL4) / 8800Gts 320Mb <==Αυτό είναι ένα καλό pc

C2D E6750 2.66Ghz @3.6Ghz / EVGA 780i /OCZ 2x1Gb (@1100 CL5 nVidia SLi Edition) /8800GTS 512Mb <==Αυτό είναι ένα δυνατό pc

Άμα τώρα βάλω κανα παράδειγμα με τετραπύρηνους,με GTX280,με SLI,με 1600-αρες DDr3...καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει.

Και για φινάλε:

Έχεις 8800Gt και δέν μπορείς να παίξεις Crysis στο High με πολλά frames;Να το προσέξεις αυτό!Μπορεί να είναι μεταδοτικόοοοοοοο :X

Τώρα να με συγχωρέσετε...τρέχω να ξεφύγω απο τους foot-ninja,τον Krang και μια υπερδιαγαλαξιακή pizza που με κυνηγάνε B)

Δημοσ.

ρε Tenshi τι καθεσαι και λες?Μια χαρα ειναι το pc του Orokusaki.Τους γονεις του δεν τους σκεφτεσαι?Γιατι βαζεις φυτιλια?

Δημοσ.
Επειδή μου άρεσε η αντίδραση του OROKUSAKI θα τον τσιγκλίσω λίγο ακόμα :lol:

Το pc σου είναι old spec.Ακόμα και η κάρτα γραφικών σου είναι old spec (με τα δεδομένα του marketing).

Πάμε λοιπόν:

Cpu=AthlonX2=3 χρόνια/3 γενιές πίσω (πάνω-κάτω)

Ram=DDR400=5χρόνια πίσω τουλάχιστον

VGA=Ηταν must η 8800Gt...κάποτε.Έχουν βγεί και 9800 και GTX280,άρα είσαι 2 γενιές πίσω.(Παροξυσμός OROKUSAKI: Ουυυυ :cry:αναβάθμιση,πάλι αναβάθμιση!Θα τους λιντσάρω:mad:)

Motherboard=Τουλάχιστον 2,5 χρόνια πίσω,socket 939 (το οποίο έχει αντικατασταθεί απο το ΑM2)

Τώρα αν θές να μιλήσουμε για pc,θα χρησιμοποιήσω για παράδειγμα αυτά του liopyr (all rights reserved)

C2D E6400 [email protected] / Asrock4Coredual-VSTA / Kingston 2 x 1Gb DDr2 667mhz / Ati 3850@ core:710 mem: 940 <==Αυτό είναι ένα μέτριο pc (δικό μου btw)

C2D E4300 1.8Ghz @3.0Ghz / Gigabyte GA-EP35-DS4 (rev. 2.1) / Cellshock 2x1Gb (1000Mhz CL4) / 8800Gts 320Mb <==Αυτό είναι ένα καλό pc

C2D E6750 2.66Ghz @3.6Ghz / EVGA 780i /OCZ 2x1Gb (@1100 CL5 nVidia SLi Edition) /8800GTS 512Mb <==Αυτό είναι ένα δυνατό pc

Άμα τώρα βάλω κανα παράδειγμα με τετραπύρηνους,με GTX280,με SLI,με 1600-αρες DDr3...καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει.

Και για φινάλε:

Έχεις 8800Gt και δέν μπορείς να παίξεις Crysis στο High με πολλά frames;Να το προσέξεις αυτό!Μπορεί να είναι μεταδοτικόοοοοοοο :X

Τώρα να με συγχωρέσετε...τρέχω να ξεφύγω απο τους foot-ninja,τον Krang και μια υπερδιαγαλαξιακή pizza που με κυνηγάνε B)

Μπορει το pc μου να μην παιζει το crysis στο high αλλα σε ΟΛΑ τα υπολοιπα games που κυκλοφορουν μεχρι σημερα τα παιζει ΟΛΑ ΣΤΟ HIGH χωρις κανενα προβλημα. Τβρα επειδη βγηκε ενα game που δεν μπορει να το παιξει αυτο ΔΕΝ σημαινει οτι ειναι old spec οταν μπορει να παιξει ολα τα υπολοιπα games!!

• Super Moderators
Δημοσ.
Μπορει το pc μου να μην παιζει το crysis στο high αλλα σε ΟΛΑ τα υπολοιπα games που κυκλοφορουν μεχρι σημερα τα παιζει ΟΛΑ ΣΤΟ HIGH χωρις κανενα προβλημα. Τβρα επειδη βγηκε ενα game που δεν μπορει να το παιξει αυτο ΔΕΝ σημαινει οτι ειναι old spec οταν μπορει να παιξει ολα τα υπολοιπα games!!

το ότι τα παίζει δεν σημαίνει ότι δεν είναι old spec...

μπορεί το pc σου να έχει αξιοπρεπείς επιδόσεις αλλά δεν παύει να είναι παλιό...

Δημοσ.

μπορεί το pc σου να έχει αξιοπρεπείς επιδόσεις αλλά δεν παύει να είναι παλιό...

Bαλτός είσαι και εσύ ρε?

Τι σου έκαναν οι άνθρωποι? :-D

Δημοσ.

Είσαι 5 χρονων?

Γιατί αν δεν είσαι 5 και είσαι 25 ας πούμε...Πολύ δύσκολα τα πράματα...Λυπάμαι..

Δημοσ.

Τελικά τα threads που ανοίγει ο Orokusaki, προσφέρονται για ατελείωτες ώρες χαβαλέ και χαζοπαζαρέματος.

Έχω κατουρηθεί στα γέλια λέμε :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...