imr Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Καλα ολοι το εχετε παρατησει το sarah connor? Παμε για φιναλε την παρασκευη! Τελευταιο επισοδειακι παρα πολυ καλο , προχωρησε παρα πολυ η ιστορια και απο οτι φαινεται το φιναλε θα τα σπαει!!!
polakis21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δεν το είδα το 21. Σοβαρά το άλλο είναι season finale? Πω πω! Πάντως μου αρέσει αρκετά. Απλά θέλω να δω που θα το πάνε...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 δεν το παρατήσαμε απλά βαριόμαστε να postάρουμε
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Εγώ μάλλον θα τα δω όλα μαζεμένα μετά το τέλος της season (γιατί τώρα παρακολουθώ δύο σειρές και πολύ μου είναι). Ακούω πως τελευταία έχει ανεβάσει ρυθμούς και έχει ξεκαθαρίσει κάποια θέματα.
polakis21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Ναι τα πάει πολύ καλά σαν σειρά. Αλλά πολύ ξαφνικά μου φαίνεται ότι θα τελειώσει η σαιζόν αυτή...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 τι πολύ ξαφνικά? 22 επεισόδια είναι...
Cue Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Kαλά την σειρά την είχαν ξεφτυλίσει μέχρι που ήρθαν τα τελευταία 2 επεισόδια και πήρε γραμμή πάλι. Αν και πλέον προσωπικά έχω απογοητευτεί. Μου αρέσει πάντως που στο ep.21 ο Derek έφυγε με μία στο δόξα πατρί. Ούτε ατάκα δεν ξεστόμισε (Freeedooooommmmmmm)
polakis21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Ξαφνικά εννοώ σε θέμα υπόθεσης και εξέλιξης. Δεν έχουν γίνει δα και τρομερά πράγματα για να πούμε ότι κλείνει η σαιζόν κλπ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 ο Derek έφυγε με μία στο δόξα πατρί. Ούτε ατάκα δεν ξεστόμισε (Freeedooooommmmmmm) έτσι ρε με την αρμύρα, για να μάθει να έχει γκόμενα την Fox
KaizerSoze Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Ειναι πολυ καλη παραγωγη, εχει αρκετο concept αλλα καπως το γυρισανε στην πολυ φιλοσοφια. Την ειδανε μαλλον σκεπτομενη σειρα και ενω γουσταρα και την θεωρουσα cult σε φαση "να μια ζειρα με μυαλο" κακα τα ψεματα, τελευταια παει πολυ αργα καθε επισοδειο και φοβαμαι πως γινεται ποζερια ΠΑΝΤΩΣ για μενα παραμενει μια αξιολογη σειρα και σιγουρα μια θεσουλα στο Φοξ εστω και συμπληρωματικη την αξιζει Αυτο με τον Ντερεκ ηταν ΓΑΜΑΤΟ!!!Μακαρι ολοι οι παραγωγοι να ξεπαστρευαν χαρακτηρες τοσο ρεαλιστικα και οχι μετα απο 2 επισοδεια αυτοθυσιας και νοηματος κτλ κτλ για να χαιδεψουν τα Αμερικανακια που δεχονται να πεθανει καποιος μονο αν σωζει αλλους 50 με τον θανατο του και τετοια. Ετσι, τα βαζουν με terminators ειναι λογικο καποια στιγμη η φονικη μηχανη απλα να δικαιολογησει το όνομα της και να καθαρισει καποιον στα ισια
imr Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Ενταξει το finale απλα ολα τα λεφτα!!!!!! Δεν λεω τπτ αλλο γιατι παιζουν τρελα spoiler αλλα μακαρι να συνεχισουν και για 3η season Γενικα συνδεθηκαν παρα πολλα κομματια μαζι στο τελευταιο επισοδειο!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Ενταξει το finale απλα ολα τα λεφτα!!!!!! quote for truth...hell yeah!
polakis21 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Απίστευτο το επεισόδιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μακράν το καλύτερο everrrrrrr!!!!!!!!!!! Τί πόρωση ήταν αυτή παναγία μου? Έχω χάσει την μπάλα! Που είναι? Πότε είναι? Ποιοί είναι οι κακοί? Ποιός είναι ρομπότ? Ποιός κανονικός? Ποιός εμφανίστηκε (?) στο τελευταίο δευτερόλεπτο? Τί παίζει? Θεέ μου πότε αρχίζει η 3η σαιζόν? Πορώθηκααααααα!!!!!!!!!!
hexenlord Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 καλα λεμε χαμος!Εχω ερωτησεις που να με παρει...! Μα καλα αφου σε προηγουμενο επισοδειο η Τ1000 του sub ειχε πει οχι στη συνεργασια, τωρα πως η μαμα Τ1000 πρωτα σκοτωνει τον "κακο" Τ800 και μετα ανακοινωνει κιολας πως δουλευει για να μην δημιουργηθει το σκαινετ?Ποιος την εβαλε?Αφου τσιπακι δεν εχουν οι Τ1000?τι παιζει εδω και στο τελος που δειχνει τα αποκαιδια απο την χρονοσφαιρα ποιος ειναι αυτος -αυτη βασικα- που λεει σ'αγαπω και σε ποιον παει το μυνημα. και τελος τι παιζει με το μελλον, καταφεραν να το αλλαξουν αλλα σκοτωνεται ο γιαννακης?Γι'αυτο δεν τον εχει ακουσει κανεις στο μελλον? Ρε παιδια πανω που εγινε υπεραπιστευτο τερμα. Μακαρι να το συννεχισουν αν και χλωμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.