Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με κάρτα γραφικών

meliosman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου χάρισαν ένα παλιό pc π είχε μέσα μια απλή κάρτα γραφικών στα 64 ΜΒ (AGP) και εγώ είχα απο παλιά μία κάρτα γραφικών στα 128 και μία στα 512 (AGP και οι δύο).... μόλις πήρα το pc το έτρεξα και λειτουργούσε κανονικά με την παλιά καρτα και έφυγα για διακοπές.... Σήμερα που γύρισα έβαλα και την 128 και την 512 αλλ΄;α και την παλιά και ο υπολογιστής δεν λειτουργεί με καμία.... παρόλα αυτά η 512 και η 128 λειτουργουν σε ενα αλλο παλιο pc που έχω σπίτι... Όταν βάζω την 64 σε αυττό που μου χάρισαν ο υπολογιστη΄ς κανει κατι περιέργους θορύβους ενώ οταν βάζω τις αλλές απλά η οθόνη δεν δείχνει τίποτα....

pls βοηθήστε με κάποιος αν ξέρει....

Δημοσ.

Οταν αλλαζες τις καρτες, εκανες απεγκατασταση τους παλιους drivers και εγκατασταση τους καινουριους?

Δωσε αν μπορεις και μια περιγραφη του συστηματος.

Δημοσ.

Δεν πρόλαβα να βγαλω κανένα δριωερ γιατι πολύ απλά μόλις γύρισα δεν ανοιγε ο υπολογιτής....

Υ.Γ Η περιγραφή που μπορώ να δώσω ειναι αρκετά ελειπής γιατι δεν έχω δει το pc πάνω απο 10 λεπτά....

cpu p4 1,7 ghz

ram 2 slot for sd ram, 2 slot for ddr sd ram και τώρα εχει μονο 384 mb

model 2003

Δημοσ.

Μπορεις να εντοπισεις απο που ερχεται ο θορυβος που παρατηρεις?

Σε πρωτη φαση, κανε το εξης

Βαλε παλι την παλια καρτα

Βγαλε το καλωδιο τροφοδοσιας,πατα το power button και κρατα το πατημενο για μερικα δευτερα, για πληρη αποφορτηση του συστηματος.

Βγαλε τις μνημες,βαλε παλι το καλωδιο τροφοδοσιας και πατησε το power button,ασε να λειτουργηση για μερικα δευτερα.Αυτο το κανεις για resset στις μνημες.

Ξαναβαλε τις μνημες και δοκιμασε αν ξεκινησει κανονικα

Δημοσ.

το έκανα αλλα πάλι κανει τον ίδιο θόρυβο.... ο θόρυβος βγένει απο ένα πράγμα έξω απο την μητρική λιγο κατω απο τον σκληρό....

Δημοσ.

Μηπως ειναι κανα ανεμιστηρακι απο το τροφοδοτικο?

Το τροφοδοτικο ειναι ενα κουτακι, περιπου οσο ενα κουτι παπουτσιων στο μισο του.

Μπορει, αν ειναι το τροφοδοτικο, να εχει καει

Δημοσ.

Μηπως ειναι το DVD driver?

Αν ειναι αυτο αποσυνδεσε το απο τα καλωδια του και ξαναδοκιμασε.

Ενοειται, οτι καθε φορα που κανεις κατι με το hardware, θα βγαζεις το καλωδιο τροφοδοσιας απο την πριζα και θα πατας το power button για μερικα δευτερα (δυο-τρια ειναι αρκετα) ωστε να αποφορτιζεις πληρως το συστημα σου.

Δημοσ.

Για να μην φτιαχνω αλλο τοπικ..

Πηρα 9800 gt και χοραει τσιμα τσιμα στο κουτι μου

Και απο κατω της εχω μια καρτα ηχου.που απεχει πολυ λιγο απο την 9800 ..2 cm το πολυ..και επικρατει μια λαβα εκει μεσα..

Πολυ Ζεστη..Προτεινετε κατι?Αν ειναι για ψυχτρα..Πως θα την χορεσω?:P

Δημοσ.

@Sed22: Αν δεν υπάρχει άλλη pci για να μετακινήσεις την κάρτα ήχου και υπάρχουν ήδη ανεμιστήρια στο κουτί σου για είσοδο/έξοδο αέρα, δεν ξέρω αν μένει κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις :/

Επίσης καλό είναι ν ανοίξεις άλλο topic ή να μετακινηθεί το post σου γιατί είναι άσχετο με αυτό του topic starter.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...