Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με UPS help!

paraskevas1908

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω αγορασει εδω και εναμισι χρονο ενα ups MGE 600αρι...Οποτε γινεται διακοπή απο τη ΔΕΗ ή σκαμπανεύασμα τάσης ο υπολογιστής κάνει επανεκίννηση αλλα διατειρήται μετα ανοιχτός!Τους το πήγα πίσω και μου είχανε δώσει αλλο αλλα έκανε το ίδιο πρόβλημα..Και το περίεργο ειναι οτι εαν το βγαλω το UPS απο την πρίζα το pc δουλεύει κανονικα...Τί φταει????

Δημοσ.

Μου συνέβαινε το ίδιο με ένα MGE Ellipse 800VA. Δεν το ξανάκανε όταν άλλαξα υπολογιστή και αντί του ανώνυμου (της πλάκας) τροφοδοτικού που είχε ο παλιός έβαλα ένα επώνυμο (Enermax 620 Watt). Μήπως λοιπόν φταίει το τροφοδοτικό σου;

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι είναι θέμα γείωσης, πρόσεξε αν ο υπολογιστής σε σχέση με το δίκτυο και το ups είναι γειωμένος.

Δημοσ.

Η γείωση δεν έχει κάτι να κάνει με αυτό.

Απλά αυτές είναι οι δυνατότητες του συγκεκριμένου ups σε χρόνους απόκρισης.

Ζεις με αυτό ή πας σε κάτι καλύτερο, σε ανάλογο κοστολόγιο πάντα.

/sc

Δημοσ.

ενταξει τα καλυτερα εχουν μικροτερο χρονο αποκρισης αλλα και παλι δεν ειναι λογικο να κανει restart.εχω δει πολλα Ups φτηνα αλλα δεν ειχαν τετοια προβληματα.ας κανει δοκιμι με καποιο αλλο τροφοδοτικο αμα εχει γιατι μετα το καλυτερο Ups ας πουμε κανα smart παει και 300 ευρω και πανω.

Δημοσ.

Η γείωση έχει άμεση σχέση, πολλά ups (φθηνά) χρησιμοποιούν την τεχνική της ουδετέρωσης της γείωσης με αποτέλεσμα να εμφανίζετε διαφορά δυναμικού μεταξύ φάσης του δικτύου και γειώσεως.... τα αποτελέσματα είναι γνωστά δεν χρειάζεται να επεκταθώ.

Δημοσ.

η γειωση γενικα παιζει ρολο σε πολλα οπως και στα πολυπριζα ασφαλειας.τα περισοτερα πολυπριζα ασφαλειας εχουν λαμπακι οτι η γειωση παιζει καλα και η προστασια που δινουν ειναι εφοσον παιζει η γειωση.χωρις γειωση δεν φερνουν καμια ευθυνη.

Δημοσ.

Ναι ρε παιδια...το UPS γραφει οτι η εξοδος ρευματος ειναι quasi-sine...Δεν ειναι φτηνο 80 ευρώ το πηρα με τη προοπτικη να μου προστατευει το pc και να προλαβαινω να τον κλεισω σε περιπτωση διακοπής..Το τροφοδοτικο μου ειναι Akasha Power 420W..

Δημοσ.

καλυτερα πατωμα γιατι και α.ειναι βαρυ β.προληπτικα για μαγνητικα πεδια αν και τα δυο ειναι μονωμενα αλλα καλου κακου.εγω εχω το woofer στην μεση και δεξια και αριστερα τα 2 ups με καμποσο κενο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...