nick#18 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Αν καταλαβα καλα το id που βλεπω αριστερα θα το γραψω αυριο στο αλλο pc ??? . ακριβος....και να θυμασε και το password γιατι θα στο ζητησει...
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 ακριβος....και να θυμασε και το password γιατι θα στο ζητησει... Ευχαριστω.Εστειλα ηδη εικονα στο pc της δουλειας. Στο id αναμεσα στους αριθμους θελει τελεια ???? Πρεπει καποιο προγραμμα να τρεχει στο pc του σπιτιου ???
nick#18 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 ναι πρεπει να εχεις ανοικτο το team viewer σπιτι σου....και μετα για να το κλεισεις κλεισε το team viewer απο το pc του σπιτου για να κλεισει..μην εχεις τιποτα εισβολες γιατι ποτε δεν ξερεις ααα και εδν θελει τελεια...
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 ναι πρεπει να εχεις ανοικτο το team viewer σπιτι σου....και μετα για να το κλεισεις κλεισε το team viewer απο το pc του σπιτου για να κλεισει..μην εχεις τιποτα εισβολες γιατι ποτε δεν ξερεις ααα και εδν θελει τελεια... Δηλαδη θα μπορω να μπω απο τη δουλεια με κλειστο το προγραμμα σπιτι αρκει να το εχω ανοιξει μια φορα ??? Ευχαριστω.
georgemvg Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δηλαδη θα μπορω να μπω απο τη δουλεια με κλειστο το προγραμμα σπιτι αρκει να το εχω ανοιξει μια φορα ??? Ευχαριστω. Όχι, αυτό δεν μπορεί να γίνει δυστυχώς. Αν δηλαδή καταλάθος, την ώρα που έχεις μπει απο το pc της δουλείας στο pc του σπιτιού, κλείσεις το teamviewer, τότε πρέπει να πας σπίτι, να το ανοίξεις και μετά να πας στην δουλειά ξανά...
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Όχι, αυτό δεν μπορεί να γίνει δυστυχώς. Αν δηλαδή καταλάθος, την ώρα που έχεις μπει απο το pc της δουλείας στο pc του σπιτιού, κλείσεις το teamviewer, τότε πρέπει να πας σπίτι, να το ανοίξεις και μετά να πας στην δουλειά ξανά... Ευχαριστω.Με μπερδεψε αυτο που λεει ο φιλος nick#18 οτι : και μετα για να το κλεισεις κλεισε το team viewer απο το pc του σπιτου για να κλεισει -----Προστέθηκε 18/11/2008 στις 06 : 53 : 44----- Ηρθα στη δουλεια εβαλα το προγραμμα δινω την ID που μου ειχε δωσει το pc του σπιτιου αλλα δεν συνδεεται.... Τελικα συνδεθηκα οχι μονο με το δικο μου pc αλλα και με τα αλλα του δικτυου σπιτι. Ευχαριστω πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.