Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου Laptop!!!

svatsM3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tο Amilo Pi 2530 δεν είναι πάρα πολύ καλή περίπτωση στα 480??

Intel Core 2 Duo T7250 (2.00GHz, 800 MHz)

2048MB DDR2 667MHz

250GB SATA

ATI Mobility Radeon HD 2300 128MB DDR2

Υπάρχει σε αυτά τα χρήματα με αυτά τα χαρακτηριστικά κάτι άλλο?

Δημοσ.
michalis2610 νομιζεις οτι βοηθησες δλδ με αυτα που ειπες?

Εγω αν θελω να παρω κατι πολυπλοκο και το μονο που ξερω ειναι 5-6 νουμερα που βλεπω σε καταλογους τα ιδια θα ελεγα, θελω ενα μηχανημα ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΕ 1000 ευρω.

Αγαπητό κοπρόσκυλο,

προφανώς σου ξέφυγε ότι το μήνυμά μου είχα καθαρά φιλικό χαρακτήρα χωρίς καμία διάθεση για ειρωνία ή οτιδήποτε άλλο, κάτι το οποίο γράφω και στο τέλος του ποστ για την αποφυγή παρεξηγήσεων...εσύ παρόλα αυτά θίχτηκες.

Από όλα τα ποστ που έχω κάνει μόνο τα ποστ-απάντηση στον bot είναι ειρωνικά και ο μόνος λόγος που σχολίασα κάθε λέξη είναι για να απαντήσω σε καθένα από τα ερωτήματα που θέτει.

Εγω αν θελω να παρω κατι πολυπλοκο και το μονο που ξερω ειναι 5-6 νουμερα που βλεπω σε καταλογους τα ιδια θα ελεγα, θελω ενα μηχανημα ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΕ 1000 ευρω.

Επειδή ακριβώς γνωρίζει λιγότερα αυτό που πρέπει να κατανοήσει είναι ότι το ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ είναι απολύτως σχετικό. Για αυτό δίνω έμφαση σε κάθε μέλος που ζητάει γνώμη για ένα νέο φορητό να επικεντρώνεται όχι στα νούμερα που πιθανόν να μην καταλαβαίνει και ούτε να θέλει να μάθει καν τι υποδηλώνουν αλλά στις ανάγκες που έχει. Αυτό μας ενδιαφέρει κυρίως.

Αν ανελυες που χρειαζεται καθε εξαρτημα μονο, θα βοηθουσες

Γιατί δεν χρειάζεται, εσύ αλήθεια γιατί δεν το έκανες? Στα υπόλοιπα όμως που ρωτά (ποιότητα, κάρτα γραφικών, βάρος κτλ) απαντώ σύμφωνα με τη γνώμη μου.

Εκφρασεις του στυλ

"Αυτές τις πληροφορίες ΠΡΕΠΕΙ να δίνει κάποιος όταν ζητάει γνώμες για φορητό."

"Μπλα-μπλα-μπλα...άχρηστες πληροφορίες..."\

"Προφανώς από τον τρόπο που γράφεις δείχνεις ότι δεν έχεις καταλάβει..."

Προφανώς ο φίλος δεν έχει καταλάβει κάτι που είναι απόλυτως θεμιττό και φυσιολογικό και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε εδώ, να βοηθήσουμε όσο μπορούμε στον όποιο χρόνο ασχολούμαστε.

Επειδή ακριβώς καταλαβαίνω το χώρο, γράφω πάντα ελπίζοντας ότι όχι μόνο ο ΜαύρηΜ3 αλλά και το κάθε μέλος που τυχών διαβάσει το μήνυμα ότι η προσοχή πρέπει να επικεντρώνεται αλλού (στις ανάγκες) και σιγά σιγά πρέπει να διαμορφωθεί σα συνείδηση τουλάχιστον της εννότητας. Οσο καλύτερα ορίζουμε τις ανάγκες μας τόσο περισσότερες πιθανότητες έχουμε να αγοράσουμε κάτι που τις καλύπτει καλύτερα.

ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ? ΠΟΣΑ ΔΙΑΘΕΤΩ? -> ΑΓΟΡΑΖΩ ΑΥΤΟ.

Τι χρειάζομαι? Αδρεναλίνη (Και πουλ μουρ ενίοτε...)

Πόσα διαθέτω? Πολλά...Ως πάρα πολλά.

Τι αγοράζω -> Μ3

Κάτι τέτοιο δηλαδή.

τι πρεπει να κανουμε να τον κρεμασουμε?

Να τον κρεμάσουμε! Να τον κρεμάσουμε! :lol:

1. Και να κρατήσουμε την Μ3 αν γίνεται όμως αν υπάρχει εε ;) ...

2. Επλίζω να μην παρεξηγηθώ και για το κοπρόσκυλο.

Δημοσ.

παιδιά χαλαρώστε λιγάκι...μην το μετατρέψουμε εδώ σ' αρένα...εννοείτε πως όσοι βρίσκονται εδώ δεν έχουν γνώσεις γι' αυτό άλλωστε είναι κ εδώ...

Δημοσ.
Tο Amilo Pi 2530 δεν είναι πάρα πολύ καλή περίπτωση στα 480??

Intel Core 2 Duo T7250 (2.00GHz, 800 MHz)

2048MB DDR2 667MHz

250GB SATA

ATI Mobility Radeon HD 2300 128MB DDR2

Υπάρχει σε αυτά τα χρήματα με αυτά τα χαρακτηριστικά κάτι άλλο?

Ξέρει κάποιος?

Η κάρτα γραφικών του είναι καλή? Μπορώ να την αλλάξω?

Μπορώ να βάλω μεγαλύτερη μπαταρία?

Έχετε κάποια καλύτερη πρόταση κάτω από 600??

Δημοσ.

Τι κάρτα γραφικών πρέπει να έχει για να μπορώ να βλέπω ταινίες και να μπορώ να παίξω και κανένα παιχνίδι καμιά φορά (σπάνια)?

Δημοσ.
Πολύ ευχαρίστως αλλά κόψε το bold επειδή κουράζει. Καταλάβαμε το nick.

Μπλα-μπλα-μπλα...άχρηστες πληροφορίες...

Εδώ είμαστε. Δηλαδή σε ενδιαφέρει η ταχύτητα και θα το χρησημοποιείς πολύ για νετ. Ωραία! Δεν μας γράφεις τι άλλες χρήσεις θα κάνεις γενικά. Δηαλδή εκτός από internet θα αγοράζεις τον φορητό για πχ. office? Τι άλλο?

Σε ενδιαφέρει κάτι άλλο? Πχ. η ποιότητα κατασκευής η βολεύεσαι με κάτι μέτριο χάρην της ταχύτητας?

Σε ενδιαφέρει η φορητότητα? Δηαλδή προτιμάς κάτι στις στις κλασσικές 15,4'' ή θέλεις κάτι μικρότερο που να μεταφέρεται πιο εύκολα ή να έχει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας.

Αυτές τις πληροφορίες ΠΡΕΠΕΙ να δίνει κάποιος όταν ζητάει γνώμες για φορητό.

Σε γενικές γραμμές όποιες διαφορές έχει η BMW με την FIAT, τη FORD και οποιαδήποτε άλλη μάρκα (τα παραδείγματα τυχαία).

Πάντα κατά την άποψή μου.

Ποτέ. Είναι τόσο φθηνή που την αγνοείς ως κρίτίριο αγοράς. Βρίσκεις το μοντέλο που σε καλύπτει και αν δεν έχει αρκετή προσθέτεις όση θέλεις.

Αμα χρησημοποιείς εφαρμογές απαιτητικές σε γραφικά σαφώς.

Σε ενδιαφέρει η φορητότητα το κοιτάς. Δεν σε ενδιαφέρει δεν το κοιτάς. Απλό!

Πάλι σχετικό είναι.

Οχι για αν υπήρχε δεν θα είχαμε δουλειά να ασχολούμαστε. Υπάρχουν όμως ορισμένα που ανάλογα με τις ανάγκες μας πλησιάζουν πολύ στο χαρακτηρισμό ολοκληρωμένα.

Προφανώς από τον τρόπο που γράφεις δείχνεις ότι δεν έχεις καταλάβει κάτι βασικό. Οι φορητοί υπολογιστές είναι ένα ΠΡΟΙΟΝ, όπως πολλά καθημερινά προιόντα που αγοράζεις από το supermarket απλά είναι λίγο πιο ακριβό (αν και έτσι όπως πάμε με τις τιμές στα σούπερ όχι για πολύ...).

Το ποριόν αυτό έχει σχεδιαστεί για να καλύψει ορισμένες ανάγκες. Οι ανάγκες αυτές διαφέρουν από χρήστη σε χρήστη. Ο τελευταίος είναι αυτός που πρέπει να ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ τι και ποιές ανάγκες έχει ώστε να διαλέξει το προιόν που του τις καλύπτει καλύτερα.

Φιλικά πάντα.

Λοιπόν πρός αποφυγή παρεξηγήσεων,και επειδή βλέπω το έχετε αγριέψει το θέμα,το λέω και πάλι,έγω μπήκα σε αυτό το site να πάρω κάποια βοήθεια,σε αγορά νέου Laptop,και επειδή ξέρω ότι πολλοί απο εσάς είστε γνώστες αλλά και κάτοχοι laptop είπα να ακούσω τις γνώμες σας,μιάς και εγώ δεν ξέρω πολλά πράγματα για φορητούς υπολογιστές,αλλά δεν είμαι και άσχετος!καλό είναι να μήν αποθαρρύνουμαι κάποιον με τα λεγομενά του,εγώ από την αρχή ζήτησα κάποια πράγματα για να με βοηθήσετε,και τελικά για να μην το κουράσω άλλο,κατέληξα στο να μην δώσω πολλά λεφτά,γύρω στα 600? ,αλλά θα ψάξω ωστε να με ικανοποιεί στις απαιτήσεις μου....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι για την βοηθειάς σας....

Δημοσ.
Ξέρει κάποιος?

Η κάρτα γραφικών του είναι καλή? Μπορώ να την αλλάξω?

Μπορώ να βάλω μεγαλύτερη μπαταρία?

Έχετε κάποια καλύτερη πρόταση κάτω από 600?

οχι δε μπορεις να αλλαξεις την gpu. παει πακετο με την μητροπλακετα.:mad:

http://www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-2300.6940.0.html

ειναι κλαση 3. ειναι πολυ καλη ;).

αλλα εσυ που το βρηκες 480? 530-550 βλεπω στο skroutz....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...