Προς το περιεχόμενο

Terminator: The Sarah Connor Chronicles Official Season 2 Thread

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν το παρατήσαμε απλά βαριόμαστε να postάρουμε :P

U!!! CANT BE :P

Σκοτώθηκε ο Derek, σκοτώθηκε το ξανθό μπάζο, έφυγε το ποντίκι - το άλλο μπάζο η γκόμενα του Derek - ....

και πολύ φοβάμαι ότι το πάνε για cut :cry:

Αν και μιας και βγαίνει η ταινία το καλοκαίρι ίσως την γλιτώσει. Γιατί αν η ταινία είναι τζιτζί πολύ θα ενδιαφερθούν για την σειρά.

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
καλα λεμε χαμος!Εχω ερωτησεις που να με παρει...!

Μα καλα αφου σε προηγουμενο επισοδειο η

Τ1000 του sub ειχε πει οχι στη συνεργασια, τωρα πως η μαμα Τ1000 πρωτα σκοτωνει τον "κακο" Τ800 και μετα ανακοινωνει κιολας πως δουλευει για να μην δημιουργηθει το σκαινετ?Ποιος την εβαλε?Αφου τσιπακι δεν εχουν οι Τ1000?τι παιζει εδω

και στο τελος που δειχνει τα αποκαιδια απο την χρονοσφαιρα ποιος ειναι αυτος

-αυτη βασικα- που λεει σ'αγαπω και σε ποιον παει το μυνημα.

και τελος τι παιζει με το μελλον, καταφεραν να το αλλαξουν αλλα

σκοτωνεται ο γιαννακης?Γι'αυτο δεν τον εχει ακουσει κανεις στο μελλον?

Ρε παιδια πανω που εγινε υπεραπιστευτο τερμα. Μακαρι να το συννεχισουν αν και χλωμο.

1)

Η weaver ειναι ο ιδιος Τ1000 που ηταν και στο υποβρυχιο, γιαυτο και το αντιστροφο will you join us στην cameron

Γενικα οι Τ1000 ειναι πιο εξελιγμενοι απο τους κανονικους εξολοθρευτες και ηθελαν να εναντιωθουν στο skynet

Με τα γεγονοτα στο υποβρυχιο ειδαν οτι ουτε οι ανθρωποι ειναι για εμπιστοσυνη, (ειχε πει καποτε η weaver ston john henry ''humans will disapoiont you'' )

Οποτε γυρισε πισω στο χρονο μαλλον για να φτιαξει ενα δευτερο και καλυτερο skynet μεσω του john henry (δεν ηθελε να συμαχησει με τους ανθρωπους αλλα ηθελε να πολεμησει το skynet)

2)

Ειναι η φωνη της Σαρας και παει στον john

οσο για το 3 δεν μπορω να πω με σιγουρια

οπως το βλεπω εγω μαλλον σε αυτη την εκδοχη του χρονου εχει πεθανει η sarah η ο john

H Απλα πηγαν στο μελλον πριν τα γεγονοτα του Τ1 οποτε ο reesh δεν εχει γυρισει πισω , και πρεπει να τον στειλει ο john που πηγε στο μελλον.... οποτε μπαινουμε σε τρελο time loop :P

Το βασικο ειναι οτι σε αυτο το μελλον δεν υπαρχει ο john , ενω ζει ο reesh και η γκομενα με την μορφη της cameron

Αυτο που δεν καταλαβα εγω :

H cameron μεταφερθηκε στον υπολογιστη του υπογειου? η ειναι στο σωμα του cromartie?

Εδωσε το chipaki στον john henry, αλλα για να spamarei i am sorry στην οθονη δεν παει να πει οτι ειναι στον υπολογιστη του υπογειου?

Παντως πολυ κριμα που παει για κοψιμο :(

Τουλαχιστον αν παει καλα το TS ισως και να το συνεχισουν για 3ο κυκλο

Πραγματικα αυτο το επισοδειο ηταν μακραν οτι καλυτερο εχω δει σε σειρα γενικα, οχι μονο στο SCC

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ πάντως πιστεύω ότι θα το συνεχίσουν πάντως. Έχει κάνει καλά νούμερα...

σαν του PB? :P

Δημοσ.

Οχι ρε σεις πατο εχει πιασει στα νουμερα (Βασικα λογω μαλακιας του fox που το βαζουν παρασκευη βραδυ)

Μονη ελπιδα αν παει πολυυ καλα η ταινια

Δημοσ.

1. Tα νουμερα ειναι γενικα χαλαια αλλα οχι πολυ χειροτερα της περασμενης σεζον. Δεδομενης της Παρασκευης, δεν ειναι ακριβως απελπιστικα τα νουμερα. Δηλαδη μια σειρα για Παρασκευη βραδυ λογικα καπου εκει παιζει. Το θεμα ειναι οτι ειναι ακριβη παραγωγη και γιαυτο παει για κοψιμο. Μεχρι στιγμης ομως δεν εχει βγει τιποτα επισημο και ΙΣΑ-ΙΣΑ το tv.com αν και το ειχε στην 10αδα των επιφοβων tv shows ηταν Νο10 αν θυμαμαι καλα και μαλιστα ελεγε οτι το Dollhouse κινδυνευει περισσοτερο και μονη του ελπιδα ειναι να ανανεωθει το TSCC και να το παρει μαζι του στην επιφανεια.

Κοινως, δεν ειναι σιγουρο οτι θα μεινει αλλα μην απελπιζεστε τοσο

2. Το επισοδειακι μου αρεσε τρελα γιατι ειχε και σκηνοθετικα ευρηματα

η σκηνη του ψευτοσεξ Τζον-Καμερον

αλλα και την μεγαλη μαγκια οτι

η Γουιβερ δεν εφτιαχνε τελικα το Σκαινετ, αν και καπου εκει που ελεγε "i have a brother" ολοι σκεφτηκαμε "ποιος ειναι ο αντιπαλος και γιατι στελνει Terminators" και πως το Σκαινετ ηταν πισω απολα αλλα εγω πιστευα πως ο ο ιδιος ο Τζον Χενρι του μελλοντος θα προσπαθουσε να σκοτωσει τον τωρινο

hexenlord

Για την 3η απορια σου

εχει ηδη γινει σαφες οτι οταν αλλαζουν κατι, αλλαζει και η εκδοχη του μελλοντος πχ θυμησου οτι η Φιλιπινεζα γκομενα του Ντερεκ του ειπε οτι αυτος ηταν φυλακισμενος στο δικο της μελλον ενω ο Ντερεκ ειχε ερθει απο το μελλον που ειχαν πιασει την Φιλιπινεζα

Οποτε εχουν φτασει σε ενα μελλον οπου ΣΙΓΟΥΡΑ ο Τζον Κονορ δεν ειναι ο αρχηγος της αντιστασης. ΕΙναι καποιος αλλος? Εχει ψευδονυμο?Εχει πεθανει ο Τζον πριν?Θα δουμε. Παντως εφοσον δεχτεις οτι υπαρχουν πανω απο ενα "μελλοντα" τοτε εισαι οκ

Αν καταλαβα καλα απο την αντιδραση του σκυλου, η Καμερον ειναι ανθρωπος οποτε ευκαιρια να την κουτουπωσει ο μικρος που το παλευει 2 χρονια τωρα

Δημοσ.

Αν κόψουν τη σειρά εγώ θα κάνω απεργία πείνας!!!!

Αν είναι δυνατόν,δεν μπορούν να μας αφήνουν ξεκρέμαστους τώρα που πραγματικά έχει τεράστιο ενδιαφέρον...

Δημοσ.

ΑΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ, ηταν σιζον φιναλε...

Για μια στιγμη νομιζα οτι το χασαμε το κορμι πατριωτη...αλλα το σωσανε...

Παντως, η αντιδραση του σκυλου και το βλεμμα του μικρου μου δειχνει οτι η καμερον στο μελλον ματωνει.

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν μπορεί...

... να πέθανε ο Τζον Κόνορ ή να μην υπάρχει κλπ. Είναι δυνατόν να ξεφτιλίσουν τόσο την υπόθεση του Terminator γενικότερα?

Δημοσ.

1. βαλε spoilers

2.

Δεν ξεφτιλιζουν τιποτα. Δεν υπαρχει ΤΟ μελλον, υπαρχει ΕΝΑ μελλον. Ο Τζον Κονορ ζει και ειναι 16 χρονων(και καλα). Απλα ειναι ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ σε ενα μελλον οπου πιθανως να σκοτωθηκε ο "δικος του" Τζον Κονορ

Δημοσ.

Ρε παιδιά μη ζορίζεστε:

Εφόσον ο Τζών Κόννορ του 2009 εφυγε από το 2009 και πήγε στο 2020 η κι εγώ δεν ξέρω πόσο φυσικό είναι να μην υπάρχει στο νέο μέλλον ο Τζών Κόννορ αφού ταξιδεύοντας στο χρόνο δεν έγινε ποτέ ο ηγέτης και ο σωτήρας τους γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε τα κρίσιμα χρόνια 2009 μέχρι το νέο μέλλον που μεταπήδησε.

Δημοσ.
Ρε παιδιά μη ζορίζεστε:

Εφόσον ο Τζών Κόννορ του 2009 εφυγε από το 2009 και πήγε στο 2020 η κι εγώ δεν ξέρω πόσο φυσικό είναι να μην υπάρχει στο νέο μέλλον ο Τζών Κόννορ αφού ταξιδεύοντας στο χρόνο δεν έγινε ποτέ ο ηγέτης και ο σωτήρας τους γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε τα κρίσιμα χρόνια 2009 μέχρι το νέο μέλλον που μεταπήδησε.

Ναι αλλα ζει ο Καιλ οποτε μαλλον ειναι διαφορετικο μελλον

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις. Ναι, ετσι στεκει (πολλαπλο μελλον) αλλα επισης δημιουργουνται και απειρα σεναρια-συνδυασμοι. Ιδωμεν λοιπον, εν αναμονη της αποφασης της αλεπους

Δημοσ.
Ρε παιδιά μη ζορίζεστε:

Καιλ, Ντερεκ, Καμερον(ανθρωπος) ζουν αρα προφανως δεν ειναι το ιδιο timeline

• Moderators
Δημοσ.

Είναι αυτό που λέει ο gherudos.

O Κονορ μεταπηδάει στο μέλλον, σε ένα χρονικό σημείο που δεν έχει γνωρίσει ακόμα τον Kyle (ο Kyle είναι ακόμα πολύ νέος -οπότε αργεί ακόμα η επιστροφή του στο παρελθόν για να κάνει τη... δουλειά του με την Sarah), η ανθρώπινη εκδοχή της Καμερον ζει (δεν την έχουν πιάσει ακόμα) και ο Ντέρεκ επίσης δεν έχει ακόμα ταξιδέψει πίσω.

Κατά την γνώμη μου βρίσκεται στο ίδιο timeline με αυτό από το οποίο μεταπήδησε, όπως αυτό διαμορφώθηκε με αυτόν, τον Henry και τη Weaver να λείπουν όλα τα ενδιάμεσα χρόνια και τη Sarah να "δουλεύει" στο παρελθόν (αλλά πιθανότατα να πεθαίνει από καρκίνο λίγο αργότερα).

Είναι παρόμοιο με αυτό που εκαναν και στην αρχή της 1ης season, που ταξίδεψαν και οι 3 στο μέλλον και όλοι τους θεωρούσαν νεκρούς/χαμένους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...