Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Ναι αλλά μην κάνουμε και μεις σαν τις καναλούμπες.. παίζονται 5 άθλιες εκπομπές και οι επόμενες 50 εξίσου άθλιες εκπομπές αναπαράγουν τις πρώτες και στην τελική η Πετρούλα είναι πολυ sticky εγώ πάλι όχι προσπαθώ να καταλάβω που κολλάνε αυτά με τα 2 προηγούμενα posts αλλά δεν τα καταφέρνω... οπότε ρωτάω... opel με πόσο?!
merde Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 "η μπανάνα σου" μου λέει χτές μια φίλη "σε περιμένει εκει ανοιχτή" το τσαντάκι-μπανάνα ήταν πάνω στο σκαμπό ανοιχτό συμπέρασμα; δεν είναι πάντα ευλογο το τι λέμε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 το ότι θεωρείς εσύ άθλιο το post του frenzy δεν σημαίνει ότι είναι κιόλας... (ναι κάθισα και σκέφτηκα τον παραλληλισμό) βέβαια πρέπει να καταλάβεις πρώτα για τι πράγμα γράφει...anyway
merde Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) το ότι θεωρείς εσύ άθλιο το post του frenzy δεν σημαίνει ότι είναι κιόλας... (ναι κάθισα και σκέφτηκα τον παραλληλισμό) βέβαια πρέπει να καταλάβεις πρώτα για τι πράγμα γράφει...anyway :lol: έλα άστα αυτά με τον frenzy. Έχω καταλάβει τι παίζει εδώ μέσα Του χαλούσα την πιάτσα γιατι ήθελε αυτός να κάνει παιχνίδι με τα αγόρια. Τέλος πάντων, έχουμε κάπως μπερδέψει τα μπούτια μας. Πάμε καλύτερα παρακάτω; Απλά ήθελα να πώ... δε χρειάζεται να ποστάρουμε και να ξαναποστάρουμε πράγματα που έχουν ειπωθεί στο παρελθόν. Μπορούμε να χάσουμε και καμιά σειρά. Αλλά όπως λέει και μια υπογραφή "well thats just your opinion man" Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2009 από merde
teo64x Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 :lol: έλα άστα αυτά με τον frenzy. Έχω καταλάβει τι παίζει εδώ μέσα Του χαλούσα την πιάτσα γιατι ήθελες αυτός να κάνει παιχνίδι με τα αγόρια
merde Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 τεϊκ ιτ ιζι ντουντ!! ιτς ε γκατ ντεμ τζοκ!! γκαντεμ ! ε γκαντέμ
Chris_85 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Καθεστε και ασχολειστε με τον θηλυκο Αποκλειρο και σεις...ελεος
washcloud Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 το "μπζιλέ" με ΣΚΟΤΩΣΕ... http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2604873&postcount=3
Garnele Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 http://insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2605488&postcount=33 πέθανα.
Freakster Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2606318&postcount=1323 Κρεββατομουρμούρα με το vbuletin ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΚΟΥΤΕ ΤΩΡΑ Silenced - Mudvayne Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Χρησιμοποίησα
livewire Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Κύριοι, τα κουφά είναι παραδίπλα=ρ Όν τόπικ στέϊ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Διαχρονικό άστο να το κρίνουν άλλοι όμως αυτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα