Προς το περιεχόμενο

Terminator: The Sarah Connor Chronicles Official Season 2 Thread

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είναι αυτό που λέει ο gherudos.

O Κονορ μεταπηδάει στο μέλλον, σε ένα χρονικό σημείο που δεν έχει γνωρίσει ακόμα τον Kyle (ο Kyle είναι ακόμα πολύ νέος -οπότε αργεί ακόμα η επιστροφή του στο παρελθόν για να κάνει τη... δουλειά του με την Sarah), η ανθρώπινη εκδοχή της Καμερον ζει (δεν την έχουν πιάσει ακόμα) και ο Ντέρεκ επίσης δεν έχει ακόμα ταξιδέψει πίσω.

Κατά την γνώμη μου βρίσκεται στο ίδιο timeline με αυτό από το οποίο μεταπήδησε, όπως αυτό διαμορφώθηκε με αυτόν, τον Henry και τη Weaver να λείπουν όλα τα ενδιάμεσα χρόνια και τη Sarah να "δουλεύει" στο παρελθόν (αλλά πιθανότατα να πεθαίνει από καρκίνο λίγο αργότερα).

Είναι παρόμοιο με αυτό που εκαναν και στην αρχή της 1ης season, που ταξίδεψαν και οι 3 στο μέλλον και όλοι τους θεωρούσαν νεκρούς/χαμένους.

Τοτε ο Τζον ειναι σε ενα timeline που δεν ζει γιατι δεν εχει γεννηθει και αρα ειναι αγνωστος στον κοσμο αυτο. Στο timeline που ο Καιλ παει πισω και κουτουπωνει την Σαρα, ο Τζον υπαρχει και τον ξερουν. ΕΚΤΟΣ εαν η σειρα ειναι ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΠΙΣΗΜΗ που θεωρουμε οτι ο Τζον στην 1η ταινια ειναι ο ιδιος πιτσιρικας απο την σειρα που εστειλε τον Καιλ πισω(δλδ η σειρα εχει major influence και στις ταινιες). Αν και στην 1η ταινια τον δειχνει νομιζω και ειναι μεγαλυτερος

Η διαφορα με την 1η σεζον ειναι οτι ολοι τους ξερουν αρα ειναι safe to assume οτι ειμαστε στο ιδιο timeline

Πιθανον και στην σειρα να ειμαστε στο ιδιο timeline οπως λες απλα για να ειναι ετσι θα πρεπει ο Τζον που εστειλε τον Καιλ πισω και ηταν αρχηγος της αντιστασης στην ταινια να ειναι ο πιτσιρικας απο την σειρα.

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο John ζεί απλά πάει σε ένα χρονικό σημείο πριν φύγει ο Κάιλ για να αφήσει την Σάρα έγγυο,δεν είναι διαφορετικό timeline απλά δεν έχουν γίνει ακόμα τα γεγονότα,όμως θα γίνουν,όπως και στο back to the future όπου ο πρωταγωνιστής ταξιδεύει πίσω στον χρόνο πριν γεννηθεί αλλά όμως υπάρχει!!!

Δημοσ.

gherudos

Οπως σου ειπα, συμφωνω. Απλα η αμφιβολια μου ειναι οτι κατι τετοιο θα σημαινε οτι

ο πιτσιρικας που ειδαμε στην σειρα στο τελευταίο επισόδειο ΕΙΝΑΙ ο Τζον Κονορ της 1η ταινιας που εστειλε πισω τον Καιλ

ΔΥΣΤΥΧΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, εαν εχεις δικιο μαλλον εχω καιγω δικιο και αν τα συνδιασουμε με το σημερινο αρθρο του tv.com μαλλον η σειρα ΠΑΠΑΛΑ!!

Αν ειναι όπως τα λεμε τοτε οντως η σειρά μπορεί να τελειώσει και να ηταν series finale γιατι απλα η συνέχεια είναι το Νο1 απο τις ταινιες.

Κριμα παντως, εμενα μου αρεσε

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι προφανώς αλλά το Star έχει μια παράδοση στις κομμένες σειρές :P

με λίγα λόγια το γρουσουζεύει :-(

Δημοσ.

κάτσε ρε ThReSh δηλαδή

στην πρώτη ταινία που μιλάνε συνεχεια για έναν john connor που τους έμαθε να πολεμάνε να αντιστέκονται (αυτοί φαίνονται να το ξέρουν ήδη) και σε μια στιγμή τον δείχνει και άντρα κιόλας τον john connor. τα αδέρφια έπρεπε να είχαν γίνει παππούδες.

καλά σταμάτησαν τέτοια σειρά??

• Super Moderators
Δημοσ.
κάτσε ρε ThReSh δηλαδή

στην πρώτη ταινία που μιλάνε συνεχεια για έναν john connor που τους έμαθε να πολεμάνε να αντιστέκονται (αυτοί φαίνονται να το ξέρουν ήδη) και σε μια στιγμή τον δείχνει και άντρα κιόλας τον john connor. τα αδέρφια έπρεπε να είχαν γίνει παππούδες.

καλά σταμάτησαν τέτοια σειρά??

δεν είπα ότι έφαγε cancel η σειρά, απλά κινδυνεύει...

τώρα για την απορία σου, δεν πολυκατάλαβα τι εννοείς :-(

Δημοσ.

τώρα για την απορία σου, δεν πολυκατάλαβα τι εννοείς :-(

Μαλλον εννοει οτι

αφου η σειρα εχει σχεση με τις ταινιες και αφου για να παιξει το σεναριο το τελος της 2η σεζον να ειναι πριν την 1η ταινια πρεπει αυτος ο πιτσιρικος να ειναι Ο Τζον Κονορ της 1ης ταινιας, πως γινεται στην 1η ταινια ο Τζον και ο Καιλ να φαινονται ψιλοσυνομηλικοι(και λογικα και ο Ντερεκ)

Τεσπα, εγω νομιζω οτι τον εδειχνε στην 1η ταινια τον Τζον. Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω. ΕΚει στην αρχη, στα χαρακωματα. Και ναι, ηταν συνομηλικος με τον Καιλ αρα δεν κολλαει με το πιτσιρικι που ειδαμε στο τελος της 2ης σεζον της σειρας

Δημοσ.

Εγώ περιμένω από fox να συνεχίσει την σειρά και να την κλείσει όπως της αξίζει. Και όχι να παίζει κάτι άλλες σειρές μούφες...

Δημοσ.

Πραγματικά η Fox έχει γίνει ρεζίλι των σκυλιών ακόμα και ανάμεσα στους αμερικάνους (!!!!). Δηλαδή πόση υπερπροσπάθεια πρέπει να κάνει κάποιος για πετύχει αυτόν τον απόλυτο στόχο::Το τι κράξιμο πέφτει στο internet κατά της Fox δεν λέγεται. Τι περιμένεις από την εταιρεία που έκοψε το Firefly;;Είχα ξεκινήσει να βλέπω μια σειρά που πρωταγωνιστεί ο Peter Coyote με τον τίτλο:The Inside. Είναι αντίστοιχη του Criminal Minds. Θα έπρεπε να πω ήταν, γιατί και αυτή κόπηκε άδοξα μετά από μόνο 13 επεισόδια. Δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι και αυτός ήταν άλλος ένας άθλος της Fox. Υπάρχει πολύς κόσμος που συνειδητά δεν παρακολουθεί σειρές της Fox γιατί ξέρει ότι το πιθανότερο είναι μετά από λίγο να κοπούν. Αλήθεια τι θα απογίνει το Dollhouse?? Ειλικρινά γιατί ο Joss Whedon ασχολείται ακόμα μαζί τους δεν μπορώ να το καταλάβω. Δηλαδή την πατάς μια, δυό, τρεις φορές, γιατί να μην σε κρεμάσουν την τέταρτη δηλαδή;;

Δημοσ.

Το λουκι θα το φαει η Fox οταν τελειωσουν τα house, 24 και θα την φαει οπως το NBC

Έχουν 2-3 σειρες με ratings(house, 24, πιο παλλια το prison) και 2 juggernaut reality shows που λεμε το American Idol + Dance with the stars

Oποτε ολοι βλεπουν Φοξ που κανει ομως το λαθος να κοιταει το σημερα. Πραγματι πολυς κοσμος δεν βλεπει αμεσως σειρες του Φοξ, αποδειξη το ποσο αργησε να γινει ντορος με το Fringe

Moλις τελειωσουν ομως οι σειρες που εχει τωρα, και μεινει μονο με τα ριαλιτι αφου δεν στηριξε τα αλλα προγραμματα του και χασει ολη την πιτα των αγοριων στο 18-39 που ειναι το σημαντικο(ενταξει τα κοριτσακια θα βλεπουν τα ριαλιτι) θα μαθει

Εμενα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι η συνεχιζομενη ανθιση των ριαλιτι στις ΗΠΑ ενω στον υπολοιπο κοσμο φαινεται πως η μοδα περασε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...