Προς το περιεχόμενο

Terminator: The Sarah Connor Chronicles Official Season 2 Thread

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα το τελευταίο επεισόδιο της 2ης season μου άρεσε πολύ. Τα τρια πρώτα όχι και τόσο...γενικά όμως έχει ενδιαφέρον η σειρά, θα είναι κρίμα να κοπεί.

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Mαλακα εχει ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ οτι τους φταιει αυτο για το Πριζον!!!

Η πλακα ειναι οτι το Πριζον εχει λιγοτερους θεατες!!!Δεν ειναι δηλαδη βαλανε πριν τον Τερμινατορα και το βλεπουν μονο 5Μ και ετσι τα 20Μ και καλα του Prison που ακολουθει γινανε 15,ο Τερμινεητορ εχει περισσοτερους θεατες αρα η απλη λογικη λεει οτι οι θεατες του TSCC απλα δεν καθονται να δουνε την παπαρια το Prison Break. Απλο δεν ειναι?

Αν θελουν να το κοψουν να το κοψουν αλλα αυτοι ειναι ικανοι να βαλουν πιο πριν το House και να τους φταιει το House που απο τα 20+ Μ που το βλεπουν θα μενουν 4Μ να δουν Prison και θα κοψουν και το House

Αν ειναι δυνατον, πολυ ηλιθια δικαιολογια, ισαξια του "Δεν θελω τον Αιμαρ γιατι εχω τον Καραγκουνη" πουχε πει ο Κωστακης. Εχω δει επισοδεια Falcon Crest με Λορεντζο Λαμας να δοκιμαζει κρασι που ειχαν πιο αγωνια απο το Πρισοζον και την αλλη παπαρια το Heroes

• Super Moderators
Δημοσ.
Εχω δει επισοδεια Falcon Crest με Λορεντζο Λαμας να δοκιμαζει κρασι που ειχαν πιο αγωνια απο το Πρισοζον και την αλλη παπαρια το Heroes

ROFLCOPTER! HAHAHAHAHA

Δημοσ.

πολυ filer και μελο το τελευταιο, θα μπορουσαν να μην τραβηξουν ολοκληρο επεισοδειο το ¨δραμα" της summer και να πεταξουν και κανα κυνηγητο ενδιαμεσα. Αλλα αντι αυτου δεν φτανει που εκλαιγε το ρομποτ, κλεγανε και στην αλλη μπαντα στο νοσοκομειο με την γκαστρωμενη και με την σαρα να θυμαται τα δικα της. Γενικως η σεζον ειναι λιγο αργη και νομιζω το χειροτερο ηταν οτι βαλανε και το κοκινο ραπανι απο τους garbage να το παιζει ηθποιος, αλλα οχι οτι αξιζει και κοψιμο η σειρα.

Δημοσ.

Η σειρά είναι αρκετά καλή. Μπορεί να έχει αργό ρυθμό αλλά μου κρατάει το ενδιαφέρον. Θα είναι κρίμα να την κόψουν.

Από την άλλη το PB έχει χάσει τον... προσανατολισμό του να πω? Κάτι δεν πάει καλά (όχι πως δε βλέπεται, αντιθέτως :-) ).

Δημοσ.

Πάντως εμένα μου φαίνονταν γελοίο τόσο στο T3 που έβλεπα τον Swarchenegger να πλακώνεται με την Kristanna Loken, όσο και στη σειρά. Τι διάολο; Όλοι φτιάχνονται με γυναικές ρομπότ;! :P

Δημοσ.
Όλοι φτιάχνονται με γυναικές ρομπότ;! :P

I do :P. Δεν μιλάνε, δεν έχουν απαιτήσεις, ακολουθούν εντολές. Τι καλύτερο από αυτό :)? GIEF FRIENDLY SKYNET NOW IMO.

Μαγκες το επισόδειο 5 τα σπασε ....... μόλις το είδα !!

Γενικά η σειρά τα σπάει και ελπίζω να μην κοπεί.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τι έγινε ρε παιδιά? Δε θα κοπεί και δε το βλέπει άνθρωπος τλκ? (μόνο machines)

Είχα μείνει 4-5 episodes πίσω και τώρα που τα είδα έχω μείνει λίγο μλκς.

Αν και πλέον δεν έχει κάποιο main story (εντάξει όλα γίνονται για την αποτροπή της D-Day we get it), το εκάστωτε επεισόδιο είναι αρκετά καλό σεναριακά. (mexico city, hello mr elisson my name is..., stark vs "δε θυμάμαι ποιον")

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...