cyber_katsarida Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Ξέρει κανείς πώς μπορώ να τυπώσω το grid στο photoshop; Θέλω δηλαδή να έχω την εικόνα μαζί με το grid χαρτί.
HexStatic Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν νομίζω οτι γίνεται κάτι τέτοιο. Γιατί δεν πατάς το grid απο πάνω σε ένα new layer με απλά lines?
michael92 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Ξέρει κανείς πώς μπορώ να τυπώσω το grid στο photoshop;Θέλω δηλαδή να έχω την εικόνα μαζί με το grid χαρτί. Ο μόνος τρόπος για να το κάνεις αυτο είναι να κάνεις hide το layer που έχεις να πατήσεις print screen και να επικολλήσεις το grid ως backround layer, δυστηχώς δεν υπάρχει δυνατότητα τύπωσης GRID όπως στο InDesign.
cyber_katsarida Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. απ ότι κατάλαβα κι εγώ με το ψάξιμο που έκανα μάλλον κάτι τέτοιο δεν γίνεται. κρίμα γιατί το ζητάνε και άλλοι σε ξένα forums που είδα. βασικά ήθελα να αποφύγω πατέντες του στυλ print screen και τέτοια. μάλλον θα χρησιμοποιήσω κάποιο άλλο πρόγραμμα απλά και μόνο για να κάνω το grid. Καμιά πρόταση τουλάχιστον;κάτι απλό αν γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.