privateer Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Promos: http://www.youtube.com/watch?v=cNdwPvQD_sc&fmt=18 http://www.youtube.com/watch?v=LUQGEAbtGR0&fmt=18
HellasVagabond Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μετα απο την αποτυχια της 1ης σεζον εβγαλαν και δευτερη ? Μπραβο κουραγιο....
polakis21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατί αποτυχία, δεν κατάλαβα? Μια χαρά ήταν η 1η σαιζόν. Εμένα μου άρεσε. Άσε που ήθελα κι άλλα επεισόδια στην 1η σαιζόν και έδειξαν μόνο 9... Περιμένω να δω στα καινούρια τί θα μας έχουν! Πότε βγαίνει ξέρουμε?
manost Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατί αποτυχία, δεν κατάλαβα? Μια χαρά ήταν η 1η σαιζόν. Εμένα μου άρεσε. Άσε που ήθελα κι άλλα επεισόδια στην 1η σαιζόν και έδειξαν μόνο 9... Περιμένω να δω στα καινούρια τί θα μας έχουν! Πότε βγαίνει ξέρουμε? +1 Πρεμιέρα Σεζόν 2 στην Αμερική: 8/9/2008
klog Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μια χαρά ήταν η πρώτη σεζόν άλλωστε έχει την λογική της προπαρασκευής και της κάλυψης του κενού μέχρι την έλευση του Terminator Salvation στα τέλη του 2009....
HellasVagabond Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Χαλια ηθοποιοι και μετρια εφε τα οποια σε αρκετες περιπτωσεις ειναι ακομα χειροτερα απο το Τ2 που βγηκε πριν 17 χρονια....Αν μη τι αλλο αυτη η σειρα αμαυρωνει ακομα περισσοτερο και απο το Τ3 τα 2 πρωτα Terminator....
polakis21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Ώπα ρε φίλε σιγά. Εσύ το ξεφτίλισες... Εμένα μου αρέσει προσωπικά. Και τα εφέ μια χαρά είναι πάντως
HellasVagabond Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορω να πω πως οπου και αν εχω τσεκαρει θεματα σπανια πετυχαινω ανθρωπο που να του αρεσει....Αλλα γουστα ειναι αυτα.
planetman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Κι εμένα μου άρεσε... Η κοπελιά είναι όλα τα λεφτά. (Έχεις 8 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα να μιλήσεις) χαχαχα
manost Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Χαλια ηθοποιοι και μετρια εφε τα οποια σε αρκετες περιπτωσεις ειναι ακομα χειροτερα απο το Τ2 που βγηκε πριν 17 χρονια Μην ξεχνάς ότι είναι σειρά και όχι ταινία, που σημαίνει ότι το budget είναι πολύ μικρό. Αλλά όπως είπες σε άλλο post, γούστα είναι αυτά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 βγήκε πριν λίγο το 1ο επεισόδιο της 2ης season η Shirley Manson (τραγουδίστρια των Garbage) υποδύεται τον νέο Terminator T-1000
mindtrapper Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Και δε θα μπορούσαν να βρουν χειρότερα. Sorry αλλά με πιάνει αναγούλα ΚΑΘΕ φορά που τη βλέπω. Μέτριο acting στο επεισόδιο (και γενικά στη σειρά φοβάμαι) και ψιλομέτριο writing. Γουστάρω τρελά την φάση και το βλέπω αλλά το κακό να λέγεται. Μόνο το πιτσιρίκι ξέρει να παίζει. Σε όλους τους άλλους βλέπεις το lag σκέψης-ομιλίας επειδή το παλεύουν πολύ και φοβάσαι μην πάθουν τίποτα. Και στη Summer Glau βλέπεις το lag επειδή είναι machine
Trelospektis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 καλα μην ειστε τοσο προκατηλειμενοι μερικοι καλα ειπε καποιος πριν σειρα ειναι και οχι ταινια και σαν σειρα δεν εινια ασχημη... ειδα το 1ο επειδοσιο της 2 σεζον και εγω και ηταν καλο δε μπορωνα πω πλην του οτι η Τ-1000 ειναι ολιγον αισχος αλλα τι να κανουμε... να δουμε αν η καμερον ξανα σαλταρει παντως σε preview pου ειχε στο τελος και εδειχνε σκηνες απο επομενο επεισοδιο φεναιτε καπως η μικρη καμερον ειδωμεν
HellasVagabond Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω ενα πραγμα θα πω. Κοιταξτε ολα τα Τ-Series της σειρας και πειτε μου ποιος ηθοποιος απο ολους αυτους επαιξε πειστικα πως ειναι σειρα Τ. Πειστικα = Αρνολντ στα 3 Τerminator. Σαν σειρα τρωγεται αλλα και παλι δεν μπορω να την καταταξω διπλα σε αλλες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 spoiler TAG ffs!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.