OROKUSAKI Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 ΤΟ DEATH TRACK RESURRECTION Ειναι ενα νεο PC GAME το οποιο θα κυκλοφορησει τον Οκτωβριο . To DEMO του game κυκλοφορησε χθες και ειναι φοβερο !! Κατεβαστε το απο εδω!! http://www.death-track.com/files.html
OROKUSAKI Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Για περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με το game http://www.1cpublishing.eu/game/death-track-resurrection/overview ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ GAME ΘΑ ΕΙΝΑΙ PC EXCULSIVE!!:-)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 άλλο ένα εγγυημένο μούφα game... Orokusaki seal of approval...
ksaplostra Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 E όχι!!! είχα κατεβάσει το demo του πριν κάμποσο καιρό και το game είναι απλά απαράδεκτο!!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Κρίμα, γιατί μου άρεσαν οι φωτογραφίες του. Και cars & guns = good concept. Αλλά συνήθως bad implementation.
Tuko Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Death Rally και τα μυαλά στα κάγκελα. Μέχρι να βγει κανα remake του.
pappous_soulis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Είμαι περίεργος που στο κέρατο πάει και τα βρίσκει κάτι τέτοια..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 δεν ξέρεις την παροιμία "δουλειά δεν είχε ο διάολος..." ?
Bigi444444 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δε θέλει και ατελείωτο ταλέντο να το βρεις.Εδώ και καιρό είχε βγει το πρώτο demo σε όλα τα μεγάλα sites.Απλά ήταν απάλευτο καθόλου...
peterako Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο. το targeting stystem με μπερδεψε αφανταστα και τα physics των αμαξιον ειναι απαραδεκτα. για το frame rate ουτε λογος. με ολα στο low ετρεχε στα 5 με 11 καρε
OROKUSAKI Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Με το συστημα της υπογραφης μου σε 1280χ1024 και ολα full τρεχει σφαιρα στα 60 fps χωρις καθολου κολληματα. Αυτες ειναι οι προτεινομενες απαιτησεις για το demo. Microsoft® Windows® 2000/XP CPU: Intel® Core™2 Duo Processor 1.86GHz (E6300) RAM: 1 GB 1GB available at the hard drive 3Dgraphics card: NVIDIA® GeForce® 7800+, ATI® Radeon™ X1800+ with 256 MB RAM and support of pixel and and vertex 2.0 version -DirectX® 9.0c (available during the installation εχει ομως ηδη ανακοινωθει οτι η τελικη εκδοση του παιχνιδιου θα εχει καλυτερο gameplay και γραφικα απο το demo οποτε λογικα θα εχει και υψηλοτερες απαιτησεις.
Tenshi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Είμαι περίεργος που στο κέρατο πάει και τα βρίσκει κάτι τέτοια.. Μάλλον ψάχνει στον γούγλη με string "Crappy games" ή "New games for old spec pc":lol:
OROKUSAKI Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Πρωτον το pc μου δεν ειναι " old spec ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!! ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΙΠΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ POST Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ GAME ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ DEMO! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ GAME ΑΠΟ ΤΟ DEMO!! ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ!
Typhoon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Xmmmm αναρωτιέμαι γιατί μια εταιρία τότε βγάζει ένα demo αν είναι να μην μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για το παιχνίδι από αυτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.