xakerdo7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπερα σας,μπορειτε να μου πειτε πως μπαινει το psp στο internet????
ilion198 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 πρέπει πρώτα να βρείς ένα ασύρματο δίκτυο, settings-network settings-infracture mode-new connection και οταν βρεις κ αποθηκευσεις τις ρυθμίσεις πας network-internet browser και μπαινεις με το δικτυο που είχες βρεί πριν!
xakerdo7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 a connection error has occured.the connection to the access point timed out.που θα πει?
gusretalis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Ότι χάθηκε το σήμα και αποσυνδέθηκε το psp από το ίντερνετ...
xakerdo7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Ότι χάθηκε το σήμα και αποσυνδέθηκε το psp από το ίντερνετ... thanks.ολα κομπλε!!Κατι αλλο,σε τι μορφη πρεπει να ναι οι ταινιες και οι φωτογραφιες για να παιξουν στο psp???
xakerdo7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Nομιζω mp4 Δεν εισαι σιγουρος ?οι φωτογραφιες,δεν ξερεις ε?
bahamut zero Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 σε mp4 παιζει.αν δεις το manual του psp τα γραφει ολα οσα ρωτησες
xakerdo7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 σε mp4 παιζει.αν δεις το manual του psp τα γραφει ολα οσα ρωτησες Μαλιστα,να σε ρωτησω ,εχω την εκδοση 3.95,για να περασω παιχνιδια στη καρτα μνημης και να τα παιζω απο κει πρεπει να κανω τα σχετικα με την μπαταρια,αναφερομαι στην Pandoras battery!
melenegiorgo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Χρειαζεσαι την Μπαταρια η καποιον που να εχει ηδη ενα Phat PsP με Custom Firmware για να σου φτιαξει μια....
xakerdo7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Χρειαζεσαι την Μπαταρια η καποιον που να εχει ηδη ενα Phat PsP με Custom Firmware για να σου φτιαξει μια.... Λες να φτιαξω την υπαρχουσα του psp η να παρω αλλη?
chem Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Νομίζω ότι με τη μπαταρία του slim δε μπρείς να κάνεις pandora γιατί δε μπαίνει στο phat.
melenegiorgo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Λες να φτιαξω την υπαρχουσα του psp η να παρω αλλη? Νομίζω ότι με τη μπαταρία του slim δε μπρείς να κάνεις pandora γιατί δε μπαίνει στο phat. Pandora θα κανεις την μπαταρια τοu phat....
xakerdo7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 οκ θα το ψαξω,μπορει να μου πει καποιος πως στο καλο θα βαλω ταινιες και φωτογραφιες στο psp???μονο τραγουδια παιζει!!πρεπει να φτιαξω κανενα καταλογο για να τα περασω μεσα κει???
chem Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 'Αμα κάνεις format το memorystick μέσα από το psp θα δημιουργηθεί φάκελος για να βάλεις μέσα τα video. Αν δεν τα καταφέρεις υπάρχουν πολλά tutorial για να φτιάξεις μόνος σου τους φακέλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.