hariskar Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Πως μπορώ να συδέσω 2 pc, το ένα βρίσκεται στο σπίτι και έχει Vista Premium και το άλλο στο χώρο εργασίας και έχει Xp home. Και οι 2 συνδέονται με Router Alcatel speedtouch με ξεχωριστές συνδέσεις, δηλαδή μπορούν να είναι συνδεδεμένοι ταυτόχρονα στο internet. Με ενδιαφέρει από το σπίτι να μπορώ να μπώ στον υπολογιστή της δουλειάς και να δουλέψω εκεί. Προσπάθησα στο παρελθόν με διάφορα προγράμματα vnc, αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Ούτε ping μπόρεσα να κάνω. Δεν έχω static ip σε κανένα pc. Ευχαριστώ
kirmis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Κοίτα φίλε μου, για να μην μπλέκεις με remote desktop και με πόρτες στον router (που λογικά δεν θα μπορείς να έχεις και πρόσβαση για να το κάνεις) Σου προτείνω το TeamViewer! Πανεύκολο προγραμματάκι που μπορεί να λειτουργήσει και σε portable έκδοση! Και σε dynamic ip παίζει μια χαρά, μιας και δεν χρειάζεται ip για να λειτουργήσει!!! Για τσέκαρε εδώ http://www.teamviewer.com/index.aspx
hariskar Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Ευχαριστώ! Καλό φαίνεται. Θα το δοκιμάσω.
dhmak Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Πολύ καλό το TeamViewer αλλα εμένα μου λέει οτι σε 7 μέρες λήγει, κατα την εγκατάσταση επέλεξα personal. Ξέρει κανείς γιατι συμβαίνει αυτό ;; Υπάρχει κάποιο αντιστοίχων δυνατοτήτων πρόγραμμα, που να είναι free/τσάμπα
bugsface Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατί δεν δοκιμάζεις με VNC; Κάνε port forward την πόρτα που χρησιμοποιεί το VNC, στο firewall των Windows άλλαξε το εύρος διευθύνσεων IP της incoming κίνησης για την συγκεκριμένη πόρτα έτσι ώστε να δέχεται ίντερνετ διευθύνσεις και θα παίξεις άνετα. Αν έχεις πρόβλημα με την dynamic IP που σου δίνει ο ISP, χρησιμοποίησε το dyndns.org
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 http://www.logmein.com η καλύτερη δουλειά... και free έχει ότι χρειάζεσαι...
adi32 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 ShowMyPC οτι ποιο απλο και free και δουλευει με 2 κλικ το ανοιγεις στη δουλεια και σου δινει ενα κωδικο το ανοιγεις στο σπιτι βαζεις τον κωδικο και μπαινεις
dhmak Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλε bugsface ή όποιος άλλος, μπορείς να μου υποδείξεις βήμα-βήμα (με εικόνα άν γίνεται) την όλη διαδικασία. Ευχαριστώ.
hariskar Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Κοίτα φίλε μου, για να μην μπλέκεις με remote desktop και με πόρτες στον router (που λογικά δεν θα μπορείς να έχεις και πρόσβαση για να το κάνεις) Σου προτείνω το TeamViewer! Πανεύκολο προγραμματάκι που μπορεί να λειτουργήσει και σε portable έκδοση! Και σε dynamic ip παίζει μια χαρά, μιας και δεν χρειάζεται ip για να λειτουργήσει!!! Για τσέκαρε εδώ http://www.teamviewer.com/index.aspx Φοβερό το πρόγραμμα αυτό! Συνδέθηκα σε δευτερόλεπτα. Το έτρεξα χωρίς εγκατάσταση. Καμία σχέση με τα διάφορα vnc που μπλέκεις με πόρτες, ip, firewall κλπ...
dhmak Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Γειά χαρά και πάλι, έχω μπεί στο DynDNS μετέτρεψα την IP μου σε σταθερή αλλα όταν πάω να συνδεθώ με το UltraVNC Viewer μου λέει : Μπορείτε να μου πείτε τί άλλο πρέπει να κάνω ή τί δεν κάνω σωστά ;;
marien Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 ki emena vre paidia mou ligei to free TeamViewer kai den me afinei na doulepso allo. katevasa to foul alla to mplokarei to kaspersky kai sinexeia provlimata exo.
hariskar Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 ki emena vre paidia mou ligei to free TeamViewer kai den me afinei na doulepso allo. katevasa to foul alla to mplokarei to kaspersky kai sinexeia provlimata exo. Το free λήγει;; Νόμιζα ότι είναι freeware μόνιμα...
tsakonas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2008 ki emena vre paidia mou ligei to free TeamViewer kai den me afinei na doulepso allo. katevasa to foul alla to mplokarei to kaspersky kai sinexeia provlimata exo. δε ληγει ποτε αν διαλεξεις personal installation.... εχει επισης επιλογη ακομα και commercial αν διαλεξες, να το κανεις free...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.