panospc Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Όπως λέει και ο τίτλος το ρολόι του υπολογιστή μου έχει μια απόκλιση από την πραγματική ώρα σταδιακά. σε διάστημα 2 εβδομάδων το ρολόι του υπολογιστή βρίσκεται περίπου +8 λεπτά μπροστά από την πραγματική ώρα. Το φαινόμενο το έχω παρατηρήσει και σε Vista και σε XP όποτε μάλλον αποκλείουμε πρόβλημα με το software. Ποιο κομμάτι του υπολογιστή μπορεί να ευθύνεται γι' αυτό; Να σημειώσω ότι αυτό συμβαίνει ακόμα και αν ο υπολογιστής βρίσκεται 24/7 ανοικτός.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Χωρις να γνωριζω πως γινεται αυτο, μπορεις να του κανεις συγχρονισμο ωρας χειροκινητα
Antwni Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Η ζώνη ώρας είναι σωστή??? { (Γκρίνουιτς+02:00) Αθήνα, Βουκουρέστι, Κωνσταντινούπολη }
panospc Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Η ζώνη ώρας είναι σωστά. Εάν έχω ενεργοποιημένo τον αυτόματο συγρονισμό ώρας μέσω time.windows.com δεν υπάρχει πρόβλημα. Αυτό που με νοιάζει είναι να μάθω πιο μέρος του hardware ευθύνεται γι' αυτό...
androu Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 όταν ξεμένει πίσω είναι η μπαταρία του Bios για το μπροστά τώρα .. πρώτη φορά το ακούω
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Η μητρικη ειναι παλιουλα? Μηπως αρχισε να τελειωνει η μπαταρια της CMOS? (ωχ ναι δικιο εχεις φιλε androu, τωρα το προσεξα το ''εμπρος'')!
@topos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Nομιζω για αρχη δοκιμαζεις clear cmos και φρεσκια μπαταρια...
oneofthem Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 για κάτσε να αποκλίσουμε κάτι πιο βασικό όταν λες "πραγματική ώρα" τι εννοείς, με τι ακριβώς συγκρίνεις?
Unsouled Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Nομιζω για αρχη δοκιμαζεις clear cmos και φρεσκια μπαταρια... Ναι λογικά αυτό που λες είναι το πιο σωστό πάντως αυτό το κουφο που γίνεται με την μπαταρία κι εγώ πρώτη φορά το ακούω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.