Προς το περιεχόμενο

22αρες...

@topos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aδερφια ενδιαφερομαι να προβω σε αγορα tft που θα χρησιμοποιηθει για tv/ταινιες και συνδεση με λαπτοπ για κανενα παιχνιδακι(κυριως adventure).

Eιμαι αναμεσα σε

1) LG 22" M228WA-BZ 250e

2)SAMSUNG SYNCMASTER 225MW 280e

3)Eναλλακτικα καποιο αλλο 22αρη monitor και μια καρτα tv σε usb(στα ιδια χρηματα με τις προηγουμενες λυσεις)...

Συνηθως απεφευγα τα all in one μηχανηματα μιας και ο κανονας λεει οτι συνδιαζουν παλιοτερες επιμερους συσκευες σε ακριβοτερη τιμη...

Αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση παρολο που ισως υστερουν σε χρονο αποκρισης οι 2 πρωτες επιλογες νομιζω οτι με βολευουν περισσοτερο μιας θα μπορουν να λειτουργησουν αυτονομα και εχουν δικα τους ηχεια.

Τελος ψιλοφοβαμαι την ποιοτητα εικονας απο καρτα τηλερασης σε usb..

Η γνωμη σας θα εκτιμηθει ιδιαιτερα insomniacs...

Ευχαριστω εκ των πρωτερων...

Δημοσ.

γεια σου φιλε, και γω ψήνομαι για 22αρα για pc kai tv και δεν ξέρω ποια να διαλέψω. πρόσεξε το κοντραστ πάντως μου εχουν πεί. εμενα τα 700:1 τυπικο μου φαίνονται λίγα, μην βασιζεσαι στα δυναμικα κοντραστ που δίνουν 3000+.

ρίξε μια ματια και σε αυτην που βρηκα εγω αν θες και πες μου τη γνώμη σου

http://www.megamarket.gr/samsung22sm225mwlcdtv-p-57782.html

Δημοσ.
γεια σου φιλε, και γω ψήνομαι για 22αρα για pc kai tv και δεν ξέρω ποια να διαλέψω. πρόσεξε το κοντραστ πάντως μου εχουν πεί. εμενα τα 700:1 τυπικο μου φαίνονται λίγα, μην βασιζεσαι στα δυναμικα κοντραστ που δίνουν 3000+.

ρίξε μια ματια και σε αυτην που βρηκα εγω αν θες και πες μου τη γνώμη σου

http://www.megamarket.gr/samsung22sm225mwlcdtv-p-57782.html

Eιναι η ιδια που εχω βαλει λινκ παραπανω(10ευρω φθηνοτερη ομως).

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1044427&HYOTHONESDIAGONIOS=22+inches&category=69978102&catalog=23

Σου τη προτείνω ανεπιφύλακτα. Έχω το ακριβώς προηγούμενο μοντέλο l226wtq.

259 η οθονη + ~50 ευρω καρτα τηλεορασης + 30 ευρω ηχεια φθανουμε σχεδων στα επιπεδα μιας 32αρας Tv οποτε μαλλον δεν θα παω προς τα εκει..

Ετσι και αλλιως τα παιχνιδια δεν ειναι πρωταρχικος στοχος ωστε να κυνηγησω τα 2ms...

Noμιζω πως αυτο που μετραει σε αυτες τις υλοποιησεις ειναι οι γωνιες θεασης...

Και καταδευτερων ισως τα περιφερειακα -συνδεσεις και ποιοτητα ενταση ηχου.

Απο οσο εχω διαβασει στα ηχεια χωλαινει η samsung(αδυναμα).

Υ.Γ Επεσε η τιμη της lg στα 230ευρω

Δημοσ.
http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1044427&HYOTHONESDIAGONIOS=22+inches&category=69978102&catalog=23

Σου τη προτείνω ανεπιφύλακτα. Έχω το ακριβώς προηγούμενο μοντέλο l226wtq.

εγω σκεφτομαι να αγορασω την LG TFT 22" W2252TQ-PF απο το πλαισιο.εχω υπολογιστη με επεξεργαστη 4πυρηνο,4GB μνημη,8800GTX 768MB καρτα γραφικων.χρησιμοποιω τον υπολογιστη περισσοτερο για παιχνιδια κ ταινιες.θα μου προτεινες αυτη την αγορα?

θα με βοηθουσαν πολυ οι γνωμες σας.

με εκτιμηση

Δημοσ.

Στην έρευνα αγοράς που είχα κάνει τότε είχα διαπιστώσει ότι σε αυτές τις ίντσες on site εγγύηση δίνει η LG και η Samsung . Σε αυτά τα μεγέθη επίσης καμία εταιρία δεν δίνει 0 pixel εγγύηση. Άραγε να απαιτείσεις από τον υπεύθυνο του καταστήματος να σου την ανοίξει πρώτα. (εγώ αυτό έκανα) Φαντάζεσαι να έχεις καμένα pixel και να μην σε καλύπτει η εγγύηση; Τώρα λόγο της καλής αντίθεσης και του μικρού χρόνου απόκρισης είναι καλή για ταινίες και παιχνίδια. Προσωπικά πήρα τη συγκεκριμένη γιατί κάνω παράλληλη επεξεργασία κειμένου και θέλω δύο σελίδες (παράθυρα) να απεικονίζονται ικανοποιητικά στην οθόνη μου. Άρα καταλαβαίνεις ότι θα πρέπει να διαβάζω σελίδες ολόκληρες. Με τη συγκεκριμένη οθόνη μπορώ να σου πω ότι τα μάτια μου δεν κουράζονται.

Αν μπορώ να βρω ένα αρνητικό είναι ότι στην απεικόνιση της τελείως μαύρης οθόνης υπάρχει μια μικρή απώλεια στο πάνω και κάτω τμήμα της οθόνης.

Δημοσ.
Στην έρευνα αγοράς που είχα κάνει τότε είχα διαπιστώσει ότι σε αυτές τις ίντσες on site εγγύηση δίνει η LG και η Samsung . Σε αυτά τα μεγέθη επίσης καμία εταιρία δεν δίνει 0 pixel εγγύηση. Άραγε να απαιτείσεις από τον υπεύθυνο του καταστήματος να σου την ανοίξει πρώτα. (εγώ αυτό έκανα) Φαντάζεσαι να έχεις καμένα pixel και να μην σε καλύπτει η εγγύηση; Τώρα λόγο της καλής αντίθεσης και του μικρού χρόνου απόκρισης είναι καλή για ταινίες και παιχνίδια. Προσωπικά πήρα τη συγκεκριμένη γιατί κάνω παράλληλη επεξεργασία κειμένου και θέλω δύο σελίδες (παράθυρα) να απεικονίζονται ικανοποιητικά στην οθόνη μου. Άρα καταλαβαίνεις ότι θα πρέπει να διαβάζω σελίδες ολόκληρες. Με τη συγκεκριμένη οθόνη μπορώ να σου πω ότι τα μάτια μου δεν κουράζονται.

Αν μπορώ να βρω ένα αρνητικό είναι ότι στην απεικόνιση της τελείως μαύρης οθόνης υπάρχει μια μικρή απώλεια στο πάνω και κάτω τμήμα της οθόνης.

γνωριζεις ποσα pixel εγγυηση δινει η LG για οθονες 22'????

Δημοσ.

δεν θυμάμαι τον ακριβή αριθμό. αλλά δεν είναι κάτι κρυφό, μπορείς να το ρωτήσεις στο κατάστημα. απ' ότι θυμάμαι τα 0 πίξελ ισχύουν για οθόνες μέχρι 20΄΄ . Επίσης ισχύει το 2 χρόνια onsite.

Δημοσ.

Παίδες να διευρύνω λίγο το θέμα και να ρωτήσω τους γνωρίζοντες ποια 22αρα οθόνη σε τιμή μέχρι 300ε προτείνετε για χρήση internet και λίγο gaming?

Επίσης επειδή βλέπω ότι μερικές 24αρες με ΤΝ πάνελ φυσικά έχουν πέσει κάτω από τα 350ε προτείνετε μια τέτοια ή μια ακριβή 22αρα?

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα μία πολύ καλή 22άρα. Η Samsung 2232BW υπάρχει στην αγορά σε τιμές γύρω στα ?220 και παραμένει μία από τις κορυφαίες επιλογές. Θα σου πρότεινα επίσης την 226BW της Samsung -την οποία έχω εγώ- αν μπορούσε να βρεθεί με S panel αλλά δυστυχώς έχει εξαντληθεί από το μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς.

Δημοσ.
Εγώ θα σου πρότεινα μία πολύ καλή 22άρα. Η Samsung 2232BW υπάρχει στην αγορά σε τιμές γύρω στα ?220 και παραμένει μία από τις κορυφαίες επιλογές. Θα σου πρότεινα επίσης την 226BW της Samsung -την οποία έχω εγώ- αν μπορούσε να βρεθεί με S panel αλλά δυστυχώς έχει εξαντληθεί από το μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς.

+1 απο μενα.την 2232BW εχω και ειναι θαυμα.παιζεις και λιγο με τις ρυθμισεις των λεντ και ειναι απαιχτη.:-)

Δημοσ.

Πριν καμιά βδομάδα πήρα την 22" HP w2207h.Σε διάφορα φόρα όλοι μείνανε ευχαριστημένοι.Το ίδιο και εγώ

Στα - είναι η τσιμπημένη τιμή για TN panel και η μικρή εγγύηση.

Στα + το ότι έχει hdmi.

Μια εικόνα.

14092008163rb7.th.jpg

Πριν είχα 19" S-MVA αλλά τώρα για 22άρα ούτε να το σκεφτόμουν.

Πολύ καλή για παιχνίδια η HP.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...