deminho11 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Έχω Windows Vista, τον υπολογιστή τον έχω 5 μέρες και χτές κατα την εκκίνηση μόλις άνοιξαν τα Windows μου έβγαλε αυτό το μήνυμα... "Το στοιχείο CLCapSvc Module σταματησε να λειτουργεί" Γνωρίζει κάποιος τι παίζει και επίσης θα ήθελα να μου πείτε πώς μπορώ να σταματήσω να πετάγετε το παράθυρο που λέει για τα αποκλεισμένα προγράμματα εκκίνησης!
-TheFake- Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 1)Το ξαναέκανε? Αν όχι,δεν είναι πρόβλημα,εκτος και αν επιμένεις να μάθεις από περιέργεια 2)Πήγαινε Έναρξη - Εκτέλεση και γράψε "msconfig",λογικά κάτι θα υπάρχει εκεί για να σταματήσεις αυτά τα παράθυρα (δεν είμαι και σίγουρος,γιατί έχω ΧΡ)
deminho11 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Βασικά δεν το κάνει κάθε φορά... Τι φταίει?
xania4ever Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Εϊναι ένα bug του Cyberlink PowerCinema 5.Κάντο reinstall.
tilbellos Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 κι εγω το ίδιο πρόβλημα, εχω κάνει τα πάντα αλλα μάταια... ούτε στην cyberlink δεν ξερουν τι φταίει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.