mad5381 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Τι γνώμη έχετε για το νέο Acer Aspire ONE A150X http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1145401) Σκεφτόμουν να αγοράσω το Asus EEE PC 1000H αλλά τώρα δεν ξέρω τι να κάνω.
elvisjedi Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 αν εξαιρεσεις την μπαταρια που ειναι για τον π***** (2 ωρες) , ειναι μια χαρα προς το παρον υπαρχουν μονο γνησιες μπαταριες για το acer (ενω για το εεε pc παιρνεις 10400mph μπαταρια με 30ε!)
FarCry Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 αν εξαιρεσεις την μπαταρια που ειναι για τον π***** (2 ωρες) , ειναι μια χαρα προς το παρον υπαρχουν μονο γνησιες μπαταριες για το acer (ενω για το εεε pc παιρνεις 10400mph μπαταρια με 30ε!) ποιος ηρθε? πρωιμο αγιοβασιλιατικο ηταν αυτο?
kirimis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Τι γνώμη έχετε για το νέο Acer Aspire ONE A150X http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977907&product=1145401) Σκεφτόμουν να αγοράσω το Asus EEE PC 1000H αλλά τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Την χειροτερη! Πρωτο φαουλ... σε καμια εκδοση του Acer δεν δινουν Bluetooth! Οσοι πιστευουν πως δεν χρειαζεται σε ενα φορητο το οποιο φτιαχτηκε για να πηγαινει παντου... well think again! Δευτερο φαουλ η μπαταρια... τουλαχιστον αυτο θα διορθωθει εστω με aftermarket λυσεις... Εν τελει... ουδεμια συγκριση με το 1000h....το Asus ειναι σαφως καλυτερο (και ακριβοτερο)
FarCry Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Την χειροτερη!Πρωτο φαουλ... σε καμια εκδοση του Acer δεν δινουν Bluetooth! Οσοι πιστευουν πως δεν χρειαζεται σε ενα φορητο το οποιο φτιαχτηκε για να πηγαινει παντου... well think again! Δευτερο φαουλ η μπαταρια... τουλαχιστον αυτο θα διορθωθει εστω με aftermarket λυσεις... Εν τελει... ουδεμια συγκριση με το 1000h....το Asus ειναι σαφως καλυτερο (και ακριβοτερο) ειναι και ι 0.3 webcam του acer μην ξεχνας
makis129 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Την χειροτερη!Πρωτο φαουλ... σε καμια εκδοση του Acer δεν δινουν Bluetooth! Οσοι πιστευουν πως δεν χρειαζεται σε ενα φορητο το οποιο φτιαχτηκε για να πηγαινει παντου... well think again! Δευτερο φαουλ η μπαταρια... τουλαχιστον αυτο θα διορθωθει εστω με aftermarket λυσεις... Εν τελει... ουδεμια συγκριση με το 1000h....το Asus ειναι σαφως καλυτερο (και ακριβοτερο) http://cgi.ebay.com/Smallest-Mini-USB-2-0-Bluetooth-Dongle-Angle-Antenna_W0QQitemZ150290260515QQcmdZViewItem?hash=item150290260515&_trkparms=39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A15%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14
FarCry Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 http://cgi.ebay.com/Smallest-Mini-USB-2-0-Bluetooth-Dongle-Angle-Antenna_W0QQitemZ150290260515QQcmdZViewItem?hash=item150290260515&_trkparms=39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A15%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 :shock::shock::shock: αλλα για πες μου sport billy πως θα φτιαξεις την 0.3 camera σε 1.3?
kotetsi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 http://cgi.ebay.com/Smallest-Mini-USB-2-0-Bluetooth-Dongle-Angle-Antenna_W0QQitemZ150290260515QQcmdZViewItem?hash=item150290260515&_trkparms=39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A15%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 Ημίμετρη λύση, θα τρώει μονίμως μια θύρα usb.
juliahna12 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά πράγματι το 1000 αυτή τη στιγμή ειναι οτι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά στην κατηγορία του. Μόνο η μπαταρία ειναι η απόλυτη δύναμη. Τα άλλα υστερούν κατα πολύ γενικά (αλλά ναι, το Ασερ μου αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά!)
FarCry Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Ημίμετρη λύση, θα τρώει μονίμως μια θύρα usb. βασικα οχι. απλα θα το βαζεις οποτε το χρειαζεσαι. θα το κουβαλας μαζι σου. τοσο μικρο που ειναι... σιγα οσο για τη θυρα usb βαζεις hub σιγα
kirimis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 βασικα οχι. απλα θα το βαζεις οποτε το χρειαζεσαι. θα το κουβαλας μαζι σου. τοσο μικρο που ειναι... σιγα οσο για τη θυρα usb βαζεις hub σιγα been there, done that... και σε 1 βδομάδα κατέληξα πως ειναι απάλευτο και καθόλου βολικό το μαρκουτσι του USB BT. Ασε που χανεται και θύρα USB... και λύσεις του στυλ hub ειναι αστειες... δεν μιλαμε για desktop! Προσωπικα εγδαρα το USB BT απο το casing και το κολλησα στην μητρικη... αλλα αυτά δεν ειναι λύσεις και πράγματα για να μπλέκεις. Οποιός πάρει netbook, ελπίζω να είναι αρκετά σοφός να πάρει το πληρεστερο και ποιο expandable... διαφορετικά εγγυώμαι πως θα χτυπά το κεφάλι του στον τοίχο. Το Acer ειναι NO GO.
michalis2610 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Σιγά ρε παίδες. Τι εμονή είναι αυτή με τις USB θύρες. Δηλαδή πόσες χρειάζεστε να έχετε ελεύθερες. Εδώ στο XPS Μ1330 που έχει μόνο 2 (!) η μία είναι μονίμως ρεζερβέ από το ποντίκι και πάλι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Στα netbooks δηλαδή πόσες συσκευές θα σνυνδέσεις πάνω? Αντε ένα στικάκι...τόσο προβλημα είναι. Και μην ακούω υπερβολές ότι τα usb bluetooth είναι μαρκούτσια. Ενα μικροσκοπικό αντικείμενο που μετά βίας ξεχωρίζει είναι. Στα αρνητικά του κατεμέ είναι η αμφίβλολη όσως linux συμβατότητα ορισμένων εξ αυτών. Οποιός πάρει netbook, ελπίζω να είναι αρκετά σοφός να πάρει το πληρεστερο και ποιο expandable.... Δυστυχώς το πρόβλημα είναι ότι ΚΑΝΕΝΑ δεν είναι πλήρες. Αλλά τι εννοείς πλήρες??? Για εμένα προβάδισμα έχει το MSI αλλά εσύ (πχ) θεωρείς το Asus. Εγώ δεν τη παλεύω ούτε ώρα με το Asus όμως, λόγο keyboard (αν και μεγάλωσε, παραμένει πολύ μικρό για τα στάνταρ εργονομίας που έχω) οπότε για εμένα είναι πιο πλήρη τα Wind, One. Ομως ακόμα και αυτά πάσχουν. Πού πάσχουν οέο????ε στη μπαταρία φυσικά. Netbook με αυτονομία 2-2,5 ωρών είναι για γέλια. Να το κάνω τί να δώσω 400Ε για σούπερ φορητότητα και να ψάχνω για πρίζα...ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Το Acer ειναι NO GO. Διαφωνώ. Το Acer εχει αδύναμα σημεία όμως για εμένα είναι στη δεύτερη θέση μετά το Wind. Καταρχάς ακόμα και με το Acer γράφεις! Με το Asus σπάς τα @ρχΙδΙ@ σου. Δεύτερον έχει LED οθόνη με πολύ καλύτερη φωτεινότητα από το Asus. Οπερ σημαίνε ότι μπορείς να το χρησημοποιήσεις σε εξωτερικό περιβάλλον χωρίς να ψάχνεις να διακρίνεις φως στην οθόνη, που για εμένα είναι must. Στην Ελλάδα ζω διάολε, με ήλιο 300+ ημερες το χρόνο. Το Asus ακόμα και στο δωμάτιό μου που είναι ΣΟΥΠΕΡ φωτεινό δεν βλέπω! Εξω στο δρόμο τα πράγματα είναι...δράμα. (Γράψτε λάθος εδώ παρασύρθηκα από το 900) Από την άλλη πάσχει στη μπαταρία όπως προείπα αλλά και στην γυαλιστερή οθόνη (το τελευταίο όμως με ένα ματ φίλτρο οθόνης των 10 Ε διορθώνεται πανεύκολα, όπως έκανα και στο XPS) και υπάρχει ένα θέμα με τις αναβαθμίσεις λόγο περιοριμσένου χώρου-διάταξης κτλ. Και τέλος είναι το πιο φθηνό. Τα ποσά είναι ήδη υψηλά για αυτών των δυνατοτήτων τα μηχανήματα, παρότι πληρώνεις άλλα πρράγματα και όχι τις επιδόσεις κτλ αλλά δεν παύει να είναι ακόμα επάνω. Το Acer για αυτά που σου δίνει είναι εξαιρετικό. Και όταν σε λίγες εβδομάδες φθάσουν και οι νέες του εκδόσεις και πέσουν ακόμα οι τιμές για τις υπάρχουσες θα είναι ακόμα καλύτερα. Γιατί δηλαδή να δώσω 500 ευρώ για το WInd (αν θέλω να πάρω 6άρα μπαταρία, όταν με το καλό...) και να μην κάνω τα ίδια με 400 επιλέγοντας Acer. Δικαιολογείται τόσο πολύ το +20% στη τιμή? Τoo much for me...
pctechgr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 michalis επειδή λες ότι δεν μπορείς το πληκτρολόγιο του asus κσι ότι προβάδισμα έχει το msi, το asus 1000/1000h το έχεις δει; το οποίο δεν έχει πρόβλημα αυτονομίας (6-cell) έχει ίδια επίπεδα οθόνης ως προς την ποιότητα με το msi, το μόνο μείον η τιμή αλλα ήδη έχει αρχίσει να πέφτει!! Επειδή τα έχω χρησιμοποιήσει και τα 2 το asus είναι ένα σκαλί πιο πάνω τουλάχιστον από το msi
FarCry Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 michalis επειδή λες ότι δεν μπορείς το πληκτρολόγιο του asus κσι ότι προβάδισμα έχει το msi, το asus 1000/1000h το έχεις δει; το οποίο δεν έχει πρόβλημα αυτονομίας (6-cell) έχει ίδια επίπεδα οθόνης ως προς την ποιότητα με το msi, το μόνο μείον η τιμή αλλα ήδη έχει αρχίσει να πέφτει!!Επειδή τα έχω χρησιμοποιήσει και τα 2 το asus είναι ένα σκαλί πιο πάνω τουλάχιστον από το msi http://www.laptopmag.com/review/laptops/eeepc-wind-faceoff.aspx On paper, the Eee PC 1000H and the MSI Wind NB are evenly matched, especially considering there same $549.99 price tag. In our close, the Wind took two rounds, the Eee PC 1000H took one, and one ended in a tie. Certainly the Eee PC 1000H is a strong mini-notebook. It has a stunning design, strong speakers, and solid performance and battery life. But if you are looking for the best 10-inch mini-notebook, the MSI Wind stands triumphant – though not by much. με τη ιδια τιμη εγινε το review και κερδισε το wind. φαντασου τωρα που δινεται στα 400 ενω το asus ειναι στα 500...
michalis2610 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 michalis επειδή λες ότι δεν μπορείς το πληκτρολόγιο του asus κσι ότι προβάδισμα έχει το msi, το asus 1000/1000h το έχεις δει; το οποίο δεν έχει πρόβλημα αυτονομίας (6-cell) έχει ίδια επίπεδα οθόνης ως προς την ποιότητα με το msi, το μόνο μείον η τιμή αλλα ήδη έχει αρχίσει να πέφτει!!Επειδή τα έχω χρησιμοποιήσει και τα 2 το asus είναι ένα σκαλί πιο πάνω τουλάχιστον από το msi Οχι έχω δει όλα τα άλλα εκτός από αυτό. Μετά το κάζο με το 701 δεν θέλω να ξαναδώ Asus. Διαβάζω βέβαια ότι η κατάσταση έχει βελτιωθεί δραματικά αλλά ακόμα υπολοίπεται του Wind. Για την οθόνη έχεις δίκιο. Το διόρθωσα και στο προηγούμενο ποστ. Παρασύρθηκα με το μικρό αδερφό που ήταν τραγικό. Η αυτομία είναι σίγουρα η καλύτερη όλων. Δεν τίθεται θέμα. Κατά τη γνώμη μου ειναι και τα 3 ικανοποιητικά, απλά το καθένα καλύπτει παρεμφερείς μεν διαφοροποιημένες δε ανάγκες. Οπως έγραψα και εχθές σε άλλο θέμα και τα τρεία είναι ΠΡΟΙΟΝΤΑ που σχεδιάστηκαν για να καλύψουν κάποιες ανάγκες. Αν η πρωταρχική ανάγκη είναι η αυτονομία τότε Asus δαγκωτό! Αν είναι η εργονομία MSI ! Αν είναι λίγο από όλα αλλά πάνω από όλα να είναι ΦΘΗΝΟ τότε Acer. Απλά τα πράγματα. Πάντως για την Asus έχω πολλά ράμματα. Γενικά δεν μου αρέσει όπως εξελίχθηκε το project Eee PC. Διακρίνω μια πλήρη μεταστροφή της αρχικής ιδέας και ακόμα περισσότερο διακρίνω απληστία. Γενικά με έχουν ξενερώσει. Και ένα τελευταίο γιατί κούρασα λιγάκι φαντάζομαι. Αυτοί που ψάχνονται για τέτοια μηχανήματα και ρωτάνε αν σηκώνει PRO, NFS, WOW και ότι άλλο ας μας λυπηθούν λίγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.