@topos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Πριν καμιά βδομάδα πήρα την 22" HP w2207h.Σε διάφορα φόρα όλοι μείνανε ευχαριστημένοι.Το ίδιο και εγώΣτα - είναι η τσιμπημένη τιμή για TN panel και η μικρή εγγύηση. Στα + το ότι έχει hdmi. Μια εικόνα. Πριν είχα 19" S-MVA αλλά τώρα για 22άρα ούτε να το σκεφτόμουν. Πολύ καλή για παιχνίδια η HP. Σαν να κανει μια παραμορφωση πανω αριστερα και ελαχιστα κατω δεξια στην ωρα? Βεβαια το γεγονος οτι ερχεσαι απο s-mva panel και εισαι ικανοποιημενος λεει αρκετα...
katerina_a_86 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Κι εγώ 22άρα ειμαι Θυμάμαι πάντως που το παιχνίδι ξεκίνησε από 14αρες CRT και καταλήξαμε στις 22άρες TFT που βλέπω πως είναι σε πολύ χαμηλές τιμές. Που βλέπεται να καταλήγουμε?Τι μέγεθος οθόνης θα χρησιμοποιούμε στο μέλλον?
hiddenbit Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Εδώ υπάρχει ένα συγκριτικό τέστ μεταξύ πολλών οθονών αυτής της κατηγορίας. Πιστεύω ότι αξίζει να το ρίξει μία ματιά όποιος ενδειαφέρετε να αγοράσει 22άρα.
palawiaris Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 @topos Οχι ξεγελάει από την φωτο.Από κινητό βγαλμένη,νύχτα,πλάγια και καταλαβαίνεις. Έχω απερνεγοποιημένη την δυναμική αντίθεση,μου φαίνετε ότι είναι ενοχλητική,και δεν κάνει τίποτα. Εντάξει η άλλη οθόνη ήταν και κάπιας ηλικίας και ίσως ξεπερασμένης τεχνολογίας. Σίγουρα θα ξαναήθελα αλλά πολλά τα λεφτά σε αυτήν την κατηγορία.Πολύ κοιτούσα το s-mva της hp,αλλά 500 θέλανε.. Tώρα που ξανακοιτάω ναι έχει αλλά μόνο στην φώτο,
clockwork Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα...μιας και εγω ψάχνω για 22αρα-24αρα οθονη με τv tuner θελω να ρωτησω ποια η διαφορα της lcd οθονης με thn TFT. ευχαριστω
markelos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Ευκαιριάρα 22" οθόνη!!! http://www.pixmania.com/gr/gr/1277720/art/samsung/ieuic-tft-22-wide-syncmas.html?type=i για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα...μιας και εγω ψάχνω για 22αρα-24αρα οθονη με τv tuner θελω να ρωτησω ποια η διαφορα της lcd οθονης με thn TFT. ευχαριστω Yπάρχουν τριών ειδών οθόνες. 1.CRT 2.LCD 3.PLASMA Η lcd έχει 2 τεχνολογίες. Την active matrix και την passive matrix. Active matrix είναι η TFT.
Ozone Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Ευκαιριάρα 22" οθόνη!!!http://www.pixmania.com/gr/gr/1277720/art/samsung/ieuic-tft-22-wide-syncmas.html?type=i Yπάρχουν τριών ειδών οθόνες. 1.CRT 2.LCD 3.PLASMA Η lcd έχει 2 τεχνολογίες. Την active matrix και την passive matrix. Active matrix είναι η TFT. ποια ειναι η καλυτερη lcd η tft?
markelos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 ποια ειναι η καλυτερη lcd η tft? Νομίζω ήμουν αρκετά σαφής στο προηγούμενο post μου. H TFT είναι "παρακλάδι" της LCD για να καταλάβεις. TFT=LCD
AGGANIS13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 22 ara σε αυτες τις τιμες ειναι η SAMSUNG 2232BW
@topos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Σημερα πηγα και ειδα τις lg και samsung (22αρες με tuner)απο κοντα.. Η sansung ηταν ενα κλικ καλυτερη σε εικονα(animated screensaver) αλλα αρκετα κλικ καλυτερη σε ποιοτητα κατασκευης(κουμπια,σασι, design και γενικοτερα φαινοταν αρκετα πιο "πλουσια"). Δυστηχως δεν μπορω να εκφερω αποψη για το tv-tuner μιας και δεν ηταν συνδεδεμενες με κεραια... Υ.Γ Μου εκανε εντυπωση οι παρα πολυ καλες γωνιες θεασεως που ειχαν και οι δυο,πραγμα που φοβομουν λογο tn panel..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.