polakis21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Πολύ καλό το 1ο επεισόδιο πάντως για μένα...
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Και εμένα μου φάνηκε πολύ καλό για ξεκίνημα 2ης (ή συνέχεια της 1ης). Είχε βέβαια αρκετές terminator-ιές (αυθαιρεσίες σε σκηνοθεσία και σενάριο για να μη πέφτουν οι ρυθμοί ή για να χωρέσουν μέσα εφε), αλλά συνολικά πηγαίνει αρκετά πέρα από όλα αυτά... Και η ερμηνεία του John έχει βελτιωθεί αρκετά. Ωστόσο: 1. Την παράσταση την κλέβει χαλαρά και πάλι η Cameron. Και το υπόλοιπο βασικό καστ (Sarah, και David 90210 ) δηλαδή δεν απογοητεύουν. (οπότε διαφωνώ κάθετα με mindtrapper σε αυτό). 2. Μου αρέσει η παρουσία της Shirley Manson και φυσικά ότι μπήκε το T1000 μέσα στο στόρι, αλλά την ερμηνεία της μόνο από αρκετά μουδιασμένη έως πολύ περίεργη μπορώ να την χαρακτηρήσω. Ίσως να είναι λόγω της ιδιαιτερότητας του ρόλου της ή ίσως στρώσει παρακάτω (hell, εδώ έστρωσε όλο το cast του Dexter, πλην του Hall που πήρε επ'ώμου την μισή τουλάχιστο 1η season)
polakis21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2008 Να επαναφέρω το θέμα. 3ο επεισόδιο βγήκε χθες και νομίζω ότι η σειρά πάει από το καλό στο καλύτερο. Καλούτσικες ερμηνείες (καλά η Κάμερον δίνει ρέστα ως Τerminator! Πολύ γέλιο λέμε!) Έκανε και υψηλά νούμερα στην Αμερική οπότε νομίζω θα στηριχθεί η όλη σειρά. Άντε να δουμε. Εγώ την απολαμβάνω πάντως...
Trelospektis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Η σειρα δεν ειναι ασχημη το 3ο επεισοδιο καλο λογικα επεται συνεχεια....
zazik Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 ειμαι στο 4ο...ως λατρης του ειδους, μαρεσε και η πρωτη σεζον, η δευτερη τα σπαει περισσοτερο.... ένα μικρό spoiler: παίζει κάποια τρελή παράγκα με την Κάμερον , δεν ήτανε πάντα Terminator. Δεν καταλαβαίνω γιατι δεν σας άρεσε η πρώτη σεχόν , ήτανε πολύ καλή.
mindtrapper Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Ωραίο το 4. Παίρνω πίσω αυτό που είχα πει, η Glau είναι η καλύτερη από το cast. Η Cameron πάντα ήταν Terminator, φτιαγμένη κατʼ εικόνα μιας κοπελιάς από την αντίσταση. Την έστειλαν εκεί για να μπει στο κρησφύγετο του Connor αλλά την κατάλαβαν (μάλλον, θα δούμε στη συνέχεια λογικά τι έπαιξε) την επαναπρογραμμάτισαν και την έστειλαν στο παρελθόν να τον φυλάει. Το point μου είναι η Cameron δεν ήταν ποτέ άνθρωπος.
Coma_Black Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Καταπληκτικό το 4ο επεισόδιο ουτε για τουαλέτα δεν μπορούσα να πάω.. Το μόνο που βαρέθηκα ήταν τα σημεία με την γκαστρωμένη..
batig0al Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δεν έχω ευχάριστα νεα With ratings far below even the network's worst predictions, Fox could pull the plug on production for "Terminator: The Sarah Connor Chronicles" as early as this week. The network has been disappointed by "Sarah Connor's" numbers so far this season, and some executives feel that the show is dragging down numbers for "Prison Break," which airs as a lead-out. "Audiences just aren't responding to the show," a Fox source tells SyFy Portal. "Our biggest surprise are the 18-to-49s [a key advertising demographic], those numbers are in the toilet." So what will happen? "All I can say is that production will likely stop, and I would think that Fox might try to air some of the episodes already in the can," the source said. "But I don't know. They don't want to lose 'Prison Break,' so there could be some schedule shuffling in the future." http://www.syfyportal.com/news425418.html
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 ouch... ...προφανώς συνομωσία των μηχανών...
mindtrapper Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ναι αυτό φταίει για τα νούμερα του ΡΒ, όχι ότι ο Λινκ είναι εκτός φυλακής 2 χρόνια τώρα και ακόμα έχει σύριζα το μαλλί και το παίζει αγριεμένος θανατοποινιτής. Σε έχουμε δει στο John Doe Dominic, ξέρουμε ότι είσαι φλωράκι (τι θα ήσουν με τέτοιο όνομα) και θα το πληρώσεις αν μας κόψουν τη Summer Glau! Είναι ηλίθιοι εκεί στο Fox. Αντί να βάλουν τη Glau με στρινγκ να αποπλανεί τον John δεν την έχουν χρησιμοποιήσει καθόλου! Καλά ίσως να φταίει ότι το Show είναι από αυτά που σου δίνουν την αίσθηση ότι δεν πάνε πουθενά και δεν έχει ιδιαίτερα καλό storytelling και προοπτικές να πάει κάπου. Τι θα κάνουν δηλαδή θα σταματήσουν το Skynet; Άρα μαλλον RIP και περιμένουμε νεότερα από τις κοπελιές του show.
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Αν η FOX έχει ένα show που αξίζει να συνεχιστεί αυτή την περίοδο, μεταξύ Heroes, Prison Break, και Terminator -Sarah Connor Chronicles, αυτό είναι το Terminator, χαλαρά.
Cue Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Εμένα γιατί με "ξενέρωσε" κάπως το 4? Εκτός και αν το πάει κάπου...Αν και με αυτά που λέτε δε το βλέπω. Καταρχήν τόσο καιρό γούσταρα που η Cameron ήταν pure machine και τώρα ξαφνικά την βλέπουμε να δακρίζει? WTF? :/ Πέρα από το skin έχουν και αδένες τώρα? Τι έχασα? Βέβαια στο τέλος (αναλόγως βέβαια πως θα το χειριστούν) με την απάντησή της μου φάνηκε ότι αρχίζει και αναπτύσει A.I. πέρα από το τι είναι προγραμματισμένη να κάνει.
polakis21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Τουλάχιστον αν είναι να το κόψουν ρε παιδιά (που είναι κρίμα για μένα, η σειρά αξίζει), να μας δώσουν ένα καλό τέλος στην σειρά, τελειώνοντας αυτή την σαιζόν με κάποιο νόημα. Όχι να την αφήσουν έτσι στο πουθενά. Αυτό θα είναι ξεφτίλα...
konnak Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Εμένα μου άρεσε η πρώτη σεζόν και τα 4 πρώτα της δεύτερης τα θεωρώ απαράδεκτα. Το ένα χειτότερο από το άλλο. Δεν μου προκαλεί έκπληξη ότι θα το κόψουν, ίσα ίσα που το είχα προβλέψει. Απορώ πως στο καλό αρέσουν σε όλους όλα τα νέα επεισόδια. Αν και κάποια παλικάρια που ποστάραμε στο thread της πρώτης σεζόν δεν τα βλέπω εδώ, οπότε μάλλον δεν είμαι ο μόνος που έχει φάει ξενέρωμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.