xaritos_ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 εχετε να μου προτεινετε ενα κομπιουτερακι που να λυνει ολοκληρωματα???
tasosmos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2008 Απο σχετικα φτηνα τα κλασικα casio και texas ειναι μια χαρα, με καμια 30αρια ? μπορεις να βρεις ενα με σχεδον τα παντα. Αν θελεις τα παντα δηλαδη γραφικες παραστασεις κτλ τοτε μαλλον hp ειναι μονοδρομος αλλα 100? τουλαχιστον. Συγκεκριμενα μοντελα μαλλον δεν υπαρχει νοημα να σου πω, τα 2 δικα μου ειναι αρκετα παλια και θα εχουν αλλαξει σε νεοτερα. Θα δεις στο μαγαζι τι εχει και αποφασιζεις.
tixero Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 paidia epidi xreiazomai kai ego ena tetoio kompiouteraki mipos xerete pou poulane?plaisio isos?
jtsc21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Απο σχετικα φτηνα τα κλασικα casio και texas ειναι μια χαρα, με καμια 30αρια ? μπορεις να βρεις ενα με σχεδον τα παντα.Αν θελεις τα παντα δηλαδη γραφικες παραστασεις κτλ τοτε μαλλον hp ειναι μονοδρομος αλλα 100? τουλαχιστον. Συγκεκριμενα μοντελα μαλλον δεν υπαρχει νοημα να σου πω, τα 2 δικα μου ειναι αρκετα παλια και θα εχουν αλλαξει σε νεοτερα. Θα δεις στο μαγαζι τι εχει και αποφασιζεις. +1 στα hp ειναι πολυ καλα
Arkalas92 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 στο πλαισιο CITIZEN SR-270II απο τις καλυτερες scientific calculator...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.