manifesto_gr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδια,εχω ενα προβληματακι με το E65 μου..Χθες το βραδυ,εντελως ξαφνικα δεν εμπαινε στις επαφες.Please try again later μου εγραφε.Του εκανα λοιπον format και το κινητου αλλα και τις καρτας μνημης.Τωρα μπαινει στης επαφες αλλα δεν εμφανιζει τα προγραματα που εχω περασει μεσα..Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω η τι φταιει??Ευχαριστω!
Freakster Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 μήπως το οτι του εκανες φορματ τα εσβησε τα προγραμματα..;
ApSiMan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Τα ξανά πέρασες τα προγράμματα υποθέτω ε? Υπ΄όψην αν κάποια προγράμματα ήταν εγκατεστημένα στην κάρτα μνήμης ίσως χρειαστούν ξανά εγκατάσταση για να ενημερωθεί το κινητό. Μετά το πέρασμα του firmware έκανες εγκατάσταση κάποιο πρόγραμμα και δεν στο εμφανίζει στην λίστα?
manifesto_gr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Τα ξανά πέρασες τα προγράμματα υποθέτω ε?Υπ΄όψην αν κάποια προγράμματα ήταν εγκατεστημένα στην κάρτα μνήμης ίσως χρειαστούν ξανά εγκατάσταση για να ενημερωθεί το κινητό. Μετά το πέρασμα του firmware έκανες εγκατάσταση κάποιο πρόγραμμα και δεν στο εμφανίζει στην λίστα? Κοιτα,εκανα format και την καρτα μνημης και το κινητο!Περασα τα προγραμματα αλλα δεν τα εμφανιζει.Το firmware το ξαναπερασα αλλα παλλι τπτ..Α και οταν παω να κανω ληψεις νεου λογισμικου μεσω WLAN στα περισοτερα μου γραφει αδυναμια ληψης..Να το παω στη Nokia η εχετε να προτινεται κατι?
manifesto_gr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Παρακαλω τους Admins να κλειδωσουν το thread διοτη το προβλημα λυθηκε!Χαλασε η καρτα μνημης και blockαρε το τηλεφωνο..
pluss Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2008 Παρακαλω τους Admins να κλειδωσουν το thread διοτη το προβλημα λυθηκε!Χαλασε η καρτα μνημης και blockαρε το τηλεφωνο..Ευτυχώς που λύθηκε το πρόβλημά σου, αλλά το βρήσκω αδύνατο να κλειδωθεί αυτό το θέμα, γιατί για να γίνει αυτό, πρέπει να παραβιάζονται οι όροι του forum, κάτι που δεν συμβαίνει....
manifesto_gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Οκ φιλε.Παρεξηγηση τοτε..Αναφορικα το ειπα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.