kostas_dr Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Ανάμεσα στις σειρές που κατά την γνώμη μου έφαγαν ένα παντελώς αδικαιολόγητο και αψυχολόγητο κόψιμο από το Fox, πρέπει να αναφέρω και το Drive που κόπηκε μετά από μόλις 6 (!!!!!!!!!!!!!) επεισόδια. Δηλαδή τα άτομα δεν παίζονται σε κανένα γαλαξία! Μου θυμίζει πριν από μερικά χρόνια που το κανάλι αποφάσισε να κάνει στροφή στον προγραμματισμό του και έκοψε με την μια σειρές όπως: Buffy, Angel, Dark Angel (ειδικά για το τελευταίο τσαντίστηκα ιδιαιτέρως γιατί η σειρά και ενδιαφέρουσα ήταν και ωραίοι χαρακτήρες έπαιζαν και ένα δίδαγμα είχε, παρ' όλα αυτά ........). Όσο για τα reality τι να πω. Και κοστίζουν και ένα σκασμό λεφτά (!!!) Το μόνο που απομένει να σκεφτούμε είναι ότι αποτελεί μια συνειδητή επιλογή του καναλιού να προσπαθήσει να αποβλακώσει ακόμα περισσότερο τον κόσμο (μιλάμε για αμερικάνους έτσι;;. Είναι γνωστή η υπερ συντηρητική θέση του καναλιού για όλα τα θέματα. Μια άλλη απίστευτη τακτική των καναλιών (όχι μόνο του Fox δυστηχώς) είναι να μπερδεύουν την σειρά των επεισοδίων όταν αυτά προβάλλονται στην αμερικανική (και όχι μόνο) τηλεόραση. Δηλ το 1ο:1o, το 2ο:4o, το 3o:6o, το 4o:2o κτλ. Υπάρχει πολύς κόσμος που καταλαβαίνει την υπόθεση της σειράς όταν την αγοράσει και σε Dvd!!Μήπως το κάνουν επίτηδες για να αναγκαστεί ο κόσμος να τους ξανασκάσει τα ωραία τους λεφτά;;;Αίσχος
KaizerSoze Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 1. Για τα λεφτα εχεις αδικο. Τα ριάλιτι ειναι πάμφθηνα σε σχέση με τα επισόδεια μιας σειρας τυπου Heroes ή ακομα και Friends Που κοστιζαν σε καποια φαση 10Μ το επισοδειο. Τα δε κερδη ειναι τεραστια απο διαφημιστικη εσοδα αλλα και απο την εκμεταλλευση trademarks και συμμετεχοντων τοσο πριν, οσο κατα την διαρκεια αλλα και μετα. Ειδικα στην Αμερικη τα ριαλιτι βασιλευουν και αποφερουν τρελα λεφτα στα δικτυα με 0 κοστος. Ο μονος λογος που υπάρχουν και σειρες ειναι για να υπαρχει και αλλο audience απο αυτο τν ριαλιτι για να τα παρουν κιαποαυτους. Αλλιως θα ειχε 24/7 ριαλιτι 2. Καλα αυτό με τα επισόδεια ειναι τραγικά αστειο αλλα νταξει, ξερω γω...Βασικα τι γινεται, το εκανε το Dollhouse(και απετυχε) και το Fringe (και πετυχε), αμα δεν παει καλα ή οσο θελουν, βαζουν τα καλα πιο νωρις για να προσελκυσουν κοινο. Γιαυτο βλεπεις στο Fringe κατι ακυρα επισοδεια που ταιριαζαν στην αρχη της σεζον και ενω φτανουμε στο τελος
zazik Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 παιδιά το s02Episode 23 το εχει δει κανεις? όσο και να το ψάχν το βρίσκω μόνο σε rar. Θα παρακαλούσα θερμά , επειδή είναι το τελευταίο επεισόδιο , αν κάποιος το έχει δει και ξέρει το password να μου το στείλει σε msg γιατί έχω αρρωστήσει...θέλω να δώ τι στο πέος θα γίνει στο τέλος....!!!!!!!!!!! Κρίμα να κοπεί , αν και πιστεύω ότι μετά το Terminator Salvation ίσως να μην χρειάζεται μια τέτοια σειρά....Δεν ξέρω πάντως , ειδικά σε μερικά επεισόδεια τα έσπαγε πολύ η σειρά !!!
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 παιδιά το s02Episode 23 το εχει δει κανεις? Δεν υπάρχει 2x23. Η σειρά (ή η 2η season) τελειώνει στο 2x22. όσο και να το ψάχν το βρίσκω μόνο σε rar. Θα παρακαλούσα θερμά , επειδή είναι το τελευταίο επεισόδιο , αν κάποιος το έχει δει και ξέρει το password rar με... άγνωστο password για επεισόδια σειράς = 99.9% μούφα.
Toufas Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 http://ausiellofiles.ew.com/2009/05/bubble-show-upd.html ε αι στο διαολο fox
Timour21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 ε άι σιχτίρ πια, θα μας αναγκάσουν να περιμένουμε πρώτα να τελειώνουν όλες οι σεζόν και μετά να ξεκινάμε να τα βλέπουμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που μένουμε στα "κρύα του λουτρού" με μία σειρά, και σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία....
kostas_dr Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Καλά τι παίρνουν και προτιμήσαν να ανανεώσουν το Dollhouse και να κόψουν το Sarah Connor;;;;Ακούσατε δε τις νέες σειρές που θα προβάλει το Fox το 2009/2010;;;Κάτι sit/com της κακιάς συμφοράς μια σειρά με έναν σωματοφύλακα και κάτι άλλα άσχετα!!! Για άλλη μια φορά κάτι καλό κόπηκε και κάτι ανάξιο (sorry Joss!!) έμεινε για να το φάμε στην μάπα θέλουμε δεν θέλουμε. Δεν μου άρεσε καθόλου δε το υφάκι του Προέδρου του Fox. "Δεν απολογούμαστε". Φταίνε τώρα οι τηλεθεατές να σας μαυρίσουν όσο δεν παίρνει άλλο;;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 μου αρέσει που ήλπιζε ο polakis21 να μην την κόψει η Fox...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2009 εδώ δεν ντράπηκαν για άλλες σειρές για αυτή θα ντραπούν?
sleepy_head Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 We gave it a lot of support and some consistent scheduling. lolz ναι Παρασκευή βράδυ περιμένουν οι τηλεθεατές να κλειστούν στα σπίτια για να δουν μια σειρά.
zastrifel Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 R.I.P Terminator: The Sarah Connor Chronicles. Ζώααααα του FOX! Πάει κι η Sarah, πάει κι ο John, πάει κι η Cameron. Κρατήστε το Dollhouse...μπας και βάλουν στην Dushku καμμιά προσωπικότητα T-888!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.