Προς το περιεχόμενο

psp

xakerdo7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πρέπει πρώτα να βρείς ένα ασύρματο δίκτυο, settings-network settings-infracture mode-new connection και οταν βρεις κ αποθηκευσεις τις ρυθμίσεις πας network-internet browser και μπαινεις με το δικτυο που είχες βρεί πριν!

Δημοσ.
Ότι χάθηκε το σήμα και αποσυνδέθηκε το psp από το ίντερνετ...

thanks.ολα κομπλε!!Κατι αλλο,σε τι μορφη πρεπει να ναι οι ταινιες και οι φωτογραφιες για να παιξουν στο psp???

Δημοσ.
σε mp4 παιζει.αν δεις το manual του psp τα γραφει ολα οσα ρωτησες

Μαλιστα,να σε ρωτησω ,εχω την εκδοση 3.95,για να περασω παιχνιδια στη καρτα μνημης και να τα παιζω απο κει πρεπει να κανω τα σχετικα με την μπαταρια,αναφερομαι στην Pandoras battery!

Δημοσ.
Χρειαζεσαι την Μπαταρια η καποιον που να εχει ηδη ενα Phat PsP με Custom Firmware για να σου φτιαξει μια....

Λες να φτιαξω την υπαρχουσα του psp η να παρω αλλη?

Δημοσ.
Λες να φτιαξω την υπαρχουσα του psp η να παρω αλλη?

Νομίζω ότι με τη μπαταρία του slim δε μπρείς να κάνεις pandora γιατί δε μπαίνει στο phat.

Pandora θα κανεις την μπαταρια τοu phat....

Δημοσ.

οκ θα το ψαξω,μπορει να μου πει καποιος πως στο καλο θα βαλω ταινιες και φωτογραφιες στο psp???μονο τραγουδια παιζει!!πρεπει να φτιαξω κανενα καταλογο για να τα περασω μεσα κει???

Δημοσ.

'Αμα κάνεις format το memorystick μέσα από το psp θα δημιουργηθεί φάκελος για να βάλεις μέσα τα video. Αν δεν τα καταφέρεις υπάρχουν πολλά tutorial για να φτιάξεις μόνος σου τους φακέλους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...