Προς το περιεχόμενο

Σύνθεση νέου υπολογιστή

FREES76

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

CPU: Q9450 (με μία ψύχτρα Zalman τον κάνεις Q9550 και όχι μόνο...)

Mobo: Asus Workstasion Evolution ή Stiker II Extreme

RAM: OCZ Platinum rev.2 DDR3

PSU: Zalman ZM750HP (750W)

*Η Evolution έχει το X48 νομίζω, ενώ οι Striker II το 790i Ultra. Και τα δύο σηκώνουν πολύ καλά το overclocking.

*Το να πάρεις Q9550 έναντι 9450 είναι πεταμένα λεφτά για μένα, γιατί τα top μοντέλα γραμμής προορίζονται αποκλειστικά για fanboys.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

8800? εγω που κοιταω στα sites, και πηρα τηλεφωνο και στα διαφορα μαγαζια, ολοι μου ειπαν οτι δεν φερνουν πια, σταματησαν να τις φτιαχνουν.

Δημοσ.

Τις 8800 τις είχα αγοράσει πριν κάτι μήνες για να αντικαταστήσω 2 άλλεσ παλιότερες.

Πάντος η ιδέα να μην βάλω τις 8800 στο νεο PC δεν με χαλάει. Ψάχνοντας να βρώ τις διαφορές έχω μπερδευτεί λιγάκι.Πολλά chipsets και δεν μπορώ να βρώ ένα site που να μπορώ να έχω τα χαρακτηριστικά των chipsets δίπλα-δίπλα έτσι ώστε να μπορώ να συγκρίνω.

Δημοσ.
Τις 8800 τις είχα αγοράσει πριν κάτι μήνες για να αντικαταστήσω 2 άλλεσ παλιότερες.

Πάντος η ιδέα να μην βάλω τις 8800 στο νεο PC δεν με χαλάει. Ψάχνοντας να βρώ τις διαφορές έχω μπερδευτεί λιγάκι.Πολλά chipsets και δεν μπορώ να βρώ ένα site που να μπορώ να έχω τα χαρακτηριστικά των chipsets δίπλα-δίπλα έτσι ώστε να μπορώ να συγκρίνω.

Συνήθως τα specifications στα chipset σου λένε πώς υποστηρίζει το OC (τι τεχνολογίες έχει η mobo κτλ), τι μνήμες σηκώνει, πώς συνεργάζεται με την cpu κτλ.

χ48 της Intel

790i Ultra της Nvidia

googlit ;)

Δημοσ.

οι 8800 πιστεύω ότι μπορούν για αρκετό διάστημα ακόμη.Εφόσον υπάρχουν πάρε και ένα καλό μ/β και θα τα σπάνε όπως είπε κάποιος παραπάνω

Δημοσ.

Τελικά λέω να προχωρήσω στην παρακάτω σύνθεση:

CPU : Intel Core 2 Duo 8600 (s775/3 ,33)

MOBO : Asus Striker 2 Formula (775, DDR2, 780)

RAM : CellShock 2GB KIT DDR2 1066MHz 5-5-5-15

Αυτά όσο αναφορά τα βασικά μέρη.

Δημοσ.

"δεν μπορεις μελλον Αναβαθμιση intel..προτεινω amd...δεν πεισω σενα..οτι θελεις να πας intel.."

Στα ελληνικά τι σημαίνει αυτό;;;;

Overclocking δεν ασχολούμαι.

Δημοσ.

Στην σύνθεση έχω βάλει AMD επεξεργαστή, δηλαδή έχω διαλέξει πλατφόρμα της AMD γιατί είναι σε πολύ καλές τιμές! Ετσι θα μείνουν αρκετά χρήματα για κάρτα γραφικών που ειναι το σημαντικότερο για την χρήση που θες το pc!

Η πλατφόρμα είναι αναβαθμίσημη σε βάθος χρόνου με τους επερχόμενους επεξεργαστές της AMD DENEB αρα δεν εχεις πρόβλημα να στηριχτείς σε αυτή για να έχεις ένα pc για χρόνια!

Επίσης αν κάνεις crossfire τότε η πλατφόρμα της AMD νεο (790GX) το δουλεύει καλύτερα! προτεινω amd!!

• Super Moderators
Δημοσ.

ο Q6600 είναι στα ίδια λεφτά, αλλά νομίζω πως είναι πιο αργός...

βέβαια overclockάρεται πιο πάνω από τον 9950

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...