svatsM3 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Καλημέρα παιδιά,σκέφτομαι να αγοράσω ένα Laptop,επειδή δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα,θα ήθελα την βοηθειά σας!!θα προτιμούσα να έχει ένα καλό επεξεργαστή, μεγάλη μνήμη,μια μέτρια κάρτα γραφικών,CDRW-DVD,και ότι άλλο θεωρείται εσείς καλό,με ενδιαφέρει να είναι γρήγορο,επίσης θα το χρησιμοποιώ και για αρκετές ώρες Internet,το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι το πολύ 1000?,Ευχαριστώ εκ τών προτέρων για ότι χρήσιμη πληροφορία μου δώσετε....
FarCry Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.shop13.gr/product_info.php?products_id=3144 http://www.ipshop.gr/product-id-32023.html?ref=pathfinder
sintalkas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Αυστηρά και μόνο από το όριο σου λέω να πάρεις τον acer 5930 g που δίνει στο πλαίσιο με 999 ευρώ. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1137212
svatsM3 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μάλιστα μια γεύση μου έχετε δώσει με τις προτάσεις σας,αλλά τι διαφορά έχει ας πούμε η SONY,με την TOSHIBA,η ACER,και οποιαδήποτε άλλη μάρκα?ποιά είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξω!!π.χ ποιότητα,τα περιφεριακά,τη RAM,την κάρτα γραφικών, το βάρος,η οθόνη ή ότι άλλο!μπορεί να μου τα δώσει όλα αυτά ένα ολοκληρωμένο Laptop μια ανάλογη μάρκα?
svatsM3 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Τελικά μετά από αρκετή αναζήτηση,κατέληξα σε 3 με 4 μάρκες,TOSHIBA,DELL,ACER και ίσως και την SONY,τώρα θα δώ μια πιο περαιτέρω ανάληση,και τα μοντέλα πού έχουν αυτές οι μάρκες,και μέχρι το ανώτερο 1000?....για να δούμε που θα καταλήξουμε τελικά....
Socom Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Αποψή μου είναι ότι η Sony δεν θα χει μηχάνημα που να ναι τόσο καλό όσο τα άλλα σε αυτή την τιμή που ζητάς. Σίγουρα έχει πολύ κομψά laptop, αλλά είναι ακριβούτσικα γι αυτό που είναι για να λέμε και του στραβού το δίκιο...
FarCry Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Τελικά μετά από αρκετή αναζήτηση,κατέληξα σε 3 με 4 μάρκες,TOSHIBA,DELL,ACER και ίσως και την SONY,τώρα θα δώ μια πιο περαιτέρω ανάληση,και τα μοντέλα πού έχουν αυτές οι μάρκες,και μέχρι το ανώτερο 1000?....για να δούμε που θα καταλήξουμε τελικά.... σε αυτη την τιμη παιζουν 12.1 και 13.3 πολυ δυνατα subnotebooks. συμφερει να αγορασεις κανενα μικρο για να ειναι πιο φορητο. μη βλεπεις μονο 15.4 και 17 ιντσες
michalis2610 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Καλημέρα παιδιά,σκέφτομαι να αγοράσω ένα Laptop,επειδή δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα,θα ήθελα την βοηθειά σας!! Πολύ ευχαρίστως αλλά κόψε το bold επειδή κουράζει. Καταλάβαμε το nick. θα προτιμούσα να έχει ένα καλό επεξεργαστή, μεγάλη μνήμη,μια μέτρια κάρτα γραφικών,CDRW-DVD,και ότι άλλο θεωρείται εσείς καλό Μπλα-μπλα-μπλα...άχρηστες πληροφορίες... με ενδιαφέρει να είναι γρήγορο,επίσης θα το χρησιμοποιώ και για αρκετές ώρες Internet,το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι το πολύ 1000?, Εδώ είμαστε. Δηλαδή σε ενδιαφέρει η ταχύτητα και θα το χρησημοποιείς πολύ για νετ. Ωραία! Δεν μας γράφεις τι άλλες χρήσεις θα κάνεις γενικά. Δηαλδή εκτός από internet θα αγοράζεις τον φορητό για πχ. office? Τι άλλο? Σε ενδιαφέρει κάτι άλλο? Πχ. η ποιότητα κατασκευής η βολεύεσαι με κάτι μέτριο χάρην της ταχύτητας? Σε ενδιαφέρει η φορητότητα? Δηαλδή προτιμάς κάτι στις στις κλασσικές 15,4'' ή θέλεις κάτι μικρότερο που να μεταφέρεται πιο εύκολα ή να έχει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Αυτές τις πληροφορίες ΠΡΕΠΕΙ να δίνει κάποιος όταν ζητάει γνώμες για φορητό. Μάλιστα μια γεύση μου έχετε δώσει με τις προτάσεις σας,αλλά τι διαφορά έχει ας πούμε η SONY,με την TOSHIBA,η ACER,και οποιαδήποτε άλλη μάρκα? Σε γενικές γραμμές όποιες διαφορές έχει η BMW με την FIAT, τη FORD και οποιαδήποτε άλλη μάρκα (τα παραδείγματα τυχαία). ποιά είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξω!!π.χ ποιότητα Πάντα κατά την άποψή μου. τη RAM, Ποτέ. Είναι τόσο φθηνή που την αγνοείς ως κρίτίριο αγοράς. Βρίσκεις το μοντέλο που σε καλύπτει και αν δεν έχει αρκετή προσθέτεις όση θέλεις. την κάρτα γραφικών Αμα χρησημοποιείς εφαρμογές απαιτητικές σε γραφικά σαφώς. το βάρος, Σε ενδιαφέρει η φορητότητα το κοιτάς. Δεν σε ενδιαφέρει δεν το κοιτάς. Απλό! η οθόνη Πάλι σχετικό είναι. μπορεί να μου τα δώσει όλα αυτά ένα ολοκληρωμένο Laptop μια ανάλογη μάρκα? Οχι για αν υπήρχε δεν θα είχαμε δουλειά να ασχολούμαστε. Υπάρχουν όμως ορισμένα που ανάλογα με τις ανάγκες μας πλησιάζουν πολύ στο χαρακτηρισμό ολοκληρωμένα. Προφανώς από τον τρόπο που γράφεις δείχνεις ότι δεν έχεις καταλάβει κάτι βασικό. Οι φορητοί υπολογιστές είναι ένα ΠΡΟΙΟΝ, όπως πολλά καθημερινά προιόντα που αγοράζεις από το supermarket απλά είναι λίγο πιο ακριβό (αν και έτσι όπως πάμε με τις τιμές στα σούπερ όχι για πολύ...). Το ποριόν αυτό έχει σχεδιαστεί για να καλύψει ορισμένες ανάγκες. Οι ανάγκες αυτές διαφέρουν από χρήστη σε χρήστη. Ο τελευταίος είναι αυτός που πρέπει να ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕΙ τι και ποιές ανάγκες έχει ώστε να διαλέξει το προιόν που του τις καλύπτει καλύτερα. Φιλικά πάντα.
dimitra_m3 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 εγώ θα σου πρότεινα και HP pavilion το dv6845ev
Daimon Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Πολύ ευχαρίστως αλλά κόψε το bold επειδή κουράζει. Καταλάβαμε το nick.[....] Φιλικά πάντα. Hmm... θα ήθελα να μπω απάντησης (εσύ η κάποιος άλλος) σε μια ερώτηση. Πια μάρκα είναι καλύτερη? (SONY,TOSHIBA,ACER, κτλ....).Εάν δεν μπορείς να συγκρίσεις, δώσε μας μια γεύση (γνώμη σου) πια θετικά και πια αρνητικά έχει η κάθε μια ώστε να έχω μια εικόνα πια με εξυπηρετεί περισσότερο και ποιες να κοιτάξω στο κοντινό μελον.
koprodogis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 michalis2610 νομιζεις οτι βοηθησες δλδ με αυτα που ειπες? Εγω αν θελω να παρω κατι πολυπλοκο και το μονο που ξερω ειναι 5-6 νουμερα που βλεπω σε καταλογους τα ιδια θα ελεγα, θελω ενα μηχανημα ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΜΕ 1000 ευρω. Αν ανελυες που χρειαζεται καθε εξαρτημα μονο, θα βοηθουσες, το να καθεσε να σχολιαζεις καθε λεξη που ειπες ο συμφορουμιτης μας με ειρωνια σε τι οφελει? Και για να γινω και εγω οσο κακος εγινες και συ αμα ηξερε εσενα θα ρωταγε? Θα πηγαινε και θα επαιρνε οτι του αρεσε και οτι νομιζε ηταν καλο. Εκφρασεις του στυλ "Αυτές τις πληροφορίες ΠΡΕΠΕΙ να δίνει κάποιος όταν ζητάει γνώμες για φορητό." "Μπλα-μπλα-μπλα...άχρηστες πληροφορίες..."\ "Προφανώς από τον τρόπο που γράφεις δείχνεις ότι δεν έχεις καταλάβει..." Μαλλον εσυ δεν εχεις καταλαβει που βρισκεσαι, το παλικαρι δηλωσε απο την πρωτη γραμμη οτι δεν γνωριζει και πολλα, τι πρεπει να κανουμε να τον κρεμασουμε?? svatsM3 απο τα λεγομενα σου θες κυριως να σερφαρεις, δε χρειαζεται να δοσεις τοσα πολλα λεφτα, και ουτε χρειαζεται να παρεις καποιον πολυ καλο επεξεργαστη, σαν μαρκα εγω προτιμω την compaq που ειναι λιγο πιο επαγγελματικη(με ασχημα σχετικα μηχανηματα για πολλους) και θα σου προτεινα να δεις καποιο απο τα παρακατω 1 και 2 και γιατι οχι και ενα 17αρι που ειναι πιο χορταστικο χωρις να χανει σε φορητοτητα, αυτο. θυμηθηκα οτι υπαρχουν και αλλα 2 μοντελα που θα μπορουσες να κοιταξεις κατεβαζοντας και αλλο το κοστος σε lenovo και σε fujitsu Ριξε αν εχεις τη δυνατοτητα και μια ματια σε media markt ειδα χθες μια αφησα εξω απο την εκθση θεσσαλονικης και ειχε ενα καλουτσικο κατω απο 500 ευρω, αυτο, και μην εχεις την εντυπωση οτι επειδη ειναι φθηνο δεν θα ειναι καλο, απλα καποιες εταιριες οπως η fujitsu βγαζουν αλλης φιλοσοφιας μηχανηματα ας πουμε με λιγοτερα extra.Και αν το θες για σερφαρισμα και κατεβασμα δεν χρειαζεται να παρεις κατι καλο, δεν θα πας μεσα στην πολυ με την M3 θα παρεις την 1.16 (ακομα και αυτο το compaq 550 αμα του περασεις xp πεταει για σερφαρισμα αλλα μεχρι εκει!!)
kougis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Να ρωτήσω κι εγώ... Για να βλέπω ταινίες στο laptop πρέπει να έχει καλή κάρτα γραφικών ή καλό επεξεργαστή?
j1m4kos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Ένα καλό Laptop είναι αυτό της acer αλλά όλα τα laptop έχουν πάνω vista κι εγώ είχα πρόβλημα μέσα σε 2 μήνες άρχισαν προβλήματα και έβαλα xp αλλά προσοχή θέλει sata drivers για XP http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907975
kougis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Η κάρτα που έχουν αρκετά laptop η X1300 μπορεί να παίξει ταινίες απροβλημάτιστα?
koprodogis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 ΜΙα χαρα θα παιζει ταινιες ακομα και 1080, δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, τωρα για κλασσικες divx ταινιες και τα σχετικα και η πιο χαλια on board καρτουλα θα τα βγαλει περα(εμενα μια απ-ati x200 τα καταφερνει περιφημα και ας ειναι ελεηνη).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.