kosmasgr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Καλησπέρα. Για γραμμές ΟΤΕ 8mbit οι οποίες είναι mode : ADSL2+ πόσο πρέπει να έιναι το downstream margin ? Εμένα κυμαίνεται απο 7-10. Αλλά έχω ακούσει οτι στην adsl2+ δεν είναι ίδιες οι τιμές με την απλη adsl2 To download μου αυτή την στιγμή με 6.8 στο Margin κυμαίνεται απο 800 - 830 kb/s
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 από την στιγμή που δεν έχεις disconnects και κατεβάζεις με full speed, μην το ψάχνεις...
kosmasgr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Ειχα δηλώσει βλάβη το πρωί και με πήρε τεχνικός του ΟΤΕ και μου λέει έχει θόρυβο 9 ίσως γιαυτό έχεις χαμηλή ταχύτητα. Εντωμεταξύ η καλωδίωση του σπιτιού απο τον ΟΤΕ μπορεί να ήταν απο το 1990. Μου είπε μπορεί να παίζει ρόλο. Απο της 5 το απογεύμα τώρα τελειώσα. Αλλαξα όλα τα καλώδια με καινούρια. Τρύπες σε τοίχους , στοκάριμα κλπ.Υπήρχαν κάτι πατέντες πριν με κομμένα και ενωμένα καλώδια και φρίκαρα. Πέταξα και ένα φιλτράκι για το τηλ.Το περίεργο έιναι ότι πέσαμε σε 6.8 Margin αλλά fullarei στην ταχύτητα. Θα μας τρελάνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.