johnyb98 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Καλημέρα. Υπολογιστής πενταετίας έκανε ξαφνικά reset. Σκέφτηκα ότι φταίει το τροφοδοτικό ή η μητρική. Έβαλα καινούριο τροφοδοτικό να παρακολουθήσω τη συμπεριφορά και αυτή τη φορά έγινε κάτι παρόμοιο: Όχι reset αλλά ο υπολογιστής, σε ανυποψίαστη στιγμή, έκλεισε. Αφού λοιπόν δεν είναι το τροφοδοτικό, μάλλον πρόκειται για τη μητρική. Τι λέτε;
Tonysix Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Για τσεκαρε μηπως υπολειτουργει η κουνηθηκε το καλωδιο απο κανα ανεμιστηρακι CPU / GPU και σου κλεινει λογω θερμοκρασιας, αν ειναι ετσι φτηνα την γλυτωνεις. Αλλιως μαλλον πας για νεα μητρικη οποτε μπαινεις σε αλλα ζορια.. Περιμενε να ακουσεις και αλλες αποψεις, παντως με τις πληροφοριες που μας δινεις δεν μπορω να φανταστω τι αλλο μπορει να ειναι..
j1m4kos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν αν θες μόνο μητρική πες μου τα χαρακτηριστηκά της και θα σου βρω εάν πάλι θες καινούργιο PC ότε πες μου τα χρήματα που είσαι πρόθημος να δώσεις.http://www.e-shop.gr/
johnyb98 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Τώρα δεν ανοίγει καθόλου. Ούτε καν μπορώ να μπω στο BIOS να δω θερμοκρασίες και να τρέξω το memtest. Μόλις τον ανοίξω, κάνει δέκα beeps, χωρισμένα σε "ομάδες" και μένει αναμμένος με την οθόνη να μη δείχνει τίποτα. Το μόνο που μένει πιστεύω είναι να αλλάξω τσιπάκι μνήμης μήπως αυτό δημιουργεί τα προβλήματα...
johnyb98 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δοκίμασα με τσιπάκια και SDRAM και DDR SDRAM που υποστηρίζει αλλά τίποτα. Τελικά, βγήκε εκτός το motherboard!!
wizzy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 πριν να είσαι 100% σίγουρος, έλεγξε στο manual της μητρικής σου, τι σημαίνουν τα 10 beeps σε ομάδες. Συνήθως υποδηλώνουν ένα συγκεκριμένο πρόβλημα. Η λύση έπεται.
johnyb98 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν πάταγε καλά η κάρτα οθόνης. CPU:Intel P4 1.6GHz RAM:SDRAM 256MB VGA:AGP Σκληρός δίσκος:ATAPI SEAGATE 40GB CD-ROM Θερμοκρασία CPU:38 C/100 F Θερμοκρασία μητρικής:29 C/84 F Τώρα ξεκινάει και θα τσεκάρω τη μνήμη...
johnyb98 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Το memtest86 τρέχει μόλις 16 λεπτά και από κάτω έχει γεμίσει ΚΟΚΚΙΝΟ. 82 errors σε μόλις 16 λεπτά. Τι λέτε; Να συνεχίσω ή να αλλάξω τσιπάκι;
johnyb98 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μία μνήμη είναι. Τη δοκίμασα και στα δύο slot και "χτυπάει" εξίσου. Overclocking δεν έχω κάνει. Θα αλλάξω τσιπάκι τελικά. Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια!!
yassan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπόν αν θες μόνο μητρική πες μου τα χαρακτηριστηκά της και θα σου βρω εάν πάλι θες καινούργιο PC ότε πες μου τα χρήματα που είσαι πρόθημος να δώσεις.http://www.e-shop.gr/ ???? τι εννοεί ο ποιητής ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.