Προς το περιεχόμενο

Κυκλοφορία του Death Track Ressurection Demo

OROKUSAKI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δε θέλει και ατελείωτο ταλέντο να το βρεις.Εδώ και καιρό είχε βγει το πρώτο demo σε όλα τα μεγάλα sites.Απλά ήταν απάλευτο καθόλου...

Δημοσ.

Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο.

το targeting stystem με μπερδεψε αφανταστα και τα physics των αμαξιον ειναι απαραδεκτα. για το frame rate ουτε λογος. με ολα στο low ετρεχε στα 5 με 11 καρε:fear:

Δημοσ.

Με το συστημα της υπογραφης μου σε 1280χ1024 και ολα full τρεχει σφαιρα στα 60 fps χωρις καθολου κολληματα.

Αυτες ειναι οι προτεινομενες απαιτησεις για το demo. Microsoft® Windows® 2000/XP

CPU: Intel® Core™2 Duo Processor 1.86GHz (E6300)

RAM: 1 GB

1GB available at the hard drive

3Dgraphics card: NVIDIA® GeForce® 7800+, ATI® Radeon™ X1800+ with 256 MB RAM and support of pixel and and vertex 2.0 version

-DirectX® 9.0c (available during the installation

εχει ομως ηδη ανακοινωθει οτι η τελικη εκδοση του παιχνιδιου θα εχει καλυτερο gameplay και γραφικα απο το demo οποτε λογικα θα εχει και υψηλοτερες απαιτησεις.

Δημοσ.
Είμαι περίεργος που στο κέρατο πάει και τα βρίσκει κάτι τέτοια..

Μάλλον ψάχνει στον γούγλη με string "Crappy games" ή "New games for old spec pc":lol:

Δημοσ.

Πρωτον το pc μου δεν ειναι " old spec ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!! ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΙΠΑ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ POST Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ GAME ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ DEMO! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ GAME ΑΠΟ ΤΟ DEMO!! ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ!

Δημοσ.

Xmmmm αναρωτιέμαι γιατί μια εταιρία τότε βγάζει ένα demo αν είναι να μην μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για το παιχνίδι από αυτό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...