aposart Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Γεια σας παιδια, μολις αγορασα ενα νεο laptop το οποιο εχει εγκατεστημενα το Office 2007 +Norton 360 σε trial εκδοση για χρηση 60 ημερων, εγω διαθετω το Office και το Norton internet security2007 (οχι αυθεντικα) και θα ηθελα να ρωτησω το εξης: Να προχωρησω απευθειας σε νεα εγκατασταση με σκοπο να γινει "επανω" στην προυπαρχουσα? Να τα επεγκαταστησω και να κανω μετα νεα εγκατασταση? ή καποια άλλη λυση? Το εχει δοκιμασει κανεις? και εαν ναι είχε καποιο θέμα με την "αντικατασταση" των προγραμματων ή όλα πηγαν καλα? ευχαριστω!
accipio Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Θα πρότεινα να μην κάνεις εγκατάσταση πάνω στην ήδη υπάρχουσα. Οπότε έχεις δύο λύσεις. Λύση α: Χρησιμοποιείς αυτά που υπάρχουν εγκατεστημένα για όσο καιρό διαρκούν. Όταν λήξουν, τα απεγκαθιστάς και βάζεις ό,τι θες. Λύση β: Κάνεις εξαρχής απεγκατάσταση των υπαρχόντων και βάζεις τα δικά σου. Η απόφαση δική σου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Λύση β: Κάνεις εξαρχής απεγκατάσταση των υπαρχόντων και βάζεις τα δικά σου. Η απόφαση δική σου. Αναμφιβολα πιο αποτελεσματικη λυση.
michael92 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Λύση Γ : Κάνεις κανονικό format η καλύτερη λύση κατά την γνώμη μου μια και είναι και καινούριο το Laptop και όλα γενικά τα trial αφήνουν άθλια κατάλοιπα στο registry...
j1m4kos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλε δε θέλω να σε στενοχωρίσω αλλά εγώ είχα ένα laptop το Acer Aspire 5920 για 1μισο μήνα όλα καλά αλλά μετά είχα πρόβλημα στο boot και αναγκάστηκα να το κάνω όλο format ακόμα και το Partition της acer και του έβγαλα τα vista και του έβαλα xp με drivers από το website της acer.Σου προτείνω να κάνεις πολλά backup για ασφάλεια.
accipio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Φίλε δε θέλω να σε στενοχωρίσω αλλά εγώ είχα ένα laptop το Acer Aspire 5920 για 1μισο μήνα όλα καλά αλλά μετά είχα πρόβλημα στο boot και αναγκάστηκα να το κάνω όλο format ακόμα και το Partition της acer και του έβγαλα τα vista και του έβαλα xp με drivers από το website της acer.Σου προτείνω να κάνεις πολλά backup για ασφάλεια. Λίγο άσχετο με το αρχικό θέμα αλλά θέλω να το αναφέρω: Το ίδιο έπαθε ένας φίλος μου, με το ίδιο με σένα φορητό. Μετά από περίπου ενάμιση μήνα, τα Vista δεν εμφάνιζαν ποτέ την εισαγωγική οθόνη του χρήστη και δεν έμπαινε ούτε από Safe mode. Τελικά κάναμε επαναφορά από το εργοστασιακό image.
aposart Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 παιδια ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας! Θα προχωρησω λοιπον σε απεγκατασταση και θα βαλω τα δικα μου! ευχαριστω και παλι!
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω δεν μπορω να καταλαβω ποιος δινει το δικαιωμα σε κατασκευαστες φορητων εκτος το λειτουργικο να μας βαζουν και δοκιμαστικες εκδοσεις που εστω και αν τις απεγκαταστησουμε καποιες φορες αφηνουν καταλοιπα στον υπολογιστη.Τοσα πολλα κερδιζουν απο τους κατασκευαστες αυτων των προγραμματων ???
accipio Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Και όχι μόνο αυτό, αλλά (το σημαντικότερο πιστεύω) να μη μας δίνουν δισκάκι με το λειτουργικό ή έστω ένα image για να το γράψουμε εμείς σε δισκάκι, και να υπάρχουν χωριστά οι drivers. Αντίθετα, έχουμε ένα image που έχει μέσα λειτουργικό, drivers και όλη τη "σαβούρα" των εταιρειών και θέλοντας και μη πρέπει να μπουν όλα αυτά με κάθε επανεγκατάσταση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 To πιο ακραιο ειναι οτι καποιος δεν μπορει να αγορασει laptop για Linux χωρις να πληρωσει νταβατζιλικι στην Microsoft.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.