Προς το περιεχόμενο

Διάσπαρτα γράμματα και γραμμές παντού

satrianius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά..τα φώτα σας please

Σε pc φίλου, μόλις εκκινήσει (πατώντας το κουμπί) τα γράμματα εμφανίζονται διάσπαρτα-κομμένα στην οθόνη, ενώ κάθετες γραμμές δίνουν και πέρνουν. Επιχείρησα να μπώ στο Bios αλλά δεν μπορώ να κάνω καμία ενέργεια αφού δεν μπορώ να ξεχωρίσω τπτ απόσα γράφει.Δοκίμασα και σε άλλη οθόνη αλλά το πρόβλημα παραμένει. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Κάρτα γραφικών ίσως? Μητρική? Κατά την εκκίνηση δεν ακούγεται κανένα μπίπ ούτε συνεχόμενο ούτε διακεκομένο.

Μητρική ASUS A8V-E Deluxe AMD SOCKET 939

Κάρτα γραφικών ATI RADEON X160XT IceQ 256MB

Ευχαριστώ προκαταβολικά

• Moderators
Δημοσ.

To pc bootάρει εστω κι ετσι?

Μαλλον η καρτα γραφικων ετοιμαζεται να τα παιξει αφου δοκιμασες και σε αλλη οθονη και κανει τα ιδια.

Δημοσ.

Κατά 90% η κάρτα γραφικών θα παραδώσει πνεύμα εντός ολίγων ημερών

πάντα κατά την γνωμη μου.

αλλά δοκίμασε να αλλάξεις και ένα καλώδιο vga μηπως κανενα πιν εχει στραβωσει και βραχυκυκλώνει

και να το σιγουρέψεις.

Δημοσ.

Ναι το pc μπουτάρει. Αλλα έκανε μλκιες το φιλαράκι και έβαλε σκληρό με λειτουργικό απο άλλο πισι και περίμενε να μπουτάρει στο δικό του...απλά δεν δούλεψε.

Θα του αλλάξω κάρτα αφού όπως λέτε και σείς είναι το πιο πιθανό...

Τα pins τα έχω τσεκάρει

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εχει να κανει μονο με τα Pins, αλλα γενικα με το καλωδιο.

Αλλα λογικα διαφορετικες οθονες θα ειχαν διαφορετικα καλωδια, οποτε το εχεις ηδη δοκιμασει :P

Κατα 99% ειναι καρτα γραφικων προς αντικατασταση...

Δημοσ.
Ναι το pc μπουτάρει. Αλλα έκανε μλκιες το φιλαράκι και έβαλε σκληρό με λειτουργικό απο άλλο πισι και περίμενε να μπουτάρει στο δικό του...απλά δεν δούλεψε.

Θα του αλλάξω κάρτα αφού όπως λέτε και σείς είναι το πιο πιθανό...

Τα pins τα έχω τσεκάρει

Το πρόβλημα προκαλείται σε μεγάλο ποσοστό από τη κάρτα και ίσως και από τη Μητρική. Άλλαξε κάρτα και ευχήσου να έφταιγε αυτό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...