furious99 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Κατα Φεβρουαριο-Μαρτιο η Acer θα διευρυνει τη γκαμα της με ενα 10αρι aspire one απο οτι ακουγεται...
tacuma Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Εχω κατασταλαξει κατα 90% στο να παρω το συγκεκριμενο Netbook. Ειμουν αναμεσα στο acer και το ASUS EEE PC900. Κλεινω προς το acer. Το χρειαζομαι για autocad και photoshop κυριως. Εσεις που το εχετε ήδη , μπορειτε να μου πειτε αν θα εχω καποιο προβλημα? Με 1.6 επεξεργαστη νομιζω θα κανω την δουλεια μου, τι λετε?
mouridis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Το χρειαζομαι για autocad και photoshop κυριως. Εσεις που το εχετε ήδη , μπορειτε να μου πειτε αν θα εχω καποιο προβλημα? Με 1.6 επεξεργαστη νομιζω θα κανω την δουλεια μου, τι λετε? Εγώ θα σου πρότεινα να αποφύγεις τα netbook εφόσον οι κύριες ασχολίες σου θα είναι αυτές. Θα απογοητευτείς. Τα 1.6GHz δεν είναι όπως ακούγονται στον Atom... O επεξεργαστής είναι in-order, είναι μονοπύρηνος και έχει μόλις 512Kb cache οπότε ΜΗΝ τον συγκρίνεις με ένα Core2Duo σε καμία περίπτωση. Αναλογικά ο Atom θα αντιστοιχούσε με ένα θεωρητικό Core2Duo στα 420MHz.
furious99 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Με τετοιο αδυναμο επεξεργαστη, λιγη μνημη (μεχρι 1,5GB παει) και μικρη οθονη θα βασανιστεις... Θες κανονικο laptop για να τρεξεις τετοια απαιτητικα προγραμματα...
kotetsi Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Εχω κατασταλαξει κατα 90% στο να παρω το συγκεκριμενο Netbook.Ειμουν αναμεσα στο acer και το ASUS EEE PC900. Κλεινω προς το acer. Το χρειαζομαι για autocad και photoshop κυριως. Εσεις που το εχετε ήδη , μπορειτε να μου πειτε αν θα εχω καποιο προβλημα? Με 1.6 επεξεργαστη νομιζω θα κανω την δουλεια μου, τι λετε? Τρέχω AutoCAD 2008 και Photoshop στο 1000Η που έχω. Το CS2 δεν πήγαινε βήμα, το CS3 κάπως καλύτερα, το CS3 portable ακόμα καλύτερα αλλά χάλια συγκρινόμενο σε ένα notebook. Αν αυτές είναι οι κύριες ασχολίες σου ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ NETBOOK και δώσε χρήματα για να πάρεις ένα καλό 14άρι με C2D. Τα netbooks είναι για all-around χρήση και ΑΝ ΤΥΧΟΝ χρειαστείς κάτι πχ σε ένα ταξίδι (ένα retouch εικόνας που ξέχασες, ένα δέσιμο στο InDesign, τρεις γραμμές στο AutoCAD) να μπορείς να το κάνεις με το κομπιουτεράκι αυτό.
tacuma Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Αυτην την στιγμη κανω την δουλεια μου στο σπιτι. Όμως πλεον θα ειμαι εκτος πολης την 2-3 μερες την βδομαδα και φανταζομουν πως θα κανω την δουλεια μου(εε ας παιδευτω κ λιγο) ακομα και με ενα netbook. Με βολευει απιστευτα το μεγεθος του καθως θα βρισκομαι εκτος. Λογω ογκου και λογω χρηματων δεν κοιτουσα σε ενα κανονικο laptop. Μαλλον θα επαναπροσδιορσίσω την σκεψη μου. Ευχαριστω για τις πληροφοριες.
ktsak Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Αυτην την στιγμη κανω την δουλεια μου στο σπιτι. Όμως πλεον θα ειμαι εκτος πολης την 2-3 μερες την βδομαδα και φανταζομουν πως θα κανω την δουλεια μου(εε ας παιδευτω κ λιγο) ακομα και με ενα netbook. Με βολευει απιστευτα το μεγεθος του καθως θα βρισκομαι εκτος. Λογω ογκου και λογω χρηματων δεν κοιτουσα σε ενα κανονικο laptop. Μαλλον θα επαναπροσδιορσίσω την σκεψη μου. Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Ειδα στο Media Markt ενα Toshiba με Core 2 Duo και 250 GB σκληρο 13,3" στα 699. Τιμια λυση το κοβω για αυτα που θες να κανεις
baniko Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Κανένα νέο για την έκδοση με την μεγάλη μπαταρία και τον ερχομό της στην Ελλάδα;
basilis5 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Εχω κατασταλαξει κατα 90% στο να παρω το συγκεκριμενο Netbook.Ειμουν αναμεσα στο acer και το ASUS EEE PC900. Κλεινω προς το acer. Το χρειαζομαι για autocad και photoshop κυριως. Εσεις που το εχετε ήδη , μπορειτε να μου πειτε αν θα εχω καποιο προβλημα? Με 1.6 επεξεργαστη νομιζω θα κανω την δουλεια μου, τι λετε? ειναι τοσο μικρη η οθονη (εχω το ασους 901 με 8.9 οθονη) που θα σου σπασουν τα νευρα. εμενα πολλες φορες με εκνευριζει στο απλο ανοιγμα ιστοσελιδων,ποσο μαλλον να κανεις εσυ autocad γιατι δεν κοιτας αυτο, αν το οικονομικο ειναι προβλημα για σενα; http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=289201
mouridis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Όποιος ενδιαφέρεται να κάνει το Aspire One να είναι και πλοηγός GPS, ας ρίξει μια ματιά εδώ: http://www.kepik.gr/?p=846 Ωστόσο, επειδή το One δεν υποστηρίζει bluetooth από την μαμά, θα χρειαστεί και ένα Bluetooth USB dongle.
baniko Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 κανένα νέο με την έκδοση με την μεγάλη μπαταρία;
furious99 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Ανακοινωθηκε το νεο Acer Aspire One με 10" οθονη και περιπου τις ιδιες διαστασεις. Αναμενεται στα καταστηματα στην Αγγλια περιπου στα μεσα Φεβρουαριου 300 λιρες (στην Ελλαδα δεν ξερω αν θα γλυτωσει την κλασικη ταριφα των 400 ευρω για τα νεα netbooks... Θα δουμε...): http://www.aspireoneuser.com/2009/01/26/acer-presents-the-new-aspire-one-with-a-10-inch-form-factor-press-release/
furious99 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2009 Ανακοινωθηκε το νεο Acer Aspire One με 10" οθονη και περιπου τις ιδιες διαστασεις. Αναμενεται στα καταστηματα στην Αγγλια περιπου στα μεσα Φεβρουαριου 300 λιρες (στην Ελλαδα δεν ξερω αν θα γλυτωσει την κλασικη ταριφα των 400 ευρω για τα νεα netbooks... Θα δουμε...): http://www.aspireoneuser.com/2009/01/26/acer-presents-the-new-aspire-one-with-a-10-inch-form-factor-press-release/
tu-luba Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ξερει κανεις τι συνδεση ειναι αυτος ο SSD που εχει το Acer και αν ειναι εφικτο να μπει ενας κανονικος σκληρος 2.5 αντι αυτου?
furious99 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ξερει κανεις τι συνδεση ειναι αυτος ο SSD που εχει το Acer και αν ειναι εφικτο να μπει ενας κανονικος σκληρος 2.5 αντι αυτου? Θελει ειδικο καλωδιο με βυσμα zif και δισκο 1.8" που ειναι συνηθως PATA αντι SATA μικροι, αργοι και ακριβοι (2.5αρης δε μπαινει γιατι ειναι μικροτερο το σασι του 110 απο το 150 και ο αντιστοιχος χωρος). Αν σκεφτεσαι να αγορασεις το 110, μην το κανεις (ο SSD που φοραει σερνεται στο γραψιμο). Παρε το 150 που εχει και πολυ ησυχο Hitachi δισκο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.