Jimmy_BlinD Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά έχει προκύψει ένα πρόβλημα με το paypal. ενώ σήμερα έβαλα την prepaid για να κάνω μια συναλλαγή των 3ευρώ απο Gamebasics , στο status του Paypal λέει πως payment completed αλλά βλέπω πως η κάρτα δεν έχει γίνει ακόμα verified (πρέπει να δώσω ενα 4ψήφιο-και αυτό θα γίνει απο δευτέρα)- όμως μου δείχνει στο status πως η πληρωμή έγινε!! υπάρχει κάποια χρέωση γι αυτό που έγινε? η υπηρεσία Gamebasics δεν μου καταχώρησε την συναλλαγή που έκανα οπότε αυτό σημαίνει πως κάτι έγινε στραβά - δηλαδή το ότι η κάρτα δεν έχει γίνει verified !Υπάρχει κάποια κύρωση γι αυτό ??? γιατί η Gamebasics βλέπει ότι δεν υπάρχουν χρήματα στην κάρτα.. (έχω prepaid κάρτα και σήμερα την έβαλα)
Foutrelis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Το ότι δεν είσαι verified (εσύ, όχι η κάρτα), σου επιβάλλει όρια στο ποσό των χρημάτων που μπορείς να λάβεις και να στείλεις. Πέρα από αυτό, αφού σου δείχνει πως η συναλλαγή έχει ολοκληρωθεί, στην κάρτα σου θα έχει χρεωθεί το αντίστοιχο ποσό. Επίσης, πρέπει να έχεις λάβει και ένα email (από την PayPal) που επιβεβαιώνει την πληρωμή. Αν βρισκόμουν στη θέση σου, θα έστελνα ένα email στη Gamebasics ενημερώνοντας τους πως η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί (μπορείς να συμπεριλάβεις και τον κωδικό της συναλλαγής). Κάτι τελευταίο που μπορεί να συμβαίνει είναι να ελέγχονται χειροκίνητα οι συναλλαγές από πλευράς της Gamebasics και γι' αυτό να μη σου δείχνει ότι έχεις πληρώσει. Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά.
bloodlessz Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Θα πάρεις τηλ στην τράπεζα που έκανες την κάρτα σου και θα τους πεις πως έκανες κατάθεση στην paypal(νομίζω κρατάει 1.50 ευρώ) και θα τους ζητήσεις να σου δώσουν τον αριθμό θα τον βάλεις στο paypal μετά και θα είσαι ετοιμος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.