Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σε watt στη δεή, έχουν διαφορά?

λαλακία είπα? :fear:

Κάποιος να του απαντήσει.

...στη δεύτερη ερώτηση.

...και όχι για το συγκεκριμένο θέμα...:)

• Απαντ. 199
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα το εκτυπώσω, θα κάνω μπανάκι με αρωματικά έλαια, θα γεμίσω το δωμάτιο με καναδυό ρεσό,

θα βάλω στο πικάπ να παίζει Στίβι Γουόντερ και θα χωθώ κάτω από τα σκεπάσματα γιατι έβγαλε ψύχρα απόψε.

!

LOCK.

Δημοσ.
Nα πω,να μη πω,να πω,να μη πω (κάτι σαν να μαδάς μαργαρίτα).

Σήμερα η αστυνομία (εξαπανέκαθεν δηλαδή,αλλά λέμε τώρα...) έχει καταντήσει βιομηχανία παραγωγής παρανόμων.Σε όλα τα επίπεδα.Κάποτε ήταν οι κομμουνιστές και οι χασικλήδες,τώρα οι αναρχικοί.

Ο καλύτερος φίλος του μπάτσου είναι ο παράνομος.Και ο εν δυνάμει.Αυτός θα του δώσει γαλόνια,κονδύλια,μιστά,συνταξούλα,προμήθειες,κανα ανατολικοέτσι νουνί...

Ο χειρώτερος εφιάλτης του είναι ο νομοταγής πολίτης,αυτός καταστρατηγεί και απαξιεί την ύπαρξή του.

Ο αναρχικός είναι δικό του εφεύρημα και μόνιμο κόκκινο πανί και link ιδεολογικής κάλυψης.

Δια ταύτα:

Λογικό είναι το φιλαράκι τον Ριζάϊ (παλιά τον Βερνάρδο,τον Ρωχάμη και όποιον δυστυχούλη βάλανε στο γκεζί της εξελικτικής παρανομίας...) να τόν έχουνε στα όπα-όπα,είναι ο πελάτης τους,ο άνθρωπάς τους.

Η πιτσιρούλα είναι το κρυφό τους χαρτί,ο άσσος τους.Πρέπει με κάθε τρόπο να εισέλθουν στα μετρητήρια της AGB και να τρομολογήσουν τη διαφορετικότητα της ιδεολογίας που κάνει την ύπαρξή τους άχρηστη.

Και πού ξέρεις,μπορεί να τσιμπήσουν και τπτ ηλεκτρόνια και τπτ άτομα και τπτ πυρήνες και να αδειάσουν και καμια γεμιστήρα σε κανα ταλαίπωρο μπατσάκο.Ε,αν πάει καλιά του,"δεν μπορείς να φτιάξεις ομελέτα αν δεν σπάσεις αυγά"...

Μη τσιμπάτε,δικό τους το μαχαίρι,δικό τους και το πεπόνι.

Τελεία και καύλα.

Δημοσ.

@paredwse

Επειδή εάν λέω όλους τους κολλητούς μου "μαλάκα" στο forum, δίνω το παράδειγμα και σε μη κολλητούς να γράφουν παρομοίως, ίσως και χειρότερα.

Για τους λόγους αυτούς, θεωρώ ότι και τα δύο προαναφερθέντα παραδείγματα βρίσκονται εκτός κανόνων του forum. Εάν (στο Παράδειγμα Β) ο κολλητός θέλει να μου την "πει" φιλικά, μπορεί κάλλιστα να κάνει χρήση του "ρε" χωρίς παρεξήγηση.

@Lucifer

Μπράβο ρε μαλάκα παρεδώσε, ωραία τα πες.
Δημοσ.
Λοιπόν: είδα Λαζόπουλο (live, επανάληψη θα σας γελάσω) προχτές που περίμενα σε μια πιτσαρία να πάρω την παραγγελία μου για το σπίτι (τυρί, ζαμπόν, μπέικον και κόκα κόλα). Με έπιασε μια διαολοβροχή, τρακάρουν οι μπροστινοί μου λίγο πριν τα φανάρια, στρίβω από ένα στενό για να αποφύγω τα σταυρίδια που ξέσπασαν με ταχύτητα αστραπής, μπας και φτάσω καμιά ώρα σπίτι μου και βλέπω στα αριστερά μου την πιτσαρία. Έριχνε καρεκλοπόδαρα, η πιτσαρία παλιομοδίτικη αλλά έχει εντάξει υλικά, όχι σαν τις πλαστικούρες από κάτι αλυσίδες, πολύ δεν ήθελα...

...τι έλεγα; Α, ναι, για το Λαζόπουλο.

Λοιπόν, έδειχνε Λαζόπουλο μέσω Nova. Η Nova με τον παλιόκαιρο είναι χάλια, σπάει το σήμα, κάνει τετραγωνάκια η εικόνα. Αλλά, στον Λαζόπουλο έβγαλε κάτι ωραίες παρατηρήσεις: κάθε πέμπτο καρέ που έπιανε σήμα, τον άκουγες να λέει "κυρία μου". Το έχει ατάκα. "Κυρία μου". Υποτίθεται ότι έτσι μιλάει στο λαό; Στο μέσο Έλληνα; Φαντάζομαι. Δεν το έλεγε κάπου προς το "ζωντανό" ακροατήριο. Την κάμερα κοιτούσε, άρα αφού δεν το έλεγε στους ζωντανούς, σε εμάς, τα ζόμπι στους δέκτες το έλεγε. "Κυρία μου", είπε ξανά ο Λαζόπουλος. Τον ευχαρίστησα σιωπηλά που με φέρνει σε επαφή με τη θηλυκή πλευρά μου και κάθισα να παρακολουθήσω. Άκου 20' λεπτά για μια πίτσα γιατί έχουν πολλές παραγγελίες. Τι διάολο, κανείς δε μαγειρεύει σπίτι του;

Οι κυρίες του, εντωμεταξύ, είναι κάτι συμπατριώτισσές μας με το μαλλί τσιφ από κομμωτήριο που χαμογελούν και χειροκροτούν αυθόρμητα οσάκις ο Λάκης κάνει παύση για να τους δώσει να καταλάβουν πως τώρα είπε κάτι σοφό ή χαριτωμένο, επικροτήστε ζωντόβολα. Ζουμάρει η κινητή κάμερα πάνω στο αυθόρμητο πλήθος: οι μισοί χασκογελάνε, οι πιο ψαγμένοι/έμπειροι κουνούν το κεφάλι, "τι καλά που μας τα λέτε κύριε Λάκη μας".

Κλασικά, δούλευε την Άντζελα που με τη σειρά της τα έχωνε σε μια που πρώτη φορά την έβλεπα και ούτε όνομα θυμάμαι γιατί η Nova, όπως σας έλεγα, είχε σήμα χάλια και στο σπάσιμο της εικόνας πάγωνε και ο ήχος. Πλατινέ μαλλί με μαύρη ρίζα και βλέμμα απλανές. Μάλιστα, κύριε ανακριτά, το ξέρω ότι η περιγραφή δεν είναι καλή αλλά τι να σας κάνω.

Κλασικά επίσης, δούλευε τον Κούγια και τον Εθνικό μας Σταρ. Το μόνο που έσωζε τη "σάτιρά" του είναι ότι ο πρώτος είναι αχώνευτος και ο δεύτερος σούργελο. Κατά τα λοιπά, το να δίνει ο Λαζόπουλος με την καραστημένη εκπομπή, τα χρονομετρημένα βίντεο και το κοινό με μαλλί-κάσκα κομμωτηρίου, που ακολουθούν τα κελεύσματα του ανιματέρ σαν πρόβατα, μαθήματα "αυθορμητισμού" στον Εθνικό που δήθεν λιποθύμησε γιατί τον σύγχισε ο Αριστοφανικός λόγος του Λάκη, μου φάνηκε ολίγον τι άτοπο. Μετά θυμήθηκα ότι ο Λαζόπουλος είναι μάστορας της σάτιρας και σκέφτηκα "αυτοσατιρίζεται".

Ανάμεσα στα σούργελα πρέπει να είπε και κάτι για τους πολιτικούς ή την κατάντια μας ως κοινωνία. Εικασία είναι αυτό, γιατί μόλις ξεπάγωσε η εικόνα ο Λάκης τίναζε το μαλλί προς τα πίσω και η κάμερα ζούμαρε στις αυθόρμητες που κουνούσαν με άπειρη κατανόηση τις τρίχινες κάσκες τους. Πάντως δεν έλεγε για τον Κούγια ή τον Εθνικό. Εκεί οι αυθόρμητοι κακαρίζανε.

"Κύριε", φώναξε ο ψαρομάλλης ιδιοκτήτης της συνοικιακής πιτσαρίας. "Είστε έτοιμος".

Ραντεβού στην επόμενη μπόρα.

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3043215&postcount=484

Δημοσ.

Δε θελω να χαλασω τοσο τη ροη αυτου του νηματος (που προσωπικα με φτιαχνει και διασκεδαζω), αλλα νομιζω οτι ο σκοπος του δεν ειναι τοσο τα κουφα του ινσομνια (ενα θεμα που για αλλους λογους κλειδωθηκε), αλλα για τα "δυνατα" κομματια που περνανε και πρεπει να μεινουν.

Δεν ειμαι κατα του παλιου κουφα του ινσομνια (το αντιθετο μαλιστα), απλα πιστευω οτι καλυτερα ειναι να μεινει το παρον θεμα πιο αναλοιωτο ως προς το σκοπο του, και ειτε να ξεκλειδωθει το παλιο, ειτε να δημιουργηθει ενα νεο με τα ποιο "κουφα" και διασκεδασικα μερη του ινσομια.

Συγνωμη και παλι, για την παρεμβαση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...