shadowmann Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 θέλω να μου προτείνεται όλα τα parts (τα πάντα όμως μέχρι και τα σωληνάκια γιατί δεν έχω πολλές γνώσης πια εταιρία κτλ να προτιμήσω) που θα χρειαστώ για μια υδρόψυξη σε cpu και NB και μελλοντικά στην gpu. μια άλλη ερώτηση αν στα παραπάνω κομμάτια που θα μπει η υδρόψυξη προστεθεί ακόμα μια gpu τι θα αλλάξει? και η μητρική είναι η asus Rampage Extreme για να δείτε το water block που έχει στο NB δεν ξέρω αν βοηθάει αυτό.. επίσης δεν έχω κάποιο χρηματικό όριο αλλα ΑΝ σας είναι εύκολο να μου βγάλετε δυο σετάκια ένα ακριβό και ένα πιο φτηνό. αυτά τα λίγα.. ευχάριστο εκ τον προτερων edit:a επίσης ξέχασα να πω ότι αυτά θα μπούν σε κουτάκι cosmos S
Vatos_locos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 όρισε budget 200-300-400-500 ? 394,85 ?
shadowmann Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 δεν έχω κάποιο όριο αλλα ας πούμε τι διαφορα θα έχει η σύνθεση τον 500 euro σε σχέση με αυτή που μου έδειξες εσύ? και αν σου είναι εύκολο μπορείς να κάνει και μια στα 200-250 και να μου πεις σε τι θα διαφέρουν μεταξύ τον δυο που θα εξής κάνει τον 200-250 με τον 400 (και μέχρι ποσα parts του pc μπορώ να τα τοποθετήσω,ας πούμε +2 gpu κτλ) και μια μικρή εξήγηση στο κάθε part γιατί είμαι καινούργιος στο άθλημα του νερού! επίσης η μητρική έχει ήδη πάνω waterblock στο NB είναι καλύτερο να βάλω κάποιο after market η να κρατήσω το ίδιο και επίσης με μπερδεύει ελεεινά το πως θα είναι η διαδρομή πχ από το ψυγείο πάει στο...αν μπορείς να μου γράψεις και αυτό θα σου ήμουν υπόχρεος! τώρα που σε βρήκα ειπα να σε βασανίσω λιγάκι! αν είναι εύκολο δηλαδή ευχάριστο πάντως για την απάντηση σημείωση:δεν θα βάλω και στην gpu νερό τώρα αλλα στο άμεσο μέλλον σίγουρα γιατί δεν έχω κατάληξη ακόμα πια gpu θα κρατήσω..αυτά
Vatos_locos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 ψάξε λίγο στο thelab.gr έχει οδηγό και how to για νερά διάβασε και τα λέμε μετά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.