Προς το περιεχόμενο

Πως μπορώ να μπώ από το pc το σπιτιού στο pc της εργασίας;

hariskar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

efxaristo poli tsakonas. pou8ena den to eida afto, den to iksera. isos na to elegan kapou kai ta alla paidia alla ego den to eixa dei. mou arese af prin

-----Προστέθηκε 7/11/2008 στις 11 : 09 : 07-----

συγνωμη για το προηγούμενο μηνυμα, αλλα δοκιμαζοντασ το TeamViewer , μπηκαν στο pc μου και επαιζαν.

ευχαριστω πολυ και πάλι, γιατι μου αρεσε το TeamViewer μετα το remote administrator που ειχα πριν

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

η free έκδοση του TeamViewer έχει ένα μηχανισμό που μετά από κάποιο χρονικό διάστημα κόβει την σύνδεση και πρέπει να ξανά συνδεθείς. Επίσης όσο πιο πολύ το χρησιμοποιείς αυτός ο χρόνος μειώνεται.

Δημοσ.

Να πω και γω για το team viewer οτι εντυπωσιάστηκα με τις δυνατοτητες που σου παρεχει, με την ταχυτητα και την αποδοτικοτητα του.

Και το κυριότερο ειναι δωρεαν!

Μπραβο σε αυτους που μας το παρέχουν ελεύθερα :-D

Δημοσ.
Να πω και γω για το team viewer οτι εντυπωσιάστηκα με τις δυνατοτητες που σου παρεχει, με την ταχυτητα και την αποδοτικοτητα του.

Και το κυριότερο ειναι δωρεαν!

Μπραβο σε αυτους που μας το παρέχουν ελεύθερα :-D

Καλημέρα, καλώς σας βρίσκω! Προσπαθώ να κάνω κάτι παρόμοιο με αυτό που συζητάτε και θα ήθελα τη βοήθεια σας! Έχω ένα pc που φοράει ubuntu και θέλω με κάποιο τρόπο να μπορώ να έχω πρόσβαση στην επιφάνεια εργασίας του μέσω του διαδικτύου με BROWSER για να δουλεύω στο pc του σπιτιού!!! Ξέρει κανείς πώς γίνεται αυτό?

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Είδα ότι αναφέρεστε στο πρόγραμμα αυτό αλλά δεν είπατε

ποιο ακριβώς χρησιμοποιήσατε..

Στο Link είδα τις ακόλουθες εκδόσεις

1. Teamviewer for the supporter

2. Teamviewer for the instant customer

3. For sophisticated users

4. For unattended servers

Ποιο από τα παραπάνω?:-)

Δημοσ.

Ξεκιναμε κατεβαζοντας το team viewer απο εδω

μετα εκτελουμε το exe οπου κατεβασαμε και εχουμε 2 επιλογες: η το τρεχουμε χωρις εγκατασταση η το κανουμε εγατασταση

οθονη επιλογης:

run1.jpg

μετα προχοραμε αναλογα, για την επιλογη run τα βηματα ειναι τα εξης:

run2.jpg

run3.jpg

και για την επιλογη install:

install2.jpg

install3.jpg

εδω εχουμε πολαπλες επιλογες...μπορουμε να βαλουμε δικο μας id και password και να ξεκιναει στην εκκινηση των windows (επιλογη 1)...αλιος το id και το password που μας δινει μονο του(επιλογη 2)(το id ειναι παντα ιδιο για ενα υπολογιστη π.χ. ο υπολογιτης του σπιτιου καθε φορα που ανοιγει το προγραμμα με οπια και απο τις 2 επιλογες θα ειναι : 147 522 369 )

install4.jpg

install5.jpg

install6.jpg

μετα απο ολα αυτα τα βηματα υπαρχουν καπια βηματα ακομα για να συνδευοθμε στον υπολογιστη που θελουμε:

το id και το password στα αριστερα ειναι του υπολογιτη σου και για να συνδεθεις σε αυτον απο καπου αλου πρεπει να τα ξερεις...στον αλλο υπολογιστη που θα χρησιμοποιεισεις για να μπεις στο δικο σου θα γραψεις το id του υπολογιστη σου στα δεξια, θα πατησεις connect και μολις συνδεθει θα ζητησει το password. Μολις το βαλεις συνδεθηκες!

επισεις εχει και καπιες ακομα επιλογες οπως file transfer που ειναι πολυ καλο vpn και presentation....

Δημοσ.
Ξεκιναμε κατεβαοντας το team viewer απο εδω

μετα εκτελουμε το exe οπουθ κατεβασαμε και εχουμε 2 επιλογες: η το τρεχουμε χωρις εγκατασταση η το κανουμε εγατασταση

οθονη επιλογης: run1.jpg

μετα προχοραμε αναλογα, για την επιλογη run

σε λιγο θα ολοκλιροσω τον οδηγο...back in 10 mins..

Ευχαριστω.Θα το δοκιμασω αυριο στη δουλεια να δω αν μπορω να μπω στο pc του σπιτιου.

-----Προστέθηκε 17/11/2008 στις 11 : 14 : 25-----

Το εκανα εγκατασταση και με το run μου βγαζεο το παρακατω.Τι κλικαρω και τι γραφω ??? Ευχαριστω.

Δημοσ.

το id και το password στα αριστερα ειναι του υπολογιτη σου και για να συνδεθεις σε αυτον απο καπου αλου πρεπει να τα ξερεις...στον αλλο υπολογιστη που θα χρησιμοποιεισεις για να μπεις στο δικο σου θα γραψεις το id του υπολογιστη σου στα δεξια, θα πατησεις connect και μολις συνδεθει θα ζητησει το password. Μολις το βαλεις συνδεθηκες!

Δημοσ.
Πολύ καλό το TeamViewer αλλα εμένα μου λέει οτι σε 7 μέρες λήγει, κατα την εγκατάσταση επέλεξα personal.

Ξέρει κανείς γιατι συμβαίνει αυτό ;;

tigu1e3aev7a0ggcjw0j_thumb.jpg

Υπάρχει κάποιο αντιστοίχων δυνατοτήτων πρόγραμμα, που να είναι free/τσάμπα

Καλησοερα

Για να μην εχεις προβλημα με το προγραμμα αυτο, θα πρεπει στην εγκατασταση να επιλεγεις personal user και μονο ( Οχι την επιλογη commercial)

Δημοσ.
Καλησπερα

Για να μην εχεις προβλημα με το προγραμμα αυτο, θα πρεπει στην εγκατασταση να επιλεγεις personal user και μονο ( Οχι την επιλογη commercial)

ναι στο non-commercial use πρεπει να βαζουμε την επιλογη...το εβαλα και στον οδηγο πιο πανω..

αλιος στο run..

Δημοσ.

Αν καταλαβα καλα το id που βλεπω αριστερα θα το γραψω αυριο στο αλλο pc ???

-----Προστέθηκε 17/11/2008 στις 11 : 38 : 57-----

Καλησοερα

Αυτη επελεγξα. Ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...