Προς το περιεχόμενο

MacBook Air

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανάλογα τι θέλει ο καθένας και πόσα έχει σκοπό να δώσει. Δύο macbook air που έχουν περάσει από τα χέρια μου ( το ένα 1.8 ) δεν είχαν κανένα απόλυτος πρόβλημα.

Μάλιστα ένα site που έστησα πρόσφατα σε joomla έγινε εξολοκλήρου στο air.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το έχουν δύο συνάδελφοι-φίλοι. Η μία μάλιστα το έχει ως αποκλειστικό υπολογιστή (δεν έχει δηλαδή άλλον υπολογιστή σταθερό ή φορητό, μόνο το Air).

Είναι κατενθουσιασμένοι και οι δύο για το σκοπό για τον οποίο το πήραν.

Δημοσ.

βασικά μετράει το μέγεθος, και η αίσθηση στο χέρι (η κατανομή του βάρους δλδ), πολύ μέλλον ρε γμτ... το έπιασα στα χέρια μου στα multirama και η αίσθηση του να έχεις ενα mac με χαρακτηριστικά desktop replacement pc (για λογική χρήση πάντα και δουλειά, όχι παιχνίδια) στα χέρια σου και αμέσως μόλις σηκώσεις την οθόνη του να είναι fully functional είναι απλά μοναδική.

Βασικά αν το έχεις συνέχεια στο γραφείο, μπορείς να το συνδέσεις (προσωπική εκτίμηση) με ενα usb-hub και το εξωτερικό επίσης γαμάτο dvd-writer της apple, με μια 20" (ή και λιγάκι παραπάνω) οθόνη (σαν 2η δλδ), με ότι ηχεία, ενισχυτές κτλ και να κάνεις εξίσου καλά τη δουλειά σου.

το max πρόβλημα η τιμή ρε γμτ.

ps: η μη αντικαταστάσιμη μπαταρία ναι μεν είναι μεγάλο μείον στη φορητότητά του (κατα τη γνώμη μου και το ενσωματωμένο 3G - έτσι θα ήταν πραγματικά air), αλλά διατηρεί τη συμπαγή αίσθηση του μηχανήματος.

απλά κουκλί, αν σε εξυπηρετεί το hardware και δεν έχεις πρόβλημα με μερικές ελλείψεις (οι οποίες έμμεσα διορθώνονται), και με τα φράγκα τότε πιστεύω είναι πολύ καλή αγορά.

Δημοσ.

λεται να υπαρξει εο mackbook air τωρα με την εμφανιση των νεων μοντελο? αυτη την βδομαδα δλδ.

λογω μαρκετινκ δεν εβαλαν ολα αυτα τα εξτρα που λες απλα θα τα βαλουν στην επομενη εκδοση :-) τρελοι ειναι?

Δημοσ.
λεται να υπαρξει εο mackbook air τωρα με την εμφανιση των νεων μοντελο? αυτη την βδομαδα δλδ.

λογω μαρκετινκ δεν εβαλαν ολα αυτα τα εξτρα που λες απλα θα τα βαλουν στην επομενη εκδοση :-) τρελοι ειναι?

Oι τελευταίες φήμες που διάβασα έλεγαν για το 9th September event μόνο νεα ipod, October macbook και November imac..τις πιστεύω για να είμαι ειλικρινής

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...