yohaan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδια πηρα το new iphone και προσπαθω να το συγχρονισω τις επαφες του mobile me με το iphone και δεν γινετε...ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω? ps : το θέμα το έβαλα στο MACOS διότι θεώρησα πως η ρυθμιση ή οτιδήποτε άλλο πρέπει να γίνει απτο λογισμικό.
yohaan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Βασικα μολις παρατηρησα οτι συμβαίνει το εξής περίεργο! Όλα τα msg's και favorites calls αναγνωρίζουν μεσω του mobile me τις επαφές ,δηλαδή αναγράφονται με τα ονόματα που έχω αποθηκεύσει τις επαφές μου στο mobile me αλλά δεν είναι αποθηκευμένα στις επαφές μου!!! lol?
Snolly Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν έχω καταλάβει τι έχεις και τι θες να κάνεις. Έχεις iPhone, έχεις και Mac υπολογιστή, έχεις και MobileMe; Θες να συγχρονίζεις το παλιό κινητό με το iPhone;
Mercyful_Fate Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Για τον συγχρονισμό των contacts μεταξύ iPhone και MobileMe λέει.
Snolly Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό δεν έχει καν ρυθμίσεις. Παίζει απρόσκοπτα.
Mercyful_Fate Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό δεν έχει καν ρυθμίσεις. Παίζει απρόσκοπτα. Με τα Calendars τί κάνουμε όμως?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.