Προς το περιεχόμενο

Αγορά Car mp3 player

agoraki_23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα car mp3 player με αποσπώμενη πρόσοψη οπωσδήποτε με usb για να αντικαταστησω το συμβατικό αλλά πολύ καλό δε jvc mp3 player στο αμάξι μου.

Τιμή γύρω στα 150-180 ευρώ.

Ποιες μάρκες θεωρούντε τοπ στο είδος?

Ξέρω ότι η jvc είναι απ τις καλύτερες αλλά από τις άλλες δεν σκαμπάζω καθόλου.

Επίσης αν διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης με bluetooth τι πρέπει να αγοράω εξτρά για να το χρησιμοποιήσω με το κινητό?

όλες οι προτάσεις δεκτές.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

θα συνδεσεις και καποιο ενισχυτη πανω? με 180 usb + bt παρινει κινεζικο δυσκολο σε αυτα τα λευτα καποιο επωνυμο

θα το βαλεις μονος η σε μαστορα?

Δημοσ.

Εγω παντως θα προτεινα pioneer deh 4000ub - 5000ub αν θες bluetooth ή καποιο kenwood, εχει 2-3 μοντελα κατω απο 180? πχ 6041u και φυσικα ολα τα παραπανω ειναι κλασεις ανωτερα απο huyndai imo.

Δημοσ.

εχε θποψην σου πως αμα τοπαρεις απο καπου και πας σε μαστορα θα σου παρει καανα 20αρικο να στο βαλει αμα βεβαια το παρεις απο εκει στο βαζι τζαμπα πηγαινε σε διαφορα μαγαζια και ρωτησε συγκρατησε ποια σου αρεσουν και πες μας

Δημοσ.

Απ ότι είδα τα μόνα που δέχοντε bluetooth σύνδεση είναι τα kenwood.

Είναι καλή μάρκα?

Επίσης κανείς δε μου είπε αν πάρω κάποιο player με bluettoth,γράφει ότι χρειάζετε blueettoth adaptor.

Ρωτάς,τι είναι αυτό?Που το βρίσκω και πως το συνδέω στο player|?

όποιος ξέρει ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Ψήνομαι γιαυτό εδώ.

Τα κάνει όλα και συμφέρει. Διαβάζει dvd με mp3, έχει usb και line-in μπροστά, έγχρωμη οθόνη και σύνδεση κάμερας.

Από ποιότητα ήχου πιστεύω να είναι άνω του μετρίου, αλλά για 140 ευρώ (με μεταφορικά) πρέπει να αξίζει.

Δημοσ.
Ψήνομαι γιαυτό εδώ.

Τα κάνει όλα και συμφέρει. Διαβάζει dvd με mp3, έχει usb και line-in μπροστά, έγχρωμη οθόνη και σύνδεση κάμερας.

Από ποιότητα ήχου πιστεύω να είναι άνω του μετρίου, αλλά για 140 ευρώ (με μεταφορικά) πρέπει να αξίζει.

Στο pixmania γράφει ότι δεν έχει αντικραδασμικό σύστημα...Βέβαια με μια sd καρτούλα κάνεις θαύματα...

Δημοσ.

Επειδη το Takara το πηρα και το γυρισα πισω, η συμβουλη μου: Για αυτοκινητο, μακρια απο κινεζικα! Πάρε JVC ή SONY.

Θες επιχειρηματα? Πχ, με τα κινεζικα δεν αλλαζεις folder στα τραγουδια....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...