pcfan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Γίνεται να αλλάξω τις ρυθμίσεις του pc μου και να μου εμφανίζει και τέτοιες επιλογές όπως αυτό εδώ (με την κόκκινη έλλεψη) Εδώ όμως σε εμένα δεν εμφανίζει κάτι
xania4ever Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Νομίζω δεν γίνεται.Είναι επειδή είναι cracked η έκδοση από αυτό το dell οπότε δύσκολο να το καταφέρεις.Αλλά ίσως κάνω και λάθος.
tsakonas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Το πρωτο δεν ειναι δικο του λογικα, το δευτερο ειναι... Πανε αριστερα ρυθμισεις για προχωρημενους-πρωτη καρτελα απο αριστερα(ονομα υπολογιστη)- τερμα κατω αλλαγη ονοματος
pcfan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Πιο πολύ όμως θελω να βάλω το μοντέλο του υπολογιστή μου εκεί. (ξαναδές την εικόνα 1 πιο προσεκτικά)
tsakonas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Αλλο ειχες σε κυκλο .... Για να το αλλαξεις, υπαρχει το Oem Logos and OEM Information Auto Patch v1.0 msn me να σου το στειλω.
pcfan Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 To θέμα λύθηκε τελικά , ευχαριστώ πολύ τον φίλο tsakonas για το προγραμματάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.