Προς το περιεχόμενο

Αγορά εκτυπωτή οικιακής χρήσης

None23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,ψαχνω για έναν εκτυπωτάκο με κύριο χαρακτηρηστικό το μικρό μέγεθος,ώστε να μπορώ να τον έχω και πάνω στο γραφείο.Όταν λέω μικρό εννοώ κάτι σαν κι αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.402477

...επίσης αν υπάρχει κάποιος με συμβατότητα με Linux θα μου έκανε ακόμα περισσότερο.Επειδή δεν γνωριζω πολύ καλά θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια αξιόπιστη λύση μη με κοροϊδεψουν κιόλας και μην πληρώνω και καμιά περιουσία σε μελάνια.

Δημοσ.

σε ευχαριστώ πολυ για την πρόταση,βλέπω υποστηρίζει linux αβέρτα(μπραβο...)θα τον δω και απο κοντά αν είναι γιατί μου φαίνεται λίγο ογκώδης.Περιμένω προτάσεις,στις 3 πάω για ψώνια:-)

Δημοσ.

λιγο προσοχη σε αυτον που προτεινες λογο αναλωσιμων.

Αν δεις φοραει 5ml μελανακια που σημαινει οτι αν θες να εκτυπυπωνεις σχετικα αρκετα φυλλα θα σε κανει φιλο του καποιο καταστημα αναλωσιμων.

Οσο για τον lazer αποτελει μια χαρα μηχανημα, τωρα για τον ογκο εχει λιγο αλλα οχι κατι τρομερο σε σχεση με τον inject που προτεινες.

Αν δεν πας για lazer ανεβα κατηγορια εκτυπωτη=ανεβα σε λεφτα για να σου βγαινουν πιο οικονομικα οι εκτυπωσεις.

Σαν προταση σου εχω αυτόν

Δημοσ.

Πολύ χρήσιμες οι παρατηρήσεις σου και σ'ευχαριστώ,επίσης μου φαίνεται ότι είναι και οικονομικός.Έχεις καθόλου εμπειρία να μου πείς με μία ορθολογική-μέση χρήση,τι κόστη σου βγάζουν τα μελάνια του συγκεκριμένου?Πολύ καλό point πάντως το έχω στα σοβαρά υπ'όψιν.

Δημοσ.

Γεια χαρά,

Ψάχνεις για καινούργιο ή και για μεταχειρισμένο μοντέλο?

Εάν ισχύει το δεύτερο, στείλε pm:-)

Δημοσ.

Αν δεν θες lazer και θες inject θα σου πρότεινα να ήταν HP γιατι είχα ένα canon γιατι δουλειά μου και δεν έμεινα ευχαριστημένος λόγω των μελανιών που δεν κράτησαν και πολύ και το κόστος δεν ξέρω σκέψου το.Τώρα σε σχέσει με το μέγεθος δεν είναι τόσο μεγάλος πάντως εγώ που τον πήρα έμεινα ικανοποιημένος ειδικά από ταχύτητα.

Δημοσ.

Κοιτα για να σε βοηθησουμε πιο καλα πες λιγο ποσες σελιδες εχεις σκοπο να εκτυπωνεις ανα μηνα? Και για να μην εχουμε και τους lazer στο παιχνιδι αν δε ενδιαφερει μονο ασπρομαυρη εκτυπωση?

Ελπιζω να μην σε επιασε η βιασυνη και να χτυπησες καποιον ωστε να βρουμε τον value for money για τις αναγκες σου.

Γενικα παντως να ξερεις οτι οσο πιο λιγα λεφτα δοσεις στην αρχη για την αγορα του εκτυπωτη τοσο πιο πολλα θα δινεις μετα σε αναλωσιμα γιατι ειδικα η hp εφοδιαζει και με μικρα αρχικα και με μικρα ανταλλακτικα τα μηχανηματα της, σε αυτον τον τομεα οι canon ειναι καλυτερη επιλογη.

Γνωμη μου ειναι αν εκτυπωνεις κατα μεσω ορο πανω απο 50 σελιδες τι μηνα να πας σε καποιο μεγαλυτερο μοντελο αλλα αν εισαι γυροσ τις 30 σελιδες το μηνα και αυτες οχι παντα τοτε και με ενα μικρο φθηνο μοντελακι θα κανεις μια χαρα τη δουλεια σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...